Köszi a válasz akkor beruházok egy re én is.Amugy 180 cm magas vagyok.Az index marad most mert tetszik.
Okt 8.-án lenne osztrák buli ha az idő jó lesz jössz?
Hétfőn felraknám az útvonalat mert akkor kapom meg részletesen.
Nekem bevált, nem éri a szél a mellkasom és a felkarom, ezért nem is fáradok el olyan hamar. Zajosabb az utazás viszont, mivel a fejem környékére tereli a levegőt. De nyilván attól is függ, hogy milyen magas vagy, én - mint asszonyállat- nyilván jobban beférek mögé. A plexi előtt a kényelmes utazótempó 100km/h volt, most 120km/h-nál a legkényelmesebb (itt nincs szinte semmi terhelés a csuklómon.)
Ja, és az indexeket is le akartam cserélni kisebbre, de amikor a plexi felkerült, akkor már nem is tűntek olyan óriásinak, megváltoztak az arányok.
Mi azért nyugisabban túrázunk: ha elmegyünk valahova nyaralni, az általában két hét, és úgy tervezünk, hogy minden másnap pihi (városnézés, strand, stb). Általában 1500-2000 km/ 2hét, mert ezt is elég a két motorra végigtankolni. (a "csúcs": 24 óra alatt 700 km, de ez elég gáz volt, apunak a szívműtétjére siettem le Szegedre. Az nem örömmotorozás, hogy fater lóg a csöveken, oszt' vár haza. )
A kormány nagyon bejön nekem legalábbis kinézetre.Kérdésem minden kihez. A fej idom sokat fog a szél ellen vagyis érdemes vagy nem.Nekem személy szerint nem igen tetszik de ha jó akkor veszek.
NEKEM személy szerint nem !
De ez teljesen egyéni ízlés dolga .
Én a"gyári" formatervezést kedvelem, nekem úgy
tetszik .
A lényeg: neked tessen !
Valami hasonlót akarsz összehozni ?
(a tankról és a "faridomról" q...ra hiányzik valami
matrica, festés ... nagyon befejezetlennek tűnik.
kék lábtartó... brrrr )
Idén is elég keveset motoroztam, viszont azt legalább egyszerre. Valahol 8ezer felett járok idén (siralmasan kevés ..talán belemegy még 2-3ezer), viszont ebből 3000 5 nap alatt ment bele
Amikor megvettem a GS-t, 3 hét alatt mentem 2000-et, aztán tél lett. A tavalyi meg az idei szezon siralmas volt (a két nyár alatt mentem annyit, mint máskor egy nyáron), de tavaly elvitt minket a víz, meg bedübörgött a svájci gazdaság. Jövőre meg majd meglátjuk...
Nyilván, ez a használt cuccok velejárója. Gondolom azért vannak árulkodó jelek, amikből már lehet sejteni, hogy itt vmi nem kerek. Na ezekre gondolok, hogy neked jobban szemet/fület szúrnak.
A következő szezonban remélem többet tudok belepakolni. Tegyük hozzá, hogy ez volt az első idényem, meg július kiesett a bukta miatt. Ennek ellenére szerintem nem rossz, hogy kb. 5000 km-t mentem. Csak még gyarapodjanak a km-ek...!
ps.: Ilyenkor jut eszembe, hogy pl. Dipshit kartács egy "körre" leteker vagy 2000 km-t. Van még hova fejlődni.
Bárki belefuthat hulladékba....vásárláskor nem nagyon lehet blokkot bontani bár mérés nélkül nem vennék motort, igaz vannak trükkök amivel időlegesen csendesebbé lehet tenni..
Szerintem nem járna rosszul. Bár pont neked mondjam, hogy melyik motor jó és melyik nem...?
Te tényleg értesz a motorokhoz, úgyhogy a lányod biztos nem fog belefutni egy leharcolt romba. Ha meglesz neki a GS, majd kérünk képeket!
Mennyibe kerül az idom vagyis mi a pontos neve /plexi-Fej/
(nekem!...)
Okt 8.-án lenne osztrák buli ha az idő jó lesz jössz?
Hétfőn felraknám az útvonalat mert akkor kapom meg részletesen.
Ja, és az indexeket is le akartam cserélni kisebbre, de amikor a plexi felkerült, akkor már nem is tűntek olyan óriásinak, megváltoztak az arányok.
De ez teljesen egyéni ízlés dolga .
Én a"gyári" formatervezést kedvelem, nekem úgy
tetszik .
A lényeg: neked tessen !
Valami hasonlót akarsz összehozni ?
(a tankról és a "faridomról" q...ra hiányzik valami
matrica, festés ... nagyon befejezetlennek tűnik.
kék lábtartó... brrrr )
Idén is elég keveset motoroztam, viszont azt legalább egyszerre. Valahol 8ezer felett járok idén (siralmasan kevés
Streetfighternek jó, hasonlóan átépített SV-ket láttam már.
ps.: Ilyenkor jut eszembe, hogy pl. Dipshit kartács egy "körre" leteker vagy 2000 km-t. Van még hova fejlődni.
Te tényleg értesz a motorokhoz, úgyhogy a lányod biztos nem fog belefutni egy leharcolt romba. Ha meglesz neki a GS, majd kérünk képeket!