Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsanyi Tárnokon.Sv topikban szokik lenn de máshol is.Keresd meg.
Mintha már említetted volna......
Szevasztok! Egy gyors kerdesem lenne. Tud valaki Budaors kozeleben vagy Pesten valahol egy jo szerelot lanc es fogaskerek cserehez. Eddig minden alkalommal, amikor mast hagytam a motorom kozelebe, valamit elszurtak. Nincs szerszamom a lanchoz, ezert most nincs mas valasztasom. Koszonom elore is.
elsőkerék eladó!tárcsa nélkül.kis hibája volt,de jóbék javitották,tökéletesen fut.
Még így is leizzattam amíg kihoztam a helyéről a motort, majd visszatoltam oda! :-)
Nem is volt olyan sok motoros az utakon, mint 10 fokkal enyhébb időben!
Futni soha.
Inkább harcolok.
Séta meg idő miatt nem megy.Van hogy 10 percem van banki ügyintézéssel együtt.
3 kilométert futni én se szeretek Inkább fél óra séta
Eddigi 3 fetrenbergerem mind 50 alatti volt.Hál istennek mind beöltözve.
A leérkező testrészek szerintem megsínylették volna lényegesen jobban mint így.
Én szabályosan rosszul érzem magam ha kiszaladok a 1,5 Km-re lévő bankig farmerben és pulóverben.
Nincs azzal sok gond, csak húzni kell fölé egy bőrgúnyát.

Összesen ha 100 kilométert mentem póló rövidnadrág kombóban, bár kesztyű, csizma és gerincvédő akkor is volt rajtam, de ennek ellenére totál meztelennek éreztem magam. Aki esett már, az biztos nem vállalja be ezt a rizikót.

Savval teli medence felett, lécen egyensúlyozni.. kb olyan
Rövidgatya meg atléta? Nagyon sok szerencsét és ügyes őrangyalt kívánok neked! Máskülönben nem biztos, hogy a következő szezonban is fogsz motorozni...
De 90-nél azért csak többet lát az ember mint 130-nál, bár 50-el is érhet baleset, de mégis kisebb az esély rá.
Pedig mehettel volna.20 nal is leradirozza ugyhogy tokmindegy.
Ma 380 km-nél fordítottam át tartalékba. :-)
Jó hatással van a hőség a fogyasztásra. Az is közrejátszhat, hogy ezekben a napokban rövidnadrág/atlétában alig mentem 90 fölött, nem akartam leradírozni a bőrömet ha valami történt volna.
Köszi, de ha a fotón lévőről van szó, nem az én stílusom
A veteránomról maradt egy pár bőr oldaltatyóm. Valami potom összegért elpostáznám neked ha érdekel. Pillanatok alatt az ülés alá lehet a GS-en pattintani. Én lemotoroztam vele 2 szezont, annyit nálad is kibírna. Egyezkedjünk?
Az oldaltáskákat föl lehet valahogy tenni konzol nélkül úgy, hogy ne lógjon be a kerékhez pakoltan sem? Esetleg ez márka (táska) függő?

Megmondom őszintén, hamarosan (max még 1 szezon) le szeretném cserélni a GS-t, és ezért nem is akarok túl sokat extrákra költeni. Ahogy látom költségkímélőbb (és nekem tetszetősebb megjelenésű is) az oldaltáska...
Nem nem az enyém.
Tieid?
Mert akkor jó a marketingje................majdnem megkívántam..............majdnem.
Nem a legszebb, és legújabb Krauser dobozok, de kb ez az egy értelmes ajánlat van most az apróban. Dobozt is érdemesebb ősszel vagy télen venni, ha használtról van szó.

Én már egy házibuliba se tudok elindulni a két dobozom nélkül, nemhogy máshova! Minőségi előrelépés dobozba pakolni táskák, és ide-oda gumipókozás után. Ha meg sétafikára vagy bármi hasonló tevékenységre kerülne sor túrázás közben, nyugodtabban ott lehet hagyni a feldobozolt motort, mintha csak vászontáskák védenék a holmit.

A dobozt egyszer kell megvenni, ideális esetben. Maximum karcos lesz, de elhasználódni nem tud.. vagy akkor meg már mindegy, mert a motor is használhatatlan lesz.

Jah, és két oldaldoboz sokkal jobb, mint egy topcase. Persze csak ha számít a menetstabilitás.
Vászontáska nem napi használatra való.Inkább nyári túrára.És akkor meg mivel nyaralunk ráérünk mindenre.
Viszont dobozt lehet apróban jót olcsón találni használtba tartót meg zártszelény és ügyeskezű lakatos pikk-pakk pár ezresből és sörből összedobja ha ez a vágyálom.
nem a legjobb a vászontáska sem, ahhoz is kell konzol legalább valami házi, mert ha nincs akkor napi 1-1,5 óra mire felrakja az ember, azt is meglehet utálni, bár az előnye hogy talán rugalmasabb egyszerűbb belepakolni
Dobozra ne sajnáld a pénzt, én évekig gumipókoztam mindenhova zacskóba csomagolva mindent és egy életre megutáltam. De ha már anélkül indulsz akkor lehet venni textil oldaltáskát (nincs tapasztalatom milyen használni, de olcsó és jobb mint a semmi) , meg én ilyen nagy útra viszek tubusos mosószert és fele ruha elég , mert ugye ki tudod mosni útközben.
Most 10 napig motorozok, mi is épp Erdélybe vesszük holnap reggel az irányt ! :)

Hali ! Jó utat nektek is!
Jól kifognám.Hál isten nem látta a fetrenbergeremet.
De káááár.