Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivatalos szervizben nem sok ha valóban mindet kell cserélni(bár nem nagyon kell 2-3 db-nál többet általában), de a nagy árkülönbséget nem a lapka ára adja(ami nekem pl. 800/db) hanem, hogy ha cserélni kell akkor a vezérlést is meg kell bontani és az már jóval több, a mérésre amúgy nem mondtak sokat sőt.....amúgy 10-15 körül szokott lenni, de egy nagy szervizben bele kell kalkulálni a fenntartási költségeket is ami nem kevés....nem az ár sok hanem a pénze kevés az egyszeri embernek...
Az a lapka tudtommal nem nagy tétel, néhány 100 Ft darabja. Az a 24 ezer egyszerűen pofátlanság! 10 ezer a reális szerintem. Egyébként van róla egy videó és durván egy órás művelet, de jobb ha szakember végzi.
A miskolci topik elég aktív.Kérdezd őket.Tuti tudnak márkafüggetlen szakit.
A honda csak hondát válal sajnos.
Szerintem vidd el a hondához.Komolyan.Garid nem vész el az adatokat tudják.............na KB ennyi.
Sziatok ! GS 500 szelephézag állítást miskolc környékén hol csinálnak? A suzukiban 24 E Ft mondtak ha mind a négyet kell álítani, ha egyetsem akkor 8 ezer.Kicsit sokalom. A hondákon 10ért csinálják lapkákal együtt.
Keresgéltem lapkát az interneten de nemtaláltam sehol
29,5mm kell bele azthiszem?
Meg lehet...csak lényegesen szarabbul menne..
Én nem tenném.
Nem lehet meg csinálni egy karbisra a mocit?Csak kíváncsiság kedvéért kérdezem.
Nekem ott gáspár van, azaz gázspray.
Jaaaaa az magyar meg a békazabáló.
adásvételi?
Forgalmi,kivonó papír,kétnyelvű forgalmi.
Meg elég érdekes, hogy ha van egy lökött motoros, aki száguldozik a Mátrában, egyből azt mondják a hírekben, hogy a motorosok felelőtlenek. Csak azt nem veszik észre, hogy az autósok még mindig több balesetet okoznak, és ők is felelőtlenek tudnak lenni. De ilyen esetben hallgatnak. Nem szerencsés az általánosítás egy-két kirívó eset kapcsán.
Ott a pont! :))))
Általában jellemző, hogy a (jog)szabályokat olyanok hozzák, akik vagy nem értenek a témához, vagy ugyan értenek, de nincs gyakorlati tapasztalatuk.
Igen, ez is akkora mellébeszélés: ha egy részeg bácsi a faluban elesik a simsonnal, akkor egyből "a botrányosan viselkedő, vad és törvényenkívüli motoros megérdemelte a halálát" című hangulat van. akkora demagógia.
Az élet örök körforgása...
Ha elütik, és a hírekbe kerül, ismét motoros lesz
pontosan!
amikor az a bürökrata buzi hupilila f visszaverő csíkot kezd el gyártani maszekban
Csak az SMKP-t toló személy lehet gyalogos. A többi marad motoros...:)
MOL kúton lehetett kapni láthatósági pántot....van a kocsimban vagy 5 db....esetleg vmelyik bürokrata buzi mikor találja ki ,hogy csak hupilila lehet majd a hivatalos f visszaverő csík? :)
persze ezek csak magyar szabályok, külhonban lehet, hogy máshogy van, pl az osztrákoknál már akkor kellett a mellény, amikor itthon még csak a kukásoknak volt...