Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ezen az oldalon mit ell csinálni a kipufogoval nézd meg mert elég a dobot cserélni. http://www.akmt.hu/gsoldal.htm...
A kormány suly hány gr-os lehet?
Milyen száru tükör kell bele 8-10 es nem tudom mert nincs itt a motor mert szerelönél van olaj csere + stb egy hete vettem de most nincs idöm csinálni mert vendéglátásba dolg. és ugye nyár van.
Én pedig egy picit magasabb kormányt tennék a motoromra, ha kapható hozzá olyan, ami megfizethető. A mostani sem rossz (túrakormány-felsővilla, MZ-kormány), de még egy kicsit komfortosítanám. Aztán persze lehet, hogy zátonyra futok vele, mint a sportkipufogóval (csak egyben cserélhető, és egy vagyonba kerül).
ok, köszi megvan, ezer hálám
Sajna én se tudom mert egy hete vettem és most szerelönél van mert olaj csere és átnézés van folyamatba de egy úttal ezt is ki cserélném mert jobban tetszik a krosz kormány és kényelmesebb is.Azért kérdem
Elment!
Le kéne mérni.Fejből nem vágja senki.
milyen széles kormányt lehet bele tenni ,hogy a bovdeneket és a vezetékeket ne keljen átalakítani?

Erre válasz?
eladó gs 500elsőkerék,tárcsa nélkül
tudok tükröt vágni,és kart viszahajtani,esetleg ha eltöröd,visszhegesztem
akkor küld ide, ide is megjön ,
egon_05@msn.com ez sem magyar szolgáltató
Csinálj egy másikat, mert kitiltott felhasználó meghívása kitiltással jár!
ohh király, foregon@gmail.com remélem nem probléma hogy erről tiltottak ki... de úgy is írja ha az, akkor meg nem veszik el a pontod
Megnyílt a meghívás.
Lökj egy Gmail-os címet, és jó legyél. Staffnak nem beszólni, meg ilyenek... :-)
előző mocimmal én is jártam így hogy eltört bent a tükör, ha sikerül kiszedni, akkor nekem anno Szabadhegyen sikerült tükröt vágatnom, én bele is rakták nekem a 2 db volt 1000 ft, kettő meg azért kellet mert mikor kiakartam szedni sablonnak a másikat azt is beletörtem
Szia Tibi!

Eddig mindenki itthon. :)
Nagyon szépen köszönjük a kalauzolást, szuper nap volt ez a szombat! :)

Örülök, hogy találkoztunk!
Vagy "véletlenül" hátulról eltalál egy autó, és fizet a biztosítója...
milyen széles kormányt lehet bele tenni ,hogy a bovdeneket és a vezetékeket ne keljen átalakítani?
Megesik az ilyen, sajnos benne van a pakliban. :(
Tükörbe lehet vágatni lapot, nekem vmi 3-500 Ft-ért vágtak bele. Ki akartam pattintani, mert a tükör "gömbcsuklója" annyira be volt rohadva, hogy meg se moccant a tükör. Aztán elpattant a lap. Nem vészes, talán helyben is meg lehet várni.
Üdv Mindenkinek!

Sikerült ma a Cseszneki parkolóban eldőlnie a motornak, nem értem hogyan, ugyanúgy támasztottam le, ahogy már eddig vagy 1000szer. A bal tükör tört be, és a kuplungkar vége hajlott vissza, meg talán picit a váltókar görbült el, de az nem vészes. Szóval: hajlított már valaki vissza kuplung, fékkart? Meg akarom előtte melegíteni, de azért tartok tőle, hogy eltöröm. A másik. A régi, téglalap alakú Gs tükröket szét lehet valahogy szedni? Mert ha igen, vágatok bele tükröt, az csak nem vészes tétel. Thx!
Jah................lépésben könyebben összegyön.
Abban vagyok profi.
Két kivételtől eltekintve minden talajfogás 10 km/h alatt történt. A kivételek alatt meg a határok kereséséből jött össze a borulás.
Hát...................azt ha jól motorozol nehéz is.
Én azért picit csiszoltam a gombán.
Csak az életszerűség kedvéért.
Az biztos. A bukócsövemről csak nagy nehézségek árán sikerült leverni.. pedig igyekeztem

Mondtam hogy jobb a porszórás.Sokkal tartósabb.
Végülis nem kísérletezek olcsó félmegoldásokkal. Homokfúvásra és szinterezésre elküldtem a vonószerkezetet. 5ezer körüli lesz a végösszeg. Sokkal olcsóbban nem tudtam volna én se kihozni, viszont garantáltan ronda lett volna a végeredmény.

Kerék is lett időközben. Elektromos rendszer kiépítve. Már csak egy laza póthagyatéki eljárás kanossza, és szinte húzható is. Ahogy meglesz a műszaki, és lesz még egy 10esem a projektre, jön a tuning