JÉZUSMÁRIASZENTISTEN !
A Te neutronjaid se a megszokott utat járják !
Milyen verbális pokol lessz itt , ha "atmenet" (Ő a mentorom !)
visszatér a fórumra !
sonyika !
azért nem vagy egydül !
pl. van egy csapat akik 100-200km.-t motoroznak egy potya kv.-ért és csak azért hogy lássák egymás orcáját.
Mivel 300 km választ el bennünket...anyám 2 évig nem tudta, hogy motorozom... "Voltatok Prágában, kislányom? Mivel mentetek?" "Vonattal, anya, hát mégis mivel?"
...én inkább a Szilvásvárad felőli utat javasolnám. Ha Felsőtárkány felől jössz, lesz egy kb 50 km-es gyönyörű, 365 kanyaros út, de utána át kell vergődnöd Miskolcon, amit épp most ásnak el, azzal a fedősztorival, hogy villamospályát építenek. És utána a 26-oson még 15 km Barcika, az is elég unalmas.
Ha Szilvás felől jössz, akkor Füzesabony után már majdnem végig erdős út van (Egert leszámítva), és egyszer jössz ki főútra, egy rövidebb szakaszra.
...Én Fertődön egy buszöbölben járó motorral otthagytam a gépet, letéptem magamról a dzsekit és világgá futottam, mert valami mászott a karomon, és azt hittem, hogy PÓÓÓÓÓÓÓÓK! ÚÚÚÚÚtálom a pókokat.
Szerencsére őzek, vaddisznók, csak távolabb szaladtak át előttem, viszont néha egy két mókus, meg madár igen közel keresztezi az utamat. A múltkor meg egy cickány, vagy hörcsög futott át előttem.
Fú ha azon elestem volna, nem is tudom ide mit írtam volna. Talán azt, hogy kiugrott elém egy grizli, vagy leterítettem egy 5 mázsás dúvadat...
Én eddig háromszor szaladtam le az útról, mert vagy benéztem, vagy szennyezett volt a kanyar, egyszer meg az úton gyalogos volt, és már rontott íven nem tudtam rendesen bevenni.
Mindhárom esetben még mielőtt murvát értem volna, kiegynisettem, és inkább leszaladtam az útról.
Egyszer így egy könnyebb bodzabokor féleségen mentem át, kétszer meg 1,5-1 méteres tarackok között zötykölődtem...
Szerencsére sikerült mindháromszor megfognom. Sportszelet kishíján beugrott...
Emellett volt pár kényszerfékezésem, és kényszerkitérésem is, de eddig a Jóisten mindíg megsimogatta a buksimat!
A Te neutronjaid se a megszokott utat járják !
Milyen verbális pokol lessz itt , ha "atmenet" (Ő a mentorom !)
visszatér a fórumra !
sonyika !
azért nem vagy egydül !
pl. van egy csapat akik 100-200km.-t motoroznak egy potya kv.-ért és csak azért hogy lássák egymás orcáját.
2008-ban voltunk Fertődön, nyaralni mentünk. 2009-ben viszont Sopronban és Kőszegen is voltunk gyönyörű helyek, még a Borostyán-tóhoz is eljutottunk.
Fú, egy citromos most jó is lenne...
Ha Szilvás felől jössz, akkor Füzesabony után már majdnem végig erdős út van (Egert leszámítva), és egyszer jössz ki főútra, egy rövidebb szakaszra.
A lányomat most fizettem be az A1 jogsira !
(a zexem nagggyon szeret bennünket
Bélapátfalva Szilvásvárad körül vagy át a Bükkön Felsőtárkány Lillafüred között, hol szebb a táj, jobb motorozni? meről lenne érdemes menni?
Whiskas reklám,...Pókfóbia, ..,Bekötött szemmel motorozás !...
eddig jó !
Fú ha azon elestem volna, nem is tudom ide mit írtam volna. Talán azt, hogy kiugrott elém egy grizli, vagy leterítettem egy 5 mázsás dúvadat...
Mindhárom esetben még mielőtt murvát értem volna, kiegynisettem, és inkább leszaladtam az útról.
Egyszer így egy könnyebb bodzabokor féleségen mentem át, kétszer meg 1,5-1 méteres tarackok között zötykölődtem...
Szerencsére sikerült mindháromszor megfognom. Sportszelet kishíján beugrott...
Emellett volt pár kényszerfékezésem, és kényszerkitérésem is, de eddig a Jóisten mindíg megsimogatta a buksimat!
Nagyon jó kis gumi, csak ne lenne ennyire drága! Te hol veszed és mennyiért?