Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...persze, de ha egy BMW-vel mégy el mellettük, nem lett volna problémájuk... japán motorral beelőzni, van benned tisztelet?
Az jó hely! jobb-bal-hosszan jobb-bal-jobbra átdob és már át is suhantam rajta. Legjobb kanyargós a környéken

Elég széles, simán lehet kívül belül elmenni az autósok mellett. A héten az előtte lévő kétsávos körforgalomban mentem el a felezőn két merci között, nem tetszett nekik
Okés, egy olasz motoron még el lehet bajlódni...de képzeld el, ott vagyok a másfél éves motorommal, azzal nem mehettem, hogy nem jó valami... olajcsere meg egy hete volt...de látod, egy GS mindent megold.
Mérjél rajta kompressziót!
Azért már egy olcsóbb készletet kapsz szinte.
5000 Ft alatt már jóféle van szerszámmal, kukacokkal, csővel, patronnal.
Kezdem érteni a szomszéd utcában lakó 18 éves kislányt...Mióta Ex- van...és a garázsban molyolok....szóval a Gilera Runnernek hetente kell karbit állítani? És amikor készen van a robogója....utána még egy csomó ideig rabolja a drága időmet...
...hmmm....fura..
Velem egyszer egy kamion jött szembe egy körforgalomban... Egy teherautó lerobbant a bejövő sávban, a kamion nem tudta kikerülni, így inkább bejött szemből.

A másik - Dipshit, te ismered is azt a helyet - Szeged, dupla körforgalom, M5-ösre felvezető út. Állok a bejáratnál, a forgóban egy kamion indexel kifelé. Még jó, hogy nem indultam el, mert csak kint felejtette az indexet, és ment tovább a körforgóban. Pont a hűtőrácsára érkeztem volna. (az volt a gyanús, hogy azzal az ívvel nem fog tudni kijönni, így inkább nem indultam el.)
Nekem ez egyenesben is megtörtént. Traktor ment előttünk, széles tárcsákkal. Sorba mentünk, normál előzés lett volna. Első simán átment. Gondolom traktoros csak akkor vette észre, hogy motorosok akarják előzni. Nálam már jöttek szembe is, így inkább én fékeztem, viszont a traktoros is jószándékkal fékezni kezdett, persze amúgy is lassan ment. Láttam hogy megállni nehezebb lesz, így ki kellett manővereznem azt a széles dögöt úgy hogy már szemből is jöttek. Nem sokon múlt a vállamat majdnem elvitte, de sikerült. Nem mondom hogy forró volt a helyzet, de igen meleg...
Az is "szép" lehetett, még jó, hogy nem lett semmi. Amúgy nekem is hasonló morbid gondolatok jártak a fejemben, hogy ha belefutunk, akkor ez vmi nagy "iratmegsemmisítő" lett volna, embercafatokkal...?
Na valami hasonló volt nekünk is.. csak mi 4en zuhantunk rá.. volt kb 120 centi mellette a padkán szabad, balra a gép jobbra az erdő első fái.. húháztunk, és a többiek megjegyezték hogy a második már puhára esett volna, ha én elől felszúrom magam
..bahh..nekem 10 eu-ba került darabja :(
Igaz nekem nem motorral, hanem autóval a 4-esen, már bőven sötétben, kivilágítatlanul jött szembe egy boronáló vagy franc tudja mi (fémtárcsák függőlegesen), ami szintén átlógott a sávomba. Le a padkára, "rénszarvasteszt", és utána lassított felvételként átgondol, hogy hűb.szdmeg, ez nem sokon múlt.
Hát úgy ment be a műhelybe, hogy "Srácok, ma újjászülettem."
Én is kaptam egyszer defektet, de nekem jól jött. Pont azon agyaltam, hogy milyen indokkal mehetnék be újra a szervízbe a magas barna szerelőhöz, amikor apám szólt, hogy szög van a hátsó gumiban. Eredmény: Michelin Macadam és egy telefonszám.
Nekem az a "kombájn" volt kanyarkijáraton, teljes útszélességben
Ez asszem felér egy 2x-es bónusz szülinapi szorzóval.
Egy havernak az autópályán durrant ki a GSX-R-jén a javított hátsó gumija, vagy 270-nél... A motor hátsó ülése lerobbant. A gyerek ott szokott rá a cigire... Baja nem lett, mert egy vízelvezetőbe belement, és ott ki tudta gurítani a motort.
Igen az....és tök jó...
A kukac az amit kívülről belenyomnak nem? Na olyat görögben ingyen kaptunk.. motoros volt a gumis srác
Sima kukaccal is voltak pályán és nem volt gond, ismerős szíriában az elsőbe tett kukacot és utána addig használta míg le nem kopott gond nélkül....csak azzal a javítással van gond ha a gumis nem gombát tesz bele hanem tapaszt mint az autókba....a tapaszok elengednek motoron(néha bírják ugyan, de többnyire nem) és csak a gomba ami kibírja hosszabb távon is na meg a kukac ami igen olcsó és levétel nélkül 2 perc alatt megvan...
Pali gsxrén is ilyen volt a hátsó gumi, több helyen is "foltozva" volt, nem volt vele gondja, pedig nem szokott lassan menni. Ilyenen biztos nem paráznék.. mondjuk nekem nem is kell, belsős gumim van
Az a Hayabusás nem egy nagydarab gyúrós csávó volt? Mert nálunk a munkahelyemen a portás csávó szokott Hayabusával járni, és ő mondta hogy simán ki lehet javítani ezeket a hibákat és elbírja a 280-at is. Most vagy róla van szó, vagy a hayabusások egyformán gondolkodnak...
Jó marad a Győr igazad van.
Nekem az is jó...de akkor hogy a málnába szereljük föl a kormányt...és nézem át a vasadat ,hogy mitől durroghat?
3 óra alatt csak leérek
Van egy csomó polírozott acél cucc a vasamon ami az esőtől azonnal feketedni kezd...és én úúúúúútálom polírozni!:)
Nanááááá!:)