Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen bukosisakot érdemes venni ehez a motor fajtához?Nekem jelenleg cross sisakom van de azt mondták nem néz ki jól vele.
Még egy kérdés mindenkinek rezeg a kormány olyan 80-90 km/h körül?
Igaz most lett kész a moci és kettő hete vettem tehát összesen 20 km mentem vele eddig.
Ezt már nem is mertem kérni,Te gondolatolvasó vagy!
Köszönöm a fáradozást!
na erről volt szó tegnap
hát most mit mondjak erről ? oda tépő záraztam ahova sikerült a bal felén az ülés nyitó bovdenhez van a jobb felén meg azt hiszem a vázhoz vagy valami fém darabhoz az tuti az ülés alatt meg szerszámok foglalnak helyet
Helyesbítés:Nem bonyolult oda elhelyezni dolgokat?
na ez egy jó ötlet!Jó,hogy megkérdeztem.Minden ilyen kis plusz csomagtér valóságos kincs egy utazás során.Nem bonyolult oda elhelyezni dolgokat.És a rögzítés akkor valahogy tépőzárral?Erről írnál egy kicsit többet /hogyan,hová,mennyit?stb./?Köszönöm!Még csempészkedés miatt is érdekelne a dolog.
elsősegély csomag meg tárcsazár, de kapott helyet mind a kettő az oldal idomban, szerencsére mind a kettő tépőzáras mert onnan már letudna pottyanni
Amúgy se fér oda túl sok minden,nem?Mit tartottál addig ott?
Fabri plexi =/füst szinű/ 7 db ezresért gazdit keres !
nekem úgy van megcsinálva hogy még az alsó két olyan kis fülbe is be van csavarozva a konzol tehát az ülés alatt 4 helyen van rögzítve, hátránya hogy csak kis dolgokat tudok betenni az ülés alá
Ha ilyen félelmeid vannak, akkor meg ne gagyi dobozd vegyél!

10 ropiért már van olyan amit Én is használok....
Szia Tibi

Mindig is vonzott Kárpátalja. Be is vállalnám többször is, mert még számunkra ismeretlen terület. De nagyon nagy visszatartó erő a rendőr. Így, hogy van olyan ember aki beszéli a nyelvüket, hatalmas segítség. De nem lehet minden túránál tolmácsot vinni magunkat.

Mégegyszer köszi Tibi.
Kicsi a valószínűsége annak, hogy majd angolul tudsz diskurálni az ukrán rendvédelmi szervekkel, nem túl intelligensek. Annyit mondok, hogy nagyon sok rendőrrel találkoztam már Kárpátalján, akik hiába tudnak magyarul, direkt az államnyelven szólnak majd hozzád, függetlenül attól, hogy látja a rendszámodon a felségjelet.

Ezért is ajánlottam fel az akmt.hu-s csapatnak, hogy elkísérem őket, legalább ne keserű szájízzel távozzanak majd túra végén az esetleges atrocitások miatt a vállaposok részéről.

Nekem általában nem szokott problémám lenni a magyar rendőrökkel - eddig nem volt jellemző, hogy alaptalanul bírságoltak volna, stb. Az ukrán rendőr az más téma, az egy speciális állatfaj, ami azt lesi, hogy lépten-nyomon megszopasson, kizsákmányoljon, megalázzon.
Szia,

Képek megvannak. Nagyon örülök, hogy gurulhattunk egy kellemeset
Sztem vegyél inkább egy rendes, akár használt dobozt, hozzávaló platnival. A felfogatást meg a segédvázhoz..és kész. Egyszer kell beletenni a pénzt egy jóminőségű dobozba, aztán akár évtizedekig is kiszolgálhat. Nincs is nagyobb bosszúság, mint ha a spórolásból vett doboz szánkázik az úton, jóesetben csak a benne lévő dolgokat ripityára törve.

Lehet azzal jönni, hogy meg lehet mókolni a gagyi dobozt is.. de mégis csak lemondással jár használat közben.
Csak azért kérdeztem,mert amikor pl. este bemegyek egy motelbe,akkor csak bevinném a dobozt ,mint egy koffert magammal,hiszen vannak benne dolgok,amire szükségem lehet.Meg sajnos már olyat is hallottam,hogy feltörték a dobozt.
De.....csak úgy csináld meg.

PL. csavar, alátét.....és a végén szárnyas anya.....ekkor még szerszám se kell hozzá.

De sokan - Én is - vagy fent van - vagy nincs a doboz......
Vagyis ha fent van akkor 1-2 évig fent van......
Ha nincs akkor meg hónapokig nincs.
És akkor nem levehető a doboz a motorról?
Nekem is így van a Banditán a felső doboz, mert zavart, hogy mindig rezeg......
bírják azok, csak meg kell erősíteni!

részletek itt:
http://www.akmt.hu/sufnituning...
Látod -látod!

Pedig Én még a helpnél szóltam - mikor üres volt a dobozod!
helyére...
Az előzetes figyelmeztetések ellenérre én is odaszereltem (mármint a kapaszkodó hehyére ) megerősítés nélkül, a csomagtartót és arra a dobozt. elég hamar megadta magát a lemez ! Ha valaki ezt a felszerelési módot választja mindenképp erősítse meg a keresztben álló akármit !( Okos ember mások kárán tanul !) Ti hallgassatok a jó tanácsra !
A főutak egészen jól járhatóak, 6-7e-el is jól bírta a vas
Viszont ahogyan elhagyod a főutakat, nagyon rossz minőségűek az utak, de az úton közlekedő tehenek miatt nem jut időd erre figyelni... Angolul lehet, hogy beszélnek, de eszük ágában sincs olyan nyelvet használni, amit Te megértesz