Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Nyereményjáték
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Nyereményjáték
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GS 500
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Nadette500
Nekem kellet plexit cserélnem... a karcmentes 17000 volt. Jó, tényleg jó, de akkor is túlzásnak éreztem.
Zoli32
A marushinok 25 körül kompozitosak.
Bár nem a legcsendesebbek...........viszont 2 év és még mindíg tartja a kübli fejem,könnyű és csinos a grafika.Nameg olcsó a plexi hozzá.
ataaa
Nekem JET sisakom van.
http://motobox.hu/spd/motobox-...
Sajnos nem értek hozzájuk, ez az első saját sisakom, ezelőtt egy kölcsönkapott nyitott állrészű LAZER volt. Azzal könnyű volt megtanulni motorozni.
Dipshit
Ha nem tűzoltás jellegű a sisakvásárlás, várj még szeptember végéig. Akkor szoktak akciózni mindenhol.
Ha teheted, kompozit sisakot vegyél
Akcióban már lehet találni közel a 30-hoz is.
Nadette500
Nekem MDS van.
Szerintem ebben az árkategóriában csak polikarbonátot kapsz, bár lehet, hogy csak régen néztem már körbe.
ataaa
ktomy
Én nekem HJC van,de megvagyok elégedve vele!
Árban is jó és minőségben is! Szerintem!
kelomotor
Nadette500
találd ki, miért kellett elköltöznöm a szülői háztól 300 km-re...
ataaa
Dehogy...kitagadna, mert nem vagyok trendi.
Nadette500
Basszus, te is?! Apád tudja már?
jester0926
Hölgyek, Urak!
A tapasztalataitokra lennék kíváncsi bukósisak ügyben. Egy olcsóbb városi rohangálós/túrázós sisakot néznék, kb. 30e Ft-ig. Kinek milyen tippje volna?
j.
ataaa
"Szégyenlem, de hetero vagyok."
Nadette500
Ózd...
inkább ne...
Nadette500
Nekem így szórakoztatóbb...
ataaa
tetszene bizony, bár én a festői Ózd irányába mennék.
SVLaller
ízlések és pofonok...én inkább megcsinálom magamnak
Nadette500
Jjja, ha te is ilyen újhullámos vagy, hogy férfi nővel...
Nadette500
Tetszene, mi, a sok szőke liba ujjongva rohanna feléd... Kiválasztanád a legszebbet, és elzúgatnál vele Gyöngyös irányába a naplementében...
ataaa
Jó neked, nekem relative hosszú ideig tartana találni egy szerelőnőt!
Nadette500
Igen... már amelyik tud beszélni...
ataaa
Juj, akkor ha arra járok, onnan nyélgázzal fogok elhúzni...már ha a patentszem engedi.
Nadette500
...én összejöttem a szerelővel... nekem minden ingyen van...
Zoli32
A strandpapucs,izompóló,kockás halásznadrág csak a parkolóig megyünk gyök kettővel félék csajai?
ataaa
A természetes ellensége meg Lakatus Vendel...
Nadette500
Nem, nem buzis, ezt a kifejezést a gixxeresek csajai használják a már említett mátraházai parkolóban...
❮❮
❮
…
3295 / 6316
3294
3293
3292
3291
3290
3289
3288
3287
3286
…
❯
❯❯
Bár nem a legcsendesebbek...........viszont 2 év és még mindíg tartja a kübli fejem,könnyű és csinos a grafika.Nameg olcsó a plexi hozzá.
http://motobox.hu/spd/motobox-...
Sajnos nem értek hozzájuk, ez az első saját sisakom, ezelőtt egy kölcsönkapott nyitott állrészű LAZER volt. Azzal könnyű volt megtanulni motorozni.
Ha teheted, kompozit sisakot vegyél Akcióban már lehet találni közel a 30-hoz is.
Árban is jó és minőségben is! Szerintem!
kelomotor
A tapasztalataitokra lennék kíváncsi bukósisak ügyben. Egy olcsóbb városi rohangálós/túrázós sisakot néznék, kb. 30e Ft-ig. Kinek milyen tippje volna?
j.