Azt nem mondanám hogy sokat nyertem, mert bár a gyertyák és az olajszűrő és egy téli kesztyű volt olcsóbb mint idehaza, de ruhára sokat költöttem (bár tavalyi volt és 30% -kal leértékelve). Szerettem volna béleltet, de persze az feláras. Így azonban volt választék és megvoltam elégedve, méretre és külsőre is. Hoztam haza katalógust is. Vagy négyszer akkora mint a tavalyi. Most már a motor tipusa szerint is betudod kalibrálni hogy melyik alkatrészre van szükséged. A cimbik vettek sisakokat, nem is mondom milyeneket és hogy mennyiért, mert az itthoni kereskedők rámküldenének egy orvlövészt. Na mindegy elég annyi hogy egy sisak árán bejönnek az útiköltségek.
Március 4 -én szezonnyitó vásár lesz a Louis láncnál, ha jól láttam. Kiváncsian nézem a netet, biztos akcióznak újra!
Álltalában ez szerintem az 1.számú hiba! Vagyis nincs frissités.........
Ha nincs téma - mert ugye van ilyen időszak......akkor a designen lehet mindig változtatni....Én is ez teszem állandóan.
Az AKMT áprilisban lesz 3 éves, de legaláb 15x változtattam - bővitettem, vágtam le belőle......
vendégkönyv? Persze.....azt mikor 2x akartam beirni - már nem fogadta el valami miatt....
Blue! Mi van ezzel az oldallal szerinted?
Nem bővíti a srác? Az utolsó nyom egy szilveszteri bejegyzés. Láttam írtál itt a vendégkönyvbe. Sajna még a régi címedet adtam meg ott.
Inkább legyen minden poros - mire jön a moci........mint, hogy megvan a vas, de már nincs pénzed normális holmikra - és az első perecnél ott a baj........
Sokan megmosolyogják azokat akinek a ruhái többe vannak mint a motorja.......De Ő haza fog menni......egy speeder akin van bukó meg póló meg rövidgatya - már nem biztos!
Ott aztán tényleg borsos áruk van a tükröknek.....
Csak példa: A Fazer tükör mennyi???? Legalább egy 10-es......Ezt a LOUISBAN 5-ért vettem meg!!!
Neked ilyen tükrök kellenek???