Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez beteges.
kívánom egyszerűen a motorodat
kakucson csere
Most is csinálod csak nem érzed.Asszem fizika.Nekem is mondták.
Ezt az ellentétes kormánymozdulatot máig nem értem. Ha jobbra kanyarodok, akkor kicsit balra kell a kormányt mozdítani, és fordítva? Hogy néz ez ki?
be fér a 120..nekem az van elöl..
Van egy gyári méret Heidenau (előre)...még szőrös..
ingyen elviheted!
ezt a motort a gyári gumikkal is tökéletesen lehet dönteni lábtartóig aki meg annál is mélyebbre tudja hajrá és semmiféle humbug nem kel hozzá
koszi szepen mindenkinek holnap viszem muszakira de a sarvedotol nem fer be a 120 as ,nah majd csak lesz vele valami ,ha tud valaki hasznalt gumit nyiragyhaza kornyeken 110 est akkor koszonom elore is ha szol.udv mindenkinek szeles utat
Üdv.
A müszakin gond lehet a nem gyári méretű gumi .(persze ha nem viszed műszakira még )
KB igen.Bár az az egy centi még nem gond.
Szóval ha ugyanarra a felnire szélesebb gumit teszel ami ezért magasabb, tehát hegyesebb akkor kevésbé lesz dönthető? Az biztos h nehezebben fog ledőlni, de az nem h kevésbé, megkell tolni a kormányt ellentétesen azt csókolom... Megint hülyeséget mondtam volna?
Pont az ellenkezője az igaz annak amit mondtál. Ha szélesebb gumit teszel fel rá, nem fog fordulni. Gyári méretet használj, vagy előre még a 100-ast fel lehet rakni. Hátul nekem volt anno 140-es a GS-en, befér, de lószart sem ér.
Nekem ugyan nincsen GS500am, viszont láttam már párat. Elől én véleményem szerint felteheted a 120ast, azon h 110 vagy 120 sok nem fog mulni, talán magasabb lesz a 120assal meg könnyebben dől. Hátra én a gyárinál biztos nagyobbat tennék, mert az nem vmi dönthető szerkezet. Ha a hátsot teljesen kihasználod, akkor szerintem oda tegyél kicsit hegyesebbet, ha nem akkor meg végülis teljesen mind1 szerintem mien gumi van fent. Ez csak egy vélemény volt, halgass meg másokat is. Én egy versenyző sráctol szoktam gumit venni és ő az én motoromra elmondta h melyik gumi mire jo, mik az előnyei hátrányai. Ha gondolod megadom a számát, biztos tud vmi okosat mondani. És még esetleg gumit is tud adni, mondjuk szerintem csak pályagumik vannak neki...
Hat az uj arra kb 15,20 ezer ft erte is kell mennem ,ez egy barati aron lenne nagyon barati,aztan erre szezonra epp eleg lenne,ha van otleted ujra nagyon jo arban ird meg letszives,koszi
Hali.
Miért nem veszel ujjat?
Talán az biztosabb csak azért írom mert én már meg jártam kocsinál is de motornál is volt vele gondom igaz nem ennél.
hy.Lenne egy kerdesem :Elso gumi kellene,talatam hasznaltan de csak 120 \70 est,fel lehet teni?Vagy nezzek egy normalis meretut inkabb? Eredetileg 110\70 es van rajta..Koszonom elore is a valaszokat,Udv
Sokat rendelek kinából én is!
Bár nekem anyagi haszon nem jön, mert magamnak és a családnak.
És semmi sem garantálja h nem huznak be vagy nem rossz minőségű vackot kapsz. Én ien szarokkal foglalkozok h kínábol ócóé veszek, drágábban eladom... Nem egyszer fordult elő h nem kaptam semmit. Viszont ha van egy jo forrásod...
Az olaszokat hívják felénk macskazabálónak.
Lehet hogy itt a kettő között az a különbség, hogy az egyik rövidebb, csutkakormányoshoz van, a másik meg az újabb szélesebb kormányos modellekhez?
Egyébként láttam belet is külön, de gondolom ezzel sem vagyok előrébb, mert az alsó felén erre is fel kell eszkábálni a bumszlit, az meg gyenge lesz gondolom...

http://www.bercsekft.hu/motoro...
Hol lehet kapni fasza gyári kuplung bowdent Pesten? Celldömölkön találtam: http://www.cma-motor.hu/BOWDEN...
De az messze van nekem. Pesten vagy Komárom -Esztergom megyében kéne, vagy környékén.
Egyébként itt a linken kétféle is van.
Suzuki GS 500 E (GM51B) 1989- kuplungbowden

Suzuki GS 500 E 2001-2005 kuplungbowden

Én az F-esre milyet vegyek szerintetek?
Olyan is van?
Na olyant csak láttam!
A motorokra gondolok
Párszor ültem már BMW-ben!