Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Lesz gyorsulás vasárnap ha lejöttök szoljatok én itt leszek vagyis dolgozom az étterembe fertőszentmiklós Meidl Airport
JÉZUSMÁRIASZENTISTEN !
A Te neutronjaid se a megszokott utat járják !
Milyen verbális pokol lessz itt , ha "atmenet" (Ő a mentorom !)
visszatér a fórumra !

sonyika !
azért nem vagy egydül !
pl. van egy csapat akik 100-200km.-t motoroznak egy potya kv.-ért és csak azért hogy lássák egymás orcáját.
Akkor senki nincs a környékrőL sajna vagy csak nem kelentkezik.

2008-ban voltunk Fertődön, nyaralni mentünk. 2009-ben viszont Sopronban és Kőszegen is voltunk gyönyörű helyek, még a Borostyán-tóhoz is eljutottunk.
A Fertőd miat gondoltam.Én most iszom a gösser citromost 0 alkohollal
Soproni?

Fú, egy citromos most jó is lenne...
Bocsi azt hittem környékbdli vagy.Akkod senki nin s Sopron környéki?
Mivel 300 km választ el bennünket...anyám 2 évig nem tudta, hogy motorozom... "Voltatok Prágában, kislányom? Mivel mentetek?" "Vonattal, anya, hát mégis mivel?"
...én inkább a Szilvásvárad felőli utat javasolnám. Ha Felsőtárkány felől jössz, lesz egy kb 50 km-es gyönyörű, 365 kanyaros út, de utána át kell vergődnöd Miskolcon, amit épp most ásnak el, azzal a fedősztorival, hogy villamospályát építenek. És utána a 26-oson még 15 km Barcika, az is elég unalmas.

Ha Szilvás felől jössz, akkor Füzesabony után már majdnem végig erdős út van (Egert leszámítva), és egyszer jössz ki főútra, egy rövidebb szakaszra.
... és még mennyi mindent nem tudsz...
A póklövészet még Szegeden történt, jelenleg Borsodban tanyázom.
Tiszteld Apád , Anyád, hogy hosszúéletű legyél e földön ..."
A lányomat most fizettem be az A1 jogsira !
(a zexem nagggyon szeret bennünket )
Úgymondják Felsőtárkány-lillafüred a nyerő.
Füzesabony felől merről érdemesebb menni Kazincbarcikára?

Bélapátfalva Szilvásvárad körül vagy át a Bükkön Felsőtárkány Lillafüred között, hol szebb a táj, jobb motorozni? meről lenne érdemes menni?

Whiskas reklám,...Pókfóbia, ..,Bekötött szemmel motorozás !...
eddig jó !
hali!TE hovavalosi vagy?Csak azért kérdezem mert én a reptéren dolgozom fertőszentmikloson.
...gyerekkoromban apu egyet lelőtt légpuskával... olyan helyen volt, hogy sajnos nem lehetett felgyújtani, így csak ez maradt...
Amíg nem 45-ös kell a kinyírására nincs gond.
"SZEGÉNY KICSI PÓKOCSKA?" Láttál te már erdei pókot, olyat, ami nem hálót sző, mert már akkora nagy benga állat? Nem, mi?

A barátom már csak annyit kérdez, ha odaszólok neki, hogy "Kedvesem..." "Mekkora? Fújd le!"
Pedig szegény pókocska mennyire meg lehet ijedve egy toronnyi mozgó hegytől.
...Én Fertődön egy buszöbölben járó motorral otthagytam a gépet, letéptem magamról a dzsekit és világgá futottam, mert valami mászott a karomon, és azt hittem, hogy PÓÓÓÓÓÓÓÓK! ÚÚÚÚÚtálom a pókokat.
Szerencsére őzek, vaddisznók, csak távolabb szaladtak át előttem, viszont néha egy két mókus, meg madár igen közel keresztezi az utamat. A múltkor meg egy cickány, vagy hörcsög futott át előttem.
Fú ha azon elestem volna, nem is tudom ide mit írtam volna. Talán azt, hogy kiugrott elém egy grizli, vagy leterítettem egy 5 mázsás dúvadat...
Apuék majdnem őzet fogtak... De szerencsére Őzike gyorsabb volt, mint a Hyosung... Meg több esze van, mint apámnak, vagy csak hallott már róla...
Én eddig háromszor szaladtam le az útról, mert vagy benéztem, vagy szennyezett volt a kanyar, egyszer meg az úton gyalogos volt, és már rontott íven nem tudtam rendesen bevenni.
Mindhárom esetben még mielőtt murvát értem volna, kiegynisettem, és inkább leszaladtam az útról.
Egyszer így egy könnyebb bodzabokor féleségen mentem át, kétszer meg 1,5-1 méteres tarackok között zötykölődtem...
Szerencsére sikerült mindháromszor megfognom. Sportszelet kishíján beugrott...
Emellett volt pár kényszerfékezésem, és kényszerkitérésem is, de eddig a Jóisten mindíg megsimogatta a buksimat!
Látom neked is Arrowmax gumid van!
Nagyon jó kis gumi, csak ne lenne ennyire drága! Te hol veszed és mennyiért?