Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a gyári az a íves egy picit.krosz kormányra gondoltam amit szeretnék
én a kormányra gondoltam
teljesen gyári az egész motor és egy 60 évestől vettem 10 e km van bent.2003 év járat nem sokat volt használva mert soha nem volt pénze.
nem a gépet? még jó, már így is mínuszba van
ezt kifejthetnéd bővebben is, pl most milyen van?
Hali.Én holnap megyek a mociért mert vettem a múlt héten egyet. Nagyon jókat írtak róla csak a kormány nem igazán jön be nekem mit tudnátok ajánlani ami árban is elfogadható.Előre is köszönöm a válaszokat.
Nagyon komoly!
De látszik, hogy nem a gépet dönti jobban, hanem ő hajol ki, de nagyon hatásos!
azta k.rwa én ilyet még nem láttam a csávó nem hogy a térdét de a fejét rakja le a kanyarba http://www.sportmotor.hu/motor...
Nemtudja valaki veletlen, hogy milyen vastag az uj kuplung lamella?
Jó neked! :-D
ne a szád járjon dolgozz vagy állj ki a sarokra,a lényeg hogy pénzt kapj érte
ha nem csinálsz ilyen sok kis gurulást (mint én tettem) a zsebedben marad 2 túra ára.amikor te nem mentél február körül,nekem elment 1000km a semmire.
miért megint mész külföldre és lemondasz mindent?
ja most már értem miért nem megyünk aug-ban...
nekem jó a hétköznap is sőőőt ... :P
OK szólok!
Csak legyen egy jó idős hétvége. ha egyszer döntögetünk, az ne esőbe legyen! :-)
én lehet benne vok csak írj mielőtt mész
Románia is Eu tagország.

Am én biztos bejátszanám, hogy elveszett. Jogsi nélkül 5 napig se bírom ki, nemhogy 30.
Az a cseh meg szlovák amit Dipshit belinkelt tegnap jobbnak tűnik mint csesznek.
Jó ötlet az is! Hogy AKMT-s zsargonnal éljek, ez egy HKG volt, semmi előre tervezés, csak munka után motorra, aztán gyí huszár!
Na én is erről beszéltem. A környéken ez az egyik legjobb, meg Csesznek. Ehhez még hozzá lehetett volna csapni a Visegrádi fellegvárat, az plusz 10-15 km ;-)
Jogsi elvételhez megjegyzés vagy inkább kérdés, (habár agya ég nekem nem kell efféléken törni a fejem)ha ez pl romániában történik ami nem EU tagország, akkor nem lehet itthon bemenni az okmányirodába h "elvesztettem" kérek másikat?

(gs en valaki bontott már meg önindító relét? szétszedhető és összerakható károsodás nélkül?)
Hát kösz, jó tudni, máshol nem olvastam még ilyen infót. Azért is jó, mert szeretem a gépet, és a közeljövőben nem is hiszem hogy komolyabb beruházásra tudnék vetemedni.
Egy GS500 blokk normál használat és karbantartás mellett 100ezer fölött megy el, a 150ezer sem túl nagy ritkaság. Sokan azért hiszik, hogy 50ezer km már sok, mert a használtan vett, össze-vissza tekergetett órájú gépek km állásának úgy hisznek, mintha szentírás lenne és ha megáll a motor mondjuk 40ezernél, akkor úgy gondolják, hogy az 40ezret bírt ki. Pedig lehet, hogy már bőven 100ezer fölött van benne...
De jó ilyeneket olvasgatni...
Az enyémben 52.000 km van, és néha parázom mikor
adja be a kulcsot. Bár ennek az égvilágon semmi jele...