A tavaszi bulgáriába leruccanás is, amire nem tudtál eljönni belefért a szombat-vasárnapba, bukás utáni motorszereléssel együtt. Kilométerre pedig ez se több, viszont nincs 5 határátkelés, ami eléggé időrabló
nem hinném hogy a motorozást években mérik, mert ha a garázsba áll nem mondhatod el hogy ügyesebb és tapasztaltabb vagy, másrészt meg kizártnak tartom hogy Bluenál te többet motoroztál volna
Nekem utangyartott biker woldos van.teljesen jo.Nagy turara berakom a csavaros veget biztos ami biztos alapon.helyet nem foglal es a penz sem sok amibe kerult.
Jobb ha gyárit vesz! A váci úton lévő bowdenesek kétszer csináltak nekem szar cuccot, darabját csak kicsivel olcsóbban mint a gyári lett volna. Pedig akkor mindenki őket ajánlotta..
Mai rövid gurulásom után arra lettem figyelmes, hogy kilazult a kuplung bovden. Gondoltam utána húzok, és akkor vettem észre hogy már csak egy szál tartja. Még jó hogy megnéztem.
Ezt lehet javítani, vagy kuka és újat kell venni. Csak a drótot kell megvenni, vagy kompletten a csővel együtt? Mennyibe fáj?
Akkor jön a B terv.
Tetszik!
Kiírtam a túrát motorozz.hu-n.
Transalpina, Kazán-szoros csak keményeknek!
Ezt lehet javítani, vagy kuka és újat kell venni. Csak a drótot kell megvenni, vagy kompletten a csővel együtt? Mennyibe fáj?