Végül is egy próbát megér kipróbálni a kártyát, és ha nem sikerül a tranzakció, mindíg van nálam egy tanknyi Euró.
Egyébként nekem OTP MasterCard-om van, de azt nem tudom hogy dombornyomott e. (az is számít?) Nem domborodik ki az írás, inkább bele van vésve a műanyagba. Nem arcképes, csak a 16 jegyű bankkártyaszám van rajta, a nevem, meg egy négy jegyű kód és a hátoldalon az aláírásom.
A kártyán egy falevél van vízcseppel, rajta egy katica...
A kártya a jobb megoldás. Kevés kivétellel mindenhol elfogadják, mindig kérdezd, a terminál működik? Előfordul"nem" csúnyán lenyúlnak a benzinkútnál... Kézpénzt csak nagyon indokolt esetben végy fel! Drága! A bankok középárfolyamon számolják a valutát, tehát, jobban jársz, ha és amennyiben nem jutsz "olcsó" valutához, a Card-ot használod.
Nekem CIB-es dombornyomott kártyám van, és soha, sehol nem volt gond a vele történő fizetéssel, sem Európán kívül, sem online rendelésnél. SMS-értesítés kapok a tranzakcióról, és mindig, fillérre pontosan annyit vonnak le, amennyit fizetek adott helyen. A készpénzfelvételnek van költsége idegen bankból.
van egy olaj járat ami a szűrőből jón ki és megy a kenendő helyekre,ott nekem van egy dugó azt kicsavartam és betekertem a gombát.Gyárilag itt szoktak olajnyomást mérni melyik dobra gondolsz ? a Leo Pincsire vagy a másikra ?
ez elég változó ahogy tapasztaltam.nagyon meglepő tud lenni amikor a dombornyomott kártyát sem fogadják el (pedig el kéne).a másik oldala hogy volt olyan ország ahol 6 eurót levontak átváltásra,kezelési költségre.
persze működhet jól is,de ez (nálam) szerencse kérdése volt.a lényeg hogy kp nélkül nem mentem sehova.
Nekem is bezabált 2200 km-re majdnem egy liter olajat, egyfolytában nézem, kap is majd télen új szelepszárszimeringet, azt hali...remélem :D Sokat állt ez is, 89-es és lehet simán évek óta állt...
OTP Master Card-al lehet fizetni a tankolásért (természetesen ha Forint van a számlán) külföldön?
Ilyenkor automatikusan átváltják és levonják az összeget? Mennyivel drágább ez, mintha előzetesen váltanék valutát, és azzal fizetnék?
Ez csak az Uniós országokban van így, vagy bárhol?
Ha valaki ezt bőven kifejtené, azt megköszönném!
Egy olyan dologban kérnék segítséget, hogy álló motornál csepeg az üzemanyag a kartellgáz elvezető csövön. Ha jól tudom membrános a benzincsap, csak járó motornál folyhatna az üzemanyag.( a benzincsap normál állásában) Ha a membrán szakadt el cserélhető-e, vagy az egész csapot kell cserélni?
Igen, kerüld el messzire!
Az Audis tulaj csak rabszolgákat keres,nem munkatársakat. Fizetni nem akar, bejelenteni sem. A jutalék és teljesítmény bérezés csak mese! Saját pénzből kell tankolni, csaképpen elfelejtik kifizetni,stb... Mindenki próbaidőn van és ez idő alatt távozik is, így nem is fizet semmit. A futárok természetes szelektációja havi 20-30 pedig csak 6 motorjuk van. Sajáttal pedig soha, sehol ne válllalj munkát!
Egyébként nekem OTP MasterCard-om van, de azt nem tudom hogy dombornyomott e. (az is számít?) Nem domborodik ki az írás, inkább bele van vésve a műanyagba. Nem arcképes, csak a 16 jegyű bankkártyaszám van rajta, a nevem, meg egy négy jegyű kód és a hátoldalon az aláírásom.
A kártyán egy falevél van vízcseppel, rajta egy katica...
persze működhet jól is,de ez (nálam) szerencse kérdése volt.a lényeg hogy kp nélkül nem mentem sehova.
Ma kellene 9-re menni próbanapra saját motorral,de ki is hagyom.
Ilyenkor automatikusan átváltják és levonják az összeget? Mennyivel drágább ez, mintha előzetesen váltanék valutát, és azzal fizetnék?
Ez csak az Uniós országokban van így, vagy bárhol?
Ha valaki ezt bőven kifejtené, azt megköszönném!
Egy olyan dologban kérnék segítséget, hogy álló motornál csepeg az üzemanyag a kartellgáz elvezető csövön. Ha jól tudom membrános a benzincsap, csak járó motornál folyhatna az üzemanyag.( a benzincsap normál állásában) Ha a membrán szakadt el cserélhető-e, vagy az egész csapot kell cserélni?
Az Audis tulaj csak rabszolgákat keres,nem munkatársakat. Fizetni nem akar, bejelenteni sem. A jutalék és teljesítmény bérezés csak mese! Saját pénzből kell tankolni, csaképpen elfelejtik kifizetni,stb... Mindenki próbaidőn van és ez idő alatt távozik is, így nem is fizet semmit. A futárok természetes szelektációja havi 20-30 pedig csak 6 motorjuk van. Sajáttal pedig soha, sehol ne válllalj munkát!
Úgy terveztem,hogy kb 11-12 felé meetingelhetnénk!
Ha hozol szerszámot..és egy kicsi zsírt....akkor helyben kicserélhetjük...max 20 perc+ :)