Erre azért ne vegyél mérget(már a km-re), nézd vagy nézesd meg a szelepfedél csavarjait hátha vannak nyomok rajtuk, magától nem szokott ereszteni még állástól sem.....
Szerintem nem volt megbontva, max arra tudok gondolni, hogy mivel az olaszoknál nem szokás a garázs, ez is kint állt, hogy lehet, hogy elöregedett 6 év alatt benne a tömítés?
Augusztus elején vettem; Olaszból hozták be 8.000 km-el (tényleg). Én nem csináltam, szerintem az előző tulaj sem. (még a kopó alkatrészek is gyáriak rajta (gumi, stb.))
Szeretnék egy topcase-t a motorra. Hol érdemes kezdeni a keresést? Képesmotor? Ebay? Vatera? Ugye konzol és doboz is kellene, erre van valami tippetek, hogy milyen márkát nézzek? Milyen méretűt?
Az elképzelések között az szerepel, hogy kb. egy nagyobb hátizsák méretű legyen (min. 25 l), de ha belefér egy sisak, az se baj.
Egy topcase nagyon megdobja a fogyasztást?
Dobozok terén tényleg 0 a tudásom, ezért kérném a segítségeteket.
Ma mentem egyet a motorral, majd amikor megálltam a napon megcsillant a blokkon valami.
A képen jelölt 2 helyen (csak pont a másik oldalon, de olyan képet nem találtam) egy bolhaf***nyi olaj volt a gumi tömítésnél. Eddig nem volt, legalábbis nem vettem észre, illetve a blokkon sem látszik olajfolyás. Most letöröltem, aztán majd meglátjuk, mennyi jön még.
Kérdés: Mitől lehet? Gond-e? Kell-e vele foglalkozni?
Én 70 mínuszos vagyok...csak sokat olvastam...és tudok beszélni!:)
A kocsimban a földi sugárzáson belül csak az RTL jön tisztán...olvasni pedig a pislák belső fényben kissé nehézkes...menet közben pedig szinte lehetetlen (próbáltam)....marad a tv.
Hurrá ma X-fucktor
...hát nem tudom...én ugyan nem nézem sem a VV-t, sem a barátok közt-öt, de szerintem felvételi követelmény a 70 minuszos IQ. Ahhoz meg túlfejlett vagy.
A haverjaim azt mondták ,hogy a tegnapi VV beszavazón nekem kellett volna ott lennem...mert én kifinomultan kretén vagyok...és kedvesen mosolyogva nyitom ki mások zsebében a bicskát..látnoki képességem nem ad okot az optimizmusra...de minden bizonnyal az utolsó nyamvadt pillanatomban is vigyorgok majd mint a tejbetök!
Tudom! Az autómban és a mocim tárolójában is van...és gondoltam ,hogy Zakhy-ra is viszek....de itthon felejtettem...
Sőt...a kinti kutas felhívta a kölcsönzőt,hogy rakhat e kukacot a gummába! Na persze ők sem hülyék...és lóvéból élnek....gondolta ,hogy megér 10 eurót ,hogy az 50 km-re levő szállásig ne toljam a quadot..
Ami viszont fura,hogy az egész szigeten sehol nem lehetett külön repair kittet kapni
Megjegyeztem, köszi!
Az elképzelések között az szerepel, hogy kb. egy nagyobb hátizsák méretű legyen (min. 25 l), de ha belefér egy sisak, az se baj.
Egy topcase nagyon megdobja a fogyasztást?
Dobozok terén tényleg 0 a tudásom, ezért kérném a segítségeteket.
Ma mentem egyet a motorral, majd amikor megálltam a napon megcsillant a blokkon valami.
A képen jelölt 2 helyen (csak pont a másik oldalon, de olyan képet nem találtam) egy bolhaf***nyi olaj volt a gumi tömítésnél. Eddig nem volt, legalábbis nem vettem észre, illetve a blokkon sem látszik olajfolyás. Most letöröltem, aztán majd meglátjuk, mennyi jön még.
Kérdés: Mitől lehet? Gond-e? Kell-e vele foglalkozni?
A kocsimban a földi sugárzáson belül csak az RTL jön tisztán...olvasni pedig a pislák belső fényben kissé nehézkes...menet közben pedig szinte lehetetlen (próbáltam)....marad a tv.
Hurrá ma X-fucktor
http://www.youtube.com/watch?v...
Ők tök jók voltak...és a számot is nagyon kedvelem. (tapló verzióban ...LÁJKOLOM)
..és én már annyit vigyáztam!
a benzinvért örökölhette...
...bár az anyukája is nagyon dögös!
Biztos jó a vákumja...elnézést a hölgyektől...
Sőt...a kinti kutas felhívta a kölcsönzőt,hogy rakhat e kukacot a gummába! Na persze ők sem hülyék...és lóvéból élnek....gondolta ,hogy megér 10 eurót ,hogy az 50 km-re levő szállásig ne toljam a quadot..
Ami viszont fura,hogy az egész szigeten sehol nem lehetett külön repair kittet kapni