Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem a 8-9 hónap az mást takar
A moci vagy esetleg neked vagy a családba vannak gondok?

Mennyibe kerül az idom vagyis mi a pontos neve /plexi-Fej/
Az osztrák út nem valószínű...jövőhéten kiderül, hogy motorozom-e egyáltalán mostanság... vagy legalábbis a következő 8-9 hónapban...
attól még lehet randa !
(nekem!...)
Köszi a válasz akkor beruházok egy re én is.Amugy 180 cm magas vagyok.Az index marad most mert tetszik.
Okt 8.-án lenne osztrák buli ha az idő jó lesz jössz?
Hétfőn felraknám az útvonalat mert akkor kapom meg részletesen.
Nekem bevált, nem éri a szél a mellkasom és a felkarom, ezért nem is fáradok el olyan hamar. Zajosabb az utazás viszont, mivel a fejem környékére tereli a levegőt. De nyilván attól is függ, hogy milyen magas vagy, én - mint asszonyállat- nyilván jobban beférek mögé. A plexi előtt a kényelmes utazótempó 100km/h volt, most 120km/h-nál a legkényelmesebb (itt nincs szinte semmi terhelés a csuklómon.)

Ja, és az indexeket is le akartam cserélni kisebbre, de amikor a plexi felkerült, akkor már nem is tűntek olyan óriásinak, megváltoztak az arányok.
A facebook-kon van a gs 500 forum onnan szedtem a képet.
Mi azért nyugisabban túrázunk: ha elmegyünk valahova nyaralni, az általában két hét, és úgy tervezünk, hogy minden másnap pihi (városnézés, strand, stb). Általában 1500-2000 km/ 2hét, mert ezt is elég a két motorra végigtankolni. (a "csúcs": 24 óra alatt 700 km, de ez elég gáz volt, apunak a szívműtétjére siettem le Szegedre. Az nem örömmotorozás, hogy fater lóg a csöveken, oszt' vár haza. )
A kormány nagyon bejön nekem legalábbis kinézetre.Kérdésem minden kihez. A fej idom sokat fog a szél ellen vagyis érdemes vagy nem.Nekem személy szerint nem igen tetszik de ha jó akkor veszek.
Pont úgy néz ki mint amikor egy színes filccel megtámadják az óvodások az autós/motoros magazinokat
NEKEM személy szerint nem !
De ez teljesen egyéni ízlés dolga .
Én a"gyári" formatervezést kedvelem, nekem úgy
tetszik .
A lényeg: neked tessen !
Valami hasonlót akarsz összehozni ?

(a tankról és a "faridomról" q...ra hiányzik valami
matrica, festés ... nagyon befejezetlennek tűnik.
kék lábtartó... brrrr )
Ha lúd, legyen kövér

Idén is elég keveset motoroztam, viszont azt legalább egyszerre. Valahol 8ezer felett járok idén (siralmasan kevés ..talán belemegy még 2-3ezer), viszont ebből 3000 5 nap alatt ment bele
Viszont ilyen kormányon meg kupplung- és fékkaron én is gondolkodtam.

Streetfighternek jó, hasonlóan átépített SV-ket láttam már.
Ez már csak nyomaiban GS500. Én meghagynám az eredeti kinézetét.
Szerintem bűnronda, de valszeg szereti a tulajdonosa, ápolgatja, karbantartja.
Amikor megvettem a GS-t, 3 hét alatt mentem 2000-et, aztán tél lett. A tavalyi meg az idei szezon siralmas volt (a két nyár alatt mentem annyit, mint máskor egy nyáron), de tavaly elvitt minket a víz, meg bedübörgött a svájci gazdaság. Jövőre meg majd meglátjuk...
Nyilván, ez a használt cuccok velejárója. Gondolom azért vannak árulkodó jelek, amikből már lehet sejteni, hogy itt vmi nem kerek. Na ezekre gondolok, hogy neked jobban szemet/fület szúrnak.
A következő szezonban remélem többet tudok belepakolni. Tegyük hozzá, hogy ez volt az első idényem, meg július kiesett a bukta miatt. Ennek ellenére szerintem nem rossz, hogy kb. 5000 km-t mentem. Csak még gyarapodjanak a km-ek...!

ps.: Ilyenkor jut eszembe, hogy pl. Dipshit kartács egy "körre" leteker vagy 2000 km-t. Van még hova fejlődni.
Bárki belefuthat hulladékba....vásárláskor nem nagyon lehet blokkot bontani bár mérés nélkül nem vennék motort, igaz vannak trükkök amivel időlegesen csendesebbé lehet tenni..
Az én 7 éves Kisfelesemben van majd' 70000. 35000 teljesen jó egy 20 évesnek.
Szerintem nem járna rosszul. Bár pont neked mondjam, hogy melyik motor jó és melyik nem...?
Te tényleg értesz a motorokhoz, úgyhogy a lányod biztos nem fog belefutni egy leharcolt romba. Ha meglesz neki a GS, majd kérünk képeket!
Ilyesmin agyal a lányom is...... .....majd meglátja....
Tavaly novemberben, 280e volt asszem cakk-pakk (átírás stb.).
Mikor vetted és mennyiért?....
Köszi! Akkor ezek szerint hihető az óra szerint 35 000 km-es futás. Egy 20 éves vasnak nem is olyan sok.