Japán motor, kamikaze szamuráj mangalány, ott és akkor örültem volna, ha szőke vagyok, mert az mindent megmagyarázott volna... De tényleg lehetett volna több eszem...
Üdv Jó reggelt !
Ezek szerint Neked is van saját védőangyalod !
(csak nem szabad sűrűn vissza élni a türelmével )
-bocs ! tudom, hogy nem vicces szitu lehetett de én azért
mosolyogtam mikor elképzeltem a látványt .
Én idejárok gumit vásárolni, korrekt srác olcsó és a szerelés benne van az árban, ha ott veszed a gumit. Az árlistája tájékoztató jellegű, a metzellert pl. olcsóban adja, mint a listában szereplő ár.
az én első rontásom: kendőt tettem a homlokomra, mert törte a sisak a fejem. Bentinkúttól kifordultam, és azzal a lendülettel a kendő lecsúszott a szememre. Mire szabaddá tettem a szemeimet, már a szembejövő sávban kalandoztam... óriási mákom volt... na, a sisak azóta is tör, évek alatt sem tágult jottányit sem.
A Lasertech szerintem verhetetelen esőben. Ugyanazt tapasztaltam, mint Te, és meg is maradok ennél a típusnál. Egybefüggő vízátfolyáson is gond nélkül lehet vele haladni. Ha lassítani kellett, akkor inkább amiatt, hogy nem láttam ki a plexin, de a gumi miatt ugyan nem. Nem tudom, hogy vészhelyzetben esőben mit produkálna, de nekem tök biztonságosnak tűnt. És árban is barátságos, pl nem sokkal drágább a Heidenau-tól.
Hali, egér úton a híd alatt, ha mész, akkor a külső sáv felé a cikcakkos guminyom az enyém, na ott kicsit elbasztam...nagyon... megfogtam, de utána a lámpánál lededikáltam az alsógatyám. Sza az első komoly halálfélelem már megvolt, tanultam belőle, vissza is vettem kicsit
Mindennapi hasznalatban nehez verni a BT45-ot. En mentem vele hoban, jegen, ott is egesz jol tapadt. Sokaig tart, de a hatso hajlamos kockara kopni, az elso pedig fureszfogasra 30e km utan.
Hö hö...én is szoktam gyök 2-vel gurulni...csak mert kiba jó hangja van..ameddig nem látják...sokkal nagyobbnak hiszik!:) 7000 fölött pedig tiszta F1...csak fogyaszthatóbb verzióban!:)
Na ugye?Nekem volt eddigi motoros életemben kb. 10-szer halál közeli élményem,tehát majdnem halál.És,én állat még mindig motorozom.Pedig nem vezetek rosszul,és nem vagyok vakmerő.Ja és van egy műtétes szilánkosra tört térdem,mert 20-al /tehát nem 100-al/ elcsúsztam a térdemre.Szerencsére összerakták a dokik,de remélem nem baj,ha nem kívánom senkinek,a csípőmből is ki kellett operálni egy darabot a csontpótlás miatt.
Akkurvaanyját!Ma megcsuszott a '95-ös gyártású első gumim körforgalomban....kigyulladt a beszartam-lámpa A hátsó pedig 90-es Le kell menjek Ceglédre gumiért..........
Fajtársaid kétkerekűs hím egyedei is erősen tudnak "szőkéül" ! (én is
Gondoltam elküldöm a régi blokk maradványát!
Így jár aki gyanusan olcsón vesz Gs-t!
De legalább az új blokkot én hajtom és tudom,h nem lesz vele gond!
Ezek szerint Neked is van saját védőangyalod !
(csak nem szabad sűrűn vissza élni a türelmével
-bocs ! tudom, hogy nem vicces szitu lehetett de én azért
mosolyogtam mikor elképzeltem a látványt .
www.forgogumi. hu
..ki van ez találva:)