Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is az van a forgalmiba. Műszaki vizsgán nem mérnek teljesítményt, így nem is módosítják az értéket, ezért szerintem nem lehet felelőségre vonni. Maximum azt aki kivette a folytást.
Bár szerintem az enyémben gyárilag sem volt folytás, mert a gyári légszűrőn nem volt semmi jelölés, meg plusz cső.
Valószínűleg "olyan helyen" lett vizsgáztatva, hogy megoldották okosban...
Ugyan ilyen adatok vannak az én forgalmimban is De a kutyát nem érdekli. Pedig volt KPM vizsgán is, amikor bevitték a gépet az adatbázisba. Nem volt a listán, így az enyémet szemlézték le.
..."25" kW... forgalmi szerint 267 kilós motor...ne firtassuk
Ha el sem indulsz, akkor hogy lehet már vajas a fejed?
Tudom, villamospálya-felújítás. Akárcsak itt, Sin Cityben. Csöbörből vödörbe (vagy cseberből vederbe? )

...nekem is van vaj a fejemen, azért nem is kísértem a dolgokat.
Amúgy realizáltátok, hogy ma 24:00-kor vége a nyárnak?
Nem veszik el senki jogosítványát.. ahhoz már az ittas vezetés sem elég.

Am meg nekem még nem volt afférom motorral, szegeden a közeggel. Amikor széjjelszivathattak volna, ráadásul úgy hogy ők is és én is tudtam hogy van vaj a fejemen, akkor se tették.

De ne is ezért ne gyere, hanem mert az egész város fel van túrva, merő káosz most a közlekedés.
Nem úszod meg: egy Pearl-t ismerek, Spongya Bobból a bálnalányt. És ő is rószaszínű ruhát visel... Feketében még nem láttam...Nem hiszem, hogy emo-s...
Csak ne Hello Kittyre Egy black pearl fényezés jöhet!
nem nagyon tudok...az enyémet ..magam szenvedtem össze..
Nem figyelsz,lefújom a tied is.
Attól óvjon az ég minket!
Megálljatokcsak, lefújatom az egészet Hello Kittysre, oszt majd csak lestek! Minden gixxeres ilyet akar majd!
...Istenem...már február óta nem voltam szülővárosomban... ezt sem tudtam...

Engem csak egy dolog tart vissza, illetve kettő: a jogosítványom (f@sok, hogy elveszik), meg a sok városiautós analfabéta (tegnap is elütötték az egyik barátunkat. nyílt lábszártörés, meg vagy 7 kilós kár.)
Ez még a fukszos-arany-metálkék GS-en is túltesz :P
Hologrammos GS, aztabetyárját...
Már nincs kamionforgalom. Május 15 óta csak célforgalomban jöhetnek be 7,5 tonna fölöttiek a városba. Üresek is az utak, a régi állapothoz képest meg pláne.

El is bírja, amíg csak a bevezetőkön mérnek nem is érdekel mennyi a szabályos. Maradok a jól bevált 70-100 közötti tempónál városban.
Akkó ez lesz a megoldás! :) Marva, polírozva, térhatású Suzuki felirat gravírozva. ;) Körbekérdezek, hogy a környékünkön (III. kerület, Pomáz, Szentendre) ki foglalkozik ilyennel. Ha esetlen tudsz pesti (Pest közeli) kontaktot, megoszthatnád. :) Köszi.
Nagyon törpös. De azt nem értem, hogy miért kell 4-6 sávos, túlnyomóan teherforgalmi úton mérni? Az jobb, ha ragaszkodom az 50-hez, és a török/román/szerb kamionos eltapos? Vagy a benzinkút tulajok támogatják a dugóban álldogálást a haladással szemben?
Ha a gyalogos is csak a zebrán és körültekintően, urambocsá' a neki zöld jelzésre lépne le, simán elbírná a 60-70-et a városi közlekedés (szerintem, ez csak egy vélemény).
A fólia nem biztos ,hogy tartós...ott azért meleg van..
minek erőlteted?..alu korong marva polírozva...akár gravírozva...egy teniszlasztin meghajlítva aztán tsáá :)
Azt a hártyát nem nehéz elrondítani...kicsit sem tartós..
Sziloval felragasztod és kész..
Igen, de nem a pláza előtt, hanem a városból kifelé. Vagy az OMW parkolójából (na az nagyon durva, mert beáll a parkoló autók közé a H Astra, aztán ha nem ismered ki se szúrod.. am KMY-xxx a rendszáma), vagy a túloldalon, a volt kamionparkolóból. Ott azért könnyebben kiszúrható.

Régebben 1 sarokkal kintebb a mazda szalon elé álltak be, mintha használt autó lenne a portéka..Az se szép..
Hm, köszi a linket, nem csak sima matricára gondoltam, hanem arra a fém korongra is.
Vagy ami még szerintem járható: méretre vágatni két sima alumínium lapot, aztán ráragasztani valami matrinyát. Itthon is van kismillió matricás, csak bevállalják. ;)

Amúgy az egyik oldalon már akkor sem volt, amikor megvettem, a másik meg kicsit megkarcolódott a perecelésnél. Úgy-ahogy visszaragasztottam, de tegnap elhagytam valahol Lepencén...
Ebay-en megtudod rendelni szerintem olcsón!
link
Honnét lehetne elfogadható áron szerezni oldaldekni-matricát (az a takaró korong, Suzuki felirattal)? Kérdeztem pár kereskedést, 3900 Ft/db. Ez elég brutál ár.
Nekem még a régi típusú kéne (fekete alapon ezüst írás), mert ugyan van egy darab, újabb matricám, amit kaptam, de az full ezüst színű. Hülyén néz ki a fekete blokkon.

Német ebay-en milyen kifejezésre kéne keresni? (Nem tudok németül sajnos), angolul még megy, hogy "side cover" vagy "emblem", hátha az osztrák/német ebay-en több találat van.

Köszi!