Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, dinnyepörkölt: egy közepes görögdinnyén léket vágsz, belenyúlsz, kézzel összetöröd a belét, majd felöntöd barackpálinkával. Hagyod összeérni az ízeket, majd behűtve fogyasztod. A pálinka mennyiségétől függően, nem túl erős, de finom a nyári estéken.
Egy sör mellé-- egy feles.Vagy ugyanez összekeverve.Különleges,ideális hatás /mint a GS500 ",egész más mint a bor,vagy pezsgő,vagy csak sör vagy csak rövid.
Nézzél csizmát is
Ha megírod a matrózfröccs receptjét, én is megírom a dinnyepörköltét...
átalkítható pik-pakk , ill. hátizsákos hevederrel is
rá lehet tenni a tankra , a mágnes elég erős .
közben néztem az idomos Gs-t . A hely ugyanannyi és "túrakormány"is, így a hely ua.
(az adatlapon az 1. fotón éppen térképasztalként használom )
.
Figy, én tuti nem fogok többet itthon sisakot venni, mert szánalom az árazás.
Egy Nolan N62-t megkapsz 100 euróért..., itt mit kapsz azért? semmit... reméljük lesz valami akció, mondjuk néha itt is van, pl. multkor rmc motornál 40-60%-os hétvége, de nem ez a jellemző.

10-e után mi megyünk megint, Louis és Hein-gericke, Bécsben kb. 50 méterre van egymástól és akkora mint a shox, csak olcsóbb és tele van. természetesen pl. a N62 49E-ért már rég elfogyott :D

louis.at sisakok

hein-gericke.at sisak
Na tessék!Még érdemes kipróbálni a matróz fröccsöt.Kivételes kombináció,bombabiztos eredménnyel.
Képzeld, én is sörben szoktam mérni a csomagtartókat. Főleg ebben a nagy melegben...
Akkor az jó nagy. És az átalakítható hátizsákká?
Szerintem akkor az F-en is el fog férni, mert a tank, és a vázból is egy 10 cm-es sáv is szabadon van, a plexi pedig már a kormány előtt. Azt hiszem meglesem, mielőtt elfogyna.
3 éve használok óccó (talá a lidlibe vettem ) tanktáskát .
Nekem nagyon bevált. Ahogy Nadette írta erős a mágnes,
a hevedereket nem is használom. Feldobom , lekapom. Cippzárral állítható űrméret, (24 doboz ser,+1ü pálessz simán belefér ! )
sok kis extra fakk, ha jó a memóriád !
arról nem is beszélve, hogy a sörhast takarja .
Egyáltalán nem zavar semmiben, bár nekem GS E-m van, az idomoson nem tudom hogy fér .
Nekem Shiro SH 3500 Mach-1- esem van. 120 felett sípol, be kell rajta zárni minden szellőzőt. Mikor vettem még drága volt, de azóta jöttek már jobbak is, így most fillérekért hozzádvágják. Bélése jó, plexi meglepően karcálló, fényezése strapabíró. Sokat nem tágul, de ebből is kisebbet kell venni kezdésnek. A csat is jól bírja. átlagos sisak, átlagos áron. Hogy ajánlom-e? A régi árán biztos nem, a mostani árán viszont igen. Töréstesztje biztos nem 5*, de masszívnak érzem.
GS-be?!
NITRO!
A Jet sisakot én is teszteltem!. A második héten már nem zárt rendesen a felnyitható része. A retesz mozgató bovden nyúlása miatt a retesz félre fut és már be sem tudod zárni.. A poén benne az ,hogy az a kis kampó ami a zárást biztosítja...hőre lágyul.. Fekete sisaknál elég ha csak kint felejted a napon...deformálódik annyit ,hogy...ilyenkor sem tudod rendesen lecsukni. Iszonyatosan zajos...de ami bosszantóbb ,hogy egy idő után nyekeregni kezd...és nem csak amikor nyitod vagy zárod...hanem mindig. A szellőzése úgy hulladék ahogy van...de ha szereted ,hogy az orrodba fúj és ez által tüsszögsz...akkor ez a te sisakod. Az áll belső rész hungarocell flokkolva..és törékeny....Jelzem... a forgalmazó széttárta a kezét amikor szerettem volna ilyen belső részt kapni a garanciális sisakomhoz.

Nem szaporítom tovább a szót...de ez egy szar! Még akkor se ezt vedd amikor a sisakod megsérül..és "gyorsban" kell valami helyette!
Gyönyörű hely, és itt ittam először 9%-os sört.
Nem semmi!
Nekem is MDS volt az előző (Sprinter Whirl), de abban pereceltem, szét is repedt. Becsületére legyen mondva, hogy megvédte a fejemet, derekasan helytállt. Csak utána elég kótyagos voltam...

Ahogy Dipshit kartárs írta, tűzoltásnak vettem egy Nolan N100-as flip-up sisakot, de ez valahogy nem az igazi. Elég szélzajos az MDS-hez képest, de lehet, hogy ez csak a flip-up mivolta miatt van.

Köszi a tippeket, valószínűleg még várok egy kicsit, ezt a szezont már kihúzom ezzel. (Sajnos lassan szezonvég :()
Akkor így lehet jól verset is tanulni: ha nem tudom kívülről, majd megtanulom belülről...
Lehet az volt, csak én belülről próbáltam elolvasni, és azt hittem arámi.
A kis írás: "Ne szeggyé' le!"
Valahonnan rendelni kellett, mert akkor nem volt sehol a városban.
Én ott szúrtam el, hogy a vadi új plexiről lekaptam a fóliát, mert volt rajta kis írás. Azt gondoltam, hogy ez csak a csomagolás része. Lehet hogy az lett volna a karcmentesítő?
Fényre sötétedő
..és hol volt 17? Emlékeim szerint az AGV-mre olcsóbban vettem shoxban a második plexit. Mondjuk nem volt sokkal olcsóbb, de 15ezerből talán még vissza is kaptam
pszichoszomatikus, az meg milyen?
8 rugóért vettem.
Füstszínű.17 nem volt még a photokromatikus sem.