Hasonló, negatív árspirálban van mint Zoli SV-je volt. Majdnem 700ról indították nyár elején..
Hát az utasülés az tényleg nem támogatja a hosszútávú utazást. Bár egy gsxr-en se jobb az utas helyzete, és láttam már ott hosszan ücsörögni lányokat Mondjuk én csak 7 kilométert voltam utas gsxeren, amíg a szervizből bedobott a haver a városba, ahol egy másik ismerős kocsija várt, benne a kulccsal (akinek ilyen barátai vannak... ) De elég rendesen kényelmetlen volt, úgy benyilallt valami rossz mozdulattól a csípőm, hogy ihaj. A kapaszkodási lehetőségek teljes hiányáról nem is beszélve. Nem tetszett amikor lámpától gyorsulásnál a 2., 3.at leforgatta , azt hittem hogy leesek már a lámpa vonalában
Ha tényleg ilyet akarsz,akkor a benzinen tényleg ne múljon.A barátomnak ilyen van,és meglepően keveset fogyaszt a motorja.Nem kamuzik,és itt-ott írnak is erről.
Általánosságban. Ha valamit eszméletlenül merevnek terveznek, és nincs extrém módon túlméretezve az bizony valahol repedni, vagy törni fog. Nem is rögtön, de egyszer biztos.
Hát ez nekem magas...de az X-men 4-ben is motorozik a Farkas... (vagy a Rozsomák, az eredeti angol szerint ) Most elképzeltem Hugh Jackman-t egy GS-en...
A vázcsavarodást sztem a legegyszerűbb egy babettán megtapasztalni. Elég vele 30-35tel menni, ott kicsit megrázni a kormányt, és érzeni lehet mi történik (nagyon durván csavarodik!)
Annyira erős ez a csavarodás, hogy nincs ember aki ne érezné meg. Aki pedig tudja, hogy ez milyen, sokkal kisebbet is észrevesz majd.
Hasonló, negatív árspirálban van mint Zoli SV-je volt. Majdnem 700ról indították nyár elején..
Hát az utasülés az tényleg nem támogatja a hosszútávú utazást. Bár egy gsxr-en se jobb az utas helyzete, és láttam már ott hosszan ücsörögni lányokat
(mert olyan kurva sokat motoroztunk eddig is együtt
Ebben már van rajzfilm motor is.Remélem sikerült felrakni.
Sv-vel is etettem meg 7,5-8at.
Baszki...Ducattit soha, pedi nagyon tetszik a forma és a csőváz, ez a TRX, meg...hmmmm :D
ez a ruszki gyalogkakukk.Ezen nőttünk fel.
http://youtu.be/HlAwRbQAaVY
Acélcső.Egész kellemesen erős az a térhálós cucc.
Annyira erős ez a csavarodás, hogy nincs ember aki ne érezné meg. Aki pedig tudja, hogy ez milyen, sokkal kisebbet is észrevesz majd.