Sziasztok!
Jobb oldali motorborítást (deknifedelet?) keresek 2006-os GS500-hoz. A bikebandit.com oldalon találtam ilyet csak sajnos nem szállítanak magyarországra.
Tudjátok esetleg honnan tudok ilyet elfogadható áron szerezni? Vagy ha esetleglenne valakinek bontott, de esztétikailag kifogástalan állapotú vevő lennék rá.
Az alábbi linken a 11-es és 13-as számú alkatrészekről van szó.
Köszönöm a segítséget. A jövőhéten derül ki, tudnak-e valamit kezdeni a meglévő darabokkal. Mivel a forgórészemből csak a 2 mágnes tört le az nem hiszem, hogy cserés lenne, de ha mégis akkor írok neked mailt a részletek megbeszélése végett. Sajnos az állórészem ami nagyobb kárt szenvedett. Most épp azt hajkurászom, hogy más bontott motor generátorát be lehet-e szerelni ezek helyett. Talán olcsóbban megúszhatom.
Üdv ! Nekem kb egy éve vált le az egyik mágnes
darabja.
Q..va sokba fájt az egész, és mementónak eltettem a forgórészt.
Nem vagyok egy műszaki zseni , nem tudom lehet e hasznosítani ,
meggyógyítani. Ha tudsz valamit kezdeni, vele szívesen eljuttatom
hozzád.
Nekem is szükségem lenne egy kis segítségre. Sajnos a generátorom forgórészéből az egyik mágnes levállt és az állórész ez miatt összetörte plussz még egy mágnest. Sajnos az állórész is megsérült. Nem tudtok-e olcsó szervízt vagy esetleg bontott generátort ajánlani.
A tankban levő benzinnel indítottad el (ami szintén nagyon sokat állt) vagy újjal? Mert pár év alatt megrohad a benzin és semmire se jó. Az okozhat ilyen problémát, tejesen szívd le és cseréld ki ha még nem tetted.
...
Ha nem az akkor gondolom karburátortisztítás, de én szakihoz vinném abban az esetben, bővebben nem tudok segíteni karbiügyben.
http://www.bikebandit.com/2006...
És biztos, hogy nem gyári ami rajta van/volt, az előző tulaj alakított rajta valamit.
Ahogy látjátok itt még fekete a deknifedél, de ma délután Gödöllő környékén elhagytam a külső burkolatát :(
Jobb oldali motorborítást (deknifedelet?) keresek 2006-os GS500-hoz. A bikebandit.com oldalon találtam ilyet csak sajnos nem szállítanak magyarországra.
Tudjátok esetleg honnan tudok ilyet elfogadható áron szerezni? Vagy ha esetleglenne valakinek bontott, de esztétikailag kifogástalan állapotú vevő lennék rá.
Az alábbi linken a 11-es és 13-as számú alkatrészekről van szó.
Segítségetek előre is köszönöm!
Egy nagyon jó barátomnak eladó a gépezete! Igaz nem GS,de nagyon jó bőrben van ez a GSX-R!
GSX-R600 SRad
Köszönöm a segítséget. A jövőhéten derül ki, tudnak-e valamit kezdeni a meglévő darabokkal. Mivel a forgórészemből csak a 2 mágnes tört le az nem hiszem, hogy cserés lenne, de ha mégis akkor írok neked mailt a részletek megbeszélése végett. Sajnos az állórészem ami nagyobb kárt szenvedett. Most épp azt hajkurászom, hogy más bontott motor generátorát be lehet-e szerelni ezek helyett. Talán olcsóbban megúszhatom.
Még egyszer, köszi!
darabja.
Q..va sokba fájt az egész, és mementónak eltettem a forgórészt.
Nem vagyok egy műszaki zseni , nem tudom lehet e hasznosítani ,
meggyógyítani. Ha tudsz valamit kezdeni, vele szívesen eljuttatom
hozzád.
Nekem is szükségem lenne egy kis segítségre. Sajnos a generátorom forgórészéből az egyik mágnes levállt és az állórész ez miatt összetörte plussz még egy mágnest. Sajnos az állórész is megsérült. Nem tudtok-e olcsó szervízt vagy esetleg bontott generátort ajánlani.
Köszönettel:
Lajos
ám a lényeg, ott süssön a nap!
...
Ha nem az akkor gondolom karburátortisztítás, de én szakihoz vinném abban az esetben, bővebben nem tudok segíteni karbiügyben.
A segítségeteket szeretném kérni van egy gs 500 as ami nem forog 3500 fölé dadog fullad kb 5000 km van benne sokat állt
Mi lehet a baj?
Pár kép
mondomingyenvan! :)