Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez sajnos most ki fog maradni, de majd legközelebb!
A speckó női részleg mindig horror áron van!

Én 17990-ért vettem - és áldom az eszem, hogy inkább ezt választottam, mint a P.ringes karikázást:-)))

Szerintem Te is vehetsz nyugodtan egy ilyet - hacsak nem akarsz lökhárítót fújatni amerikai méretekre (150-es):-))
Neked meg jönni kéne Arlóra...ha jössz akkor a lányok külön kocsival jönnének és beférsz melléjük....na, gyere!
A nagyvas.hu-n kereshetsz tipusra.
kösz a meghívást elmennék szívesen de sajna melózok mindkét nap
Ó hát addig még kétszer megkerüli a Földet!
aug 22 ha ez a félnótás nem mondja vissza
Mikor mentek Horvát túrára?
Bocsi de foregon ne menjen sehova már,mert akkor nem fog eljönni a horvát túrára
Szisztok!

Hétvégén nincs kedve valakinek egy kis Szlovák karikára?
FOREGON, rád különösen számítok! :-)

Erre gondoltam:
-Esztergomnál át, majd az 564-es úton fel Láváig
-Innen az 51-esen fel Kmet'ovce-én át az 524-esen egészen Selmecbányáig (ez a szakasz térképen nézve tiszta szerpentin!)
-Innen vissza az 525-ösön Hontnémeti-ig
-Majd a 66-oson le a határig.
-Itt én a 2-esen, majd a 12-esen visszamegyek Letkés-ig, itt átlépem a határt újból, és vissza Esztergomba.

Ismeri valaki ezt a szakaszt?
Hali! Van valaki a topikban Sopron vagy környékről?
Keresd Tsanyit! Ugyan nem Bp., hanem Tárnok, de hétvégén is dolgozik, ha egyeztetsz vele.
sziasztok

keresek valakit aki BP-n csinálna nekem egy karbiszinkront GS400-n baráti áron. rendes szervízbe sehogy nem tudok eljutni időm sem engedi hetekre meg nem akarom ott hagyni a motort. Ha esetleg valaki ért hozzá és lesz egy szabad délutánja annak szívesen fizetek munkadíjat.

GS400-hoz vajon jó a GS500 olajszűrője? Ha igen hol vehetek a leggyorsabban?
Igen Gyula. Szép tiszta rendezett város, jó a közlekedési morál Budapesthez képest.
Teljes táv 476.7km. /BP-Gyula csak 220km./
Átlagsebesség 74km/h a maximumot nem írom le. :-)
Gyula?
Sziasztok

Tippeljetek hol jártam a hétvégén?
köszi!
láttam egyet 10 ért is, bár határeset méretű.
de hiába hívom, nem veszi fel.
de lesem a tippedet.
Az apróban is van pl Fox 14 ropiért. "minden méretben" hátha.....
hát, már ezt is kösz.

akkor vagy döglődöm még egy ideig, és dobok rá, vagy jön valami kedvezőbb árfekvésű tipp.
Ha nem találsz normális áron protektor inget, és nem csak kánikulai motorozáshoz kellene, akkor lehet hogy jobban jársz egy légzsákos mellénnyel. Tavasszal 60ezerre voltak leárazva. A patronok meg asszem egy 1ezresbe kerülnek.

Kifejezetten nő protektort sztem csak a Dainese gyárt, az pedig nem épp egy olcsó márka!
srácok!
tud valaki tippet dobni, hogy hol lehetne kis méretben is kapni női protektoros inget?
ahol nézegettem, vagy horror ár, vagy csak férfi méret van.
köszi.
Egérút mellett MOL közelében Olajbogyó utca..Lalinak hívják..és ügyes fószer 06 202212624 Jelszó a "Szlájderos küldött"
kovacsp@gmail.com
Írd meg a számod, és felhívlak!
Köszönöm szépen!
hátha nem látta valaki,akinek szüksége lenne rá!meg nekem nagyon nem kell,vagyis az ára kéne! :)
Kosz, majd dobok egy emailt neki vagy megcsorgetem!