Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker ez mi? Csapágygolyó került a hengerbe?
De te biztosan nem tettél kerülőutat még azért minden reggel, hogy megnézzél egy mindig ugyanazon a helyen üldögélő macskát...
Woow...szép kis rumli van odabent........
Relax van !
Fajtársaid kétkerekűs hím egyedei is erősen tudnak "szőkéül" ! (én is )
EZÉRT sem adnám el a "drágaszágot", hogy valaki ugyanezt tegye vele esetleg...
...és esőben? (bocs, ez a fixa ideám, de az évek igazolnak. )
Nekem conti van a gs-en,de megvagyok elégedve vele! jól tapad!
Sziasztok!
Gondoltam elküldöm a régi blokk maradványát!
Így jár aki gyanusan olcsón vesz Gs-t!

De legalább az új blokkot én hajtom és tudom,h nem lesz vele gond!
"Asszonyállat"
Én is Conti-t akarok venni a Traktorra.Az van most igen nyomott áron
Japán motor, kamikaze szamuráj mangalány, ott és akkor örültem volna, ha szőke vagyok, mert az mindent megmagyarázott volna... De tényleg lehetett volna több eszem...
Üdv Jó reggelt !
Ezek szerint Neked is van saját védőangyalod !
(csak nem szabad sűrűn vissza élni a türelmével )
-bocs ! tudom, hogy nem vicces szitu lehetett de én azért
mosolyogtam mikor elképzeltem a látványt .
Egy DL-es ismerősöm a Continentalt isteníti. Valaki?
bocs, elbaszcsiztam: www.forgogumi.hu
Én idejárok gumit vásárolni, korrekt srác olcsó és a szerelés benne van az árban, ha ott veszed a gumit. Az árlistája tájékoztató jellegű, a metzellert pl. olcsóban adja, mint a listában szereplő ár.

www.forgogumi. hu
az én első rontásom: kendőt tettem a homlokomra, mert törte a sisak a fejem. Bentinkúttól kifordultam, és azzal a lendülettel a kendő lecsúszott a szememre. Mire szabaddá tettem a szemeimet, már a szembejövő sávban kalandoztam... óriási mákom volt... na, a sisak azóta is tör, évek alatt sem tágult jottányit sem.
A Lasertech szerintem verhetetelen esőben. Ugyanazt tapasztaltam, mint Te, és meg is maradok ennél a típusnál. Egybefüggő vízátfolyáson is gond nélkül lehet vele haladni. Ha lassítani kellett, akkor inkább amiatt, hogy nem láttam ki a plexin, de a gumi miatt ugyan nem. Nem tudom, hogy vészhelyzetben esőben mit produkálna, de nekem tök biztonságosnak tűnt. És árban is barátságos, pl nem sokkal drágább a Heidenau-tól.
Hali, egér úton a híd alatt, ha mész, akkor a külső sáv felé a cikcakkos guminyom az enyém, na ott kicsit elbasztam...nagyon... megfogtam, de utána a lámpánál lededikáltam az alsógatyám. Sza az első komoly halálfélelem már megvolt, tanultam belőle, vissza is vettem kicsit
Mindennapi hasznalatban nehez verni a BT45-ot. En mentem vele hoban, jegen, ott is egesz jol tapadt. Sokaig tart, de a hatso hajlamos kockara kopni, az elso pedig fureszfogasra 30e km utan.
Hö hö...én is szoktam gyök 2-vel gurulni...csak mert kiba jó hangja van..ameddig nem látják...sokkal nagyobbnak hiszik!:) 7000 fölött pedig tiszta F1...csak fogyaszthatóbb verzióban!:)

..ki van ez találva:)
Na ugye?Nekem volt eddigi motoros életemben kb. 10-szer halál közeli élményem,tehát majdnem halál.És,én állat még mindig motorozom.Pedig nem vezetek rosszul,és nem vagyok vakmerő.Ja és van egy műtétes szilánkosra tört térdem,mert 20-al /tehát nem 100-al/ elcsúsztam a térdemre.Szerencsére összerakták a dokik,de remélem nem baj,ha nem kívánom senkinek,a csípőmből is ki kellett operálni egy darabot a csontpótlás miatt.
Akkurvaanyját!Ma megcsuszott a '95-ös gyártású első gumim körforgalomban....kigyulladt a beszartam-lámpa A hátsó pedig 90-es Le kell menjek Ceglédre gumiért..........
Köszönöm!
Most épp nyaralni van, de ha visszajött, megkérdezem tőle.