Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tavaszi bulgáriába leruccanás is, amire nem tudtál eljönni belefért a szombat-vasárnapba, bukás utáni motorszereléssel együtt. Kilométerre pedig ez se több, viszont nincs 5 határátkelés, ami eléggé időrabló
Ezzel én is így vagyok. Igaz, egy lendületből max 750 km-t motoroztam, azt is többnyire autópályán, de az nem egész napos volt.
2 vagy 3 nap alatt sztem teljesíthető. Mondjuk én baromira rugalmas vagyok, lehet akár 4 is. De nem szeretek tökölni
Elolvastam, tényleg fáradt vagyok. 2-3
Lehet, h már fáradt vagyok, de egyértelműen nem tudtam megfejteni: ez most hány napos túra, 2-3?
Ja és most nézem...................kicseszett mód szeretem a fagyit.
Beszámítós buli.De ha vicces árat mondanak nevetek velük és eljöbök.
Akkor jön a B terv.
Csere motor? Cserél veled valaki? Vagy ez a kereskedős beszámítós?
De ha bejön a cseremotor,észheztérek anyagilag,felszívom a pofazacskóimat és megpróbálok egy ilyet.
Ugyan babettával járok,anyámnál lakom de nem vagyok ennyire kemény.
Akkor ezt most jól kihagyom.
Csatlakozhatnál, mondjuk Déván! Ahogy nézem az neked 400 km lenne, nekünk meg kb 300. Egész igazságos
Jó kis útvonal!
Tetszik!

Kiírtam a túrát motorozz.hu-n.

Transalpina, Kazán-szoros csak keményeknek!
nekem ilyen lánc volt fent, 8000 km ment el, ami semmi és ráadásul rozsdásodott... én inkább ráfizettem vele
nem hinném hogy a motorozást években mérik, mert ha a garázsba áll nem mondhatod el hogy ügyesebb és tapasztaltabb vagy, másrészt meg kizártnak tartom hogy Bluenál te többet motoroztál volna
Nekem utangyartott biker woldos van.teljesen jo.Nagy turara berakom a csavaros veget biztos ami biztos alapon.helyet nem foglal es a penz sem sok amibe kerult.
Akkor forrasztunk...
Jobb ha gyárit vesz! A váci úton lévő bowdenesek kétszer csináltak nekem szar cuccot, darabját csak kicsivel olcsóbban mint a gyári lett volna. Pedig akkor mindenki őket ajánlotta..
3-4000 körül volt a gyári 2 éve.
elsonek tegyel ra egy csavaros szemet forrasztva.ideiglenesen jo lesz es kb szaz szaotven penz lehet motorboltban.de bowdenszeviz kicsereli a belet.
Mai rövid gurulásom után arra lettem figyelmes, hogy kilazult a kuplung bovden. Gondoltam utána húzok, és akkor vettem észre hogy már csak egy szál tartja. Még jó hogy megnéztem.
Ezt lehet javítani, vagy kuka és újat kell venni. Csak a drótot kell megvenni, vagy kompletten a csővel együtt? Mennyibe fáj?
Én flexel levágtam anno a régit és patentszemeset raktam fel, CZ-t, bő 10000-et futott nálam amikor eladtam és még nem volt vele semmi gáz.