Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Márkakereskedést lőném ki elsőre:-)
Ott aztán tényleg borsos áruk van a tükröknek.....

Csak példa: A Fazer tükör mennyi???? Legalább egy 10-es......Ezt a LOUISBAN 5-ért vettem meg!!!

Neked ilyen tükrök kellenek???
na közben megtaláltam

marad a márkakereskedés
Hi!

Blue devil! Pink motort nem találtam a weben. Márkakereskedőre már én is gondoltam. Lehet marad a Louis.

Na. pá!
pink motornál.....de ne várj olcsóságot......

De szinte mindegyik boltban kaphatóak már.....
Hi!

Madhead sisak 13000 Ft, MTR sisak 10500 Ft volt átszámítva.
Nekem Caberg van. Azt még itthon vettem, mert olcsóbb volt itt, mint a Louis -ban.

Tud valaki ajánlani tükröket? Hol vehetnék? Olyan szeretnék, mint a GSX 600 -on van, vagy valami hasonlót. A Louis -ban nem volt ilyen.

Na, pá!
nyugodtan elmondhatod hogy milyen sisakokat vettetek ha meg lőnek visszalövünk
Hi!

Azt nem mondanám hogy sokat nyertem, mert bár a gyertyák és az olajszűrő és egy téli kesztyű volt olcsóbb mint idehaza, de ruhára sokat költöttem (bár tavalyi volt és 30% -kal leértékelve). Szerettem volna béleltet, de persze az feláras. Így azonban volt választék és megvoltam elégedve, méretre és külsőre is. Hoztam haza katalógust is. Vagy négyszer akkora mint a tavalyi. Most már a motor tipusa szerint is betudod kalibrálni hogy melyik alkatrészre van szükséged. A cimbik vettek sisakokat, nem is mondom milyeneket és hogy mennyiért, mert az itthoni kereskedők rámküldenének egy orvlövészt. Na mindegy elég annyi hogy egy sisak árán bejönnek az útiköltségek.
Március 4 -én szezonnyitó vásár lesz a Louis láncnál, ha jól láttam. Kiváncsian nézem a netet, biztos akcióznak újra!

Na, pá!
Ja most nézem....Neked az van közelebb:-)
Graz??? Hát ha arra mentél:-) Vagy neked közelebb van mint Bécs?

mennyit nyertél....???
és mit vettél ?
Hi!

Voltunk Grazban!
Megérte.

Na, pá!
Valóba feldobná a szélesebb gumi
Bár ebben az esetben szerintem már kellene az a 160-as gumi:-))))))
No igen:-)
Forditott teló, dupla kipuff (bár szerintem az egyik csak design).....
Nem rossz:-)))
passz......

Álltalában ez szerintem az 1.számú hiba! Vagyis nincs frissités.........
Ha nincs téma - mert ugye van ilyen időszak......akkor a designen lehet mindig változtatni....Én is ez teszem állandóan.

Az AKMT áprilisban lesz 3 éves, de legaláb 15x változtattam - bővitettem, vágtam le belőle......

vendégkönyv? Persze.....azt mikor 2x akartam beirni - már nem fogadta el valami miatt....
Hi!

Blue! Mi van ezzel az oldallal szerinted?
Nem bővíti a srác? Az utolsó nyom egy szilveszteri bejegyzés. Láttam írtál itt a vendégkönyvbe. Sajna még a régi címedet adtam meg ott.

Na, pá!
NANÁ

De akor nem mindenki értette sorry
blue amugy amik vannak az oldaladon lefordítva nagyon hasznos dolgok igy tovább
pontosan!
Mivel ugye ugy méred le hogy most is rajta van.......
nem keves mert ugy érti hogy ha rajta van az anya akkor marad 2mm
2mm az nagyon kevés
igazad van blue de gs500-al már régóta msn-ezek és sztem csak hülyéskedik

igaz gs csak vicceltél sirni fogok ha nem
Piet!

Nekem mindkét csavarnál van még 1-1 cm menet......tehát ha 4-es lemezt rakok fel akkor is marad még 2mm

Akinek rövidebb, annak sajna azt is le kell gyártatnia....
Ne is hallgas senkire!

Inkább legyen minden poros - mire jön a moci........mint, hogy megvan a vas, de már nincs pénzed normális holmikra - és az első perecnél ott a baj........

Sokan megmosolyogják azokat akinek a ruhái többe vannak mint a motorja.......De Ő haza fog menni......egy speeder akin van bukó meg póló meg rövidgatya - már nem biztos!