Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kellet plexit cserélnem... a karcmentes 17000 volt. Jó, tényleg jó, de akkor is túlzásnak éreztem.
A marushinok 25 körül kompozitosak.
Bár nem a legcsendesebbek...........viszont 2 év és még mindíg tartja a kübli fejem,könnyű és csinos a grafika.Nameg olcsó a plexi hozzá.
Nekem JET sisakom van.

http://motobox.hu/spd/motobox-...

Sajnos nem értek hozzájuk, ez az első saját sisakom, ezelőtt egy kölcsönkapott nyitott állrészű LAZER volt. Azzal könnyű volt megtanulni motorozni.
Ha nem tűzoltás jellegű a sisakvásárlás, várj még szeptember végéig. Akkor szoktak akciózni mindenhol.

Ha teheted, kompozit sisakot vegyél Akcióban már lehet találni közel a 30-hoz is.
Nekem MDS van. Szerintem ebben az árkategóriában csak polikarbonátot kapsz, bár lehet, hogy csak régen néztem már körbe.
Én nekem HJC van,de megvagyok elégedve vele!
Árban is jó és minőségben is! Szerintem!
kelomotor
találd ki, miért kellett elköltöznöm a szülői háztól 300 km-re...
Dehogy...kitagadna, mert nem vagyok trendi.
Basszus, te is?! Apád tudja már?
Hölgyek, Urak!

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi bukósisak ügyben. Egy olcsóbb városi rohangálós/túrázós sisakot néznék, kb. 30e Ft-ig. Kinek milyen tippje volna?

j.
"Szégyenlem, de hetero vagyok."
Ózd... inkább ne...
Nekem így szórakoztatóbb...
tetszene bizony, bár én a festői Ózd irányába mennék.
ízlések és pofonok...én inkább megcsinálom magamnak
Jjja, ha te is ilyen újhullámos vagy, hogy férfi nővel...
Tetszene, mi, a sok szőke liba ujjongva rohanna feléd... Kiválasztanád a legszebbet, és elzúgatnál vele Gyöngyös irányába a naplementében...
Jó neked, nekem relative hosszú ideig tartana találni egy szerelőnőt!
Igen... már amelyik tud beszélni...
Juj, akkor ha arra járok, onnan nyélgázzal fogok elhúzni...már ha a patentszem engedi.
...én összejöttem a szerelővel... nekem minden ingyen van...
A strandpapucs,izompóló,kockás halásznadrág csak a parkolóig megyünk gyök kettővel félék csajai?
A természetes ellensége meg Lakatus Vendel...
Nem, nem buzis, ezt a kifejezést a gixxeresek csajai használják a már említett mátraházai parkolóban...