Nekem is az van a forgalmiba. Műszaki vizsgán nem mérnek teljesítményt, így nem is módosítják az értéket, ezért szerintem nem lehet felelőségre vonni. Maximum azt aki kivette a folytást.
Bár szerintem az enyémben gyárilag sem volt folytás, mert a gyári légszűrőn nem volt semmi jelölés, meg plusz cső.
Valószínűleg "olyan helyen" lett vizsgáztatva, hogy megoldották okosban...
Ugyan ilyen adatok vannak az én forgalmimban is De a kutyát nem érdekli. Pedig volt KPM vizsgán is, amikor bevitték a gépet az adatbázisba. Nem volt a listán, így az enyémet szemlézték le.
Nem veszik el senki jogosítványát.. ahhoz már az ittas vezetés sem elég.
Am meg nekem még nem volt afférom motorral, szegeden a közeggel. Amikor széjjelszivathattak volna, ráadásul úgy hogy ők is és én is tudtam hogy van vaj a fejemen, akkor se tették.
De ne is ezért ne gyere, hanem mert az egész város fel van túrva, merő káosz most a közlekedés.
Nem úszod meg: egy Pearl-t ismerek, Spongya Bobból a bálnalányt. És ő is rószaszínű ruhát visel... Feketében még nem láttam...Nem hiszem, hogy emo-s...
...Istenem...már február óta nem voltam szülővárosomban... ezt sem tudtam...
Engem csak egy dolog tart vissza, illetve kettő: a jogosítványom (f@sok, hogy elveszik), meg a sok városiautós analfabéta (tegnap is elütötték az egyik barátunkat. nyílt lábszártörés, meg vagy 7 kilós kár.)
Már nincs kamionforgalom. Május 15 óta csak célforgalomban jöhetnek be 7,5 tonna fölöttiek a városba. Üresek is az utak, a régi állapothoz képest meg pláne.
El is bírja, amíg csak a bevezetőkön mérnek nem is érdekel mennyi a szabályos. Maradok a jól bevált 70-100 közötti tempónál városban.
Akkó ez lesz a megoldás! :) Marva, polírozva, térhatású Suzuki felirat gravírozva. ;) Körbekérdezek, hogy a környékünkön (III. kerület, Pomáz, Szentendre) ki foglalkozik ilyennel. Ha esetlen tudsz pesti (Pest közeli) kontaktot, megoszthatnád. :) Köszi.
Nagyon törpös. De azt nem értem, hogy miért kell 4-6 sávos, túlnyomóan teherforgalmi úton mérni? Az jobb, ha ragaszkodom az 50-hez, és a török/román/szerb kamionos eltapos? Vagy a benzinkút tulajok támogatják a dugóban álldogálást a haladással szemben?
Ha a gyalogos is csak a zebrán és körültekintően, urambocsá' a neki zöld jelzésre lépne le, simán elbírná a 60-70-et a városi közlekedés (szerintem, ez csak egy vélemény).
minek erőlteted?..alu korong marva polírozva...akár gravírozva...egy teniszlasztin meghajlítva aztán tsáá :)
Azt a hártyát nem nehéz elrondítani...kicsit sem tartós..
Sziloval felragasztod és kész..
Igen, de nem a pláza előtt, hanem a városból kifelé. Vagy az OMW parkolójából (na az nagyon durva, mert beáll a parkoló autók közé a H Astra, aztán ha nem ismered ki se szúrod.. am KMY-xxx a rendszáma), vagy a túloldalon, a volt kamionparkolóból. Ott azért könnyebben kiszúrható.
Régebben 1 sarokkal kintebb a mazda szalon elé álltak be, mintha használt autó lenne a portéka..Az se szép..
Hm, köszi a linket, nem csak sima matricára gondoltam, hanem arra a fém korongra is.
Vagy ami még szerintem járható: méretre vágatni két sima alumínium lapot, aztán ráragasztani valami matrinyát. Itthon is van kismillió matricás, csak bevállalják. ;)
Amúgy az egyik oldalon már akkor sem volt, amikor megvettem, a másik meg kicsit megkarcolódott a perecelésnél. Úgy-ahogy visszaragasztottam, de tegnap elhagytam valahol Lepencén...
Honnét lehetne elfogadható áron szerezni oldaldekni-matricát (az a takaró korong, Suzuki felirattal)? Kérdeztem pár kereskedést, 3900 Ft/db. Ez elég brutál ár.
Nekem még a régi típusú kéne (fekete alapon ezüst írás), mert ugyan van egy darab, újabb matricám, amit kaptam, de az full ezüst színű. Hülyén néz ki a fekete blokkon.
Német ebay-en milyen kifejezésre kéne keresni? (Nem tudok németül sajnos), angolul még megy, hogy "side cover" vagy "emblem", hátha az osztrák/német ebay-en több találat van.
Bár szerintem az enyémben gyárilag sem volt folytás, mert a gyári légszűrőn nem volt semmi jelölés, meg plusz cső.
Valószínűleg "olyan helyen" lett vizsgáztatva, hogy megoldották okosban...