Hali.Én holnap megyek a mociért mert vettem a múlt héten egyet. Nagyon jókat írtak róla csak a kormány nem igazán jön be nekem mit tudnátok ajánlani ami árban is elfogadható.Előre is köszönöm a válaszokat.
ne a szád járjon dolgozz vagy állj ki a sarokra,a lényeg hogy pénzt kapj érte
ha nem csinálsz ilyen sok kis gurulást (mint én tettem) a zsebedben marad 2 túra ára.amikor te nem mentél február körül,nekem elment 1000km a semmire.
Na én is erről beszéltem. A környéken ez az egyik legjobb, meg Csesznek. Ehhez még hozzá lehetett volna csapni a Visegrádi fellegvárat, az plusz 10-15 km ;-)
Jogsi elvételhez megjegyzés vagy inkább kérdés, (habár agya ég nekem nem kell efféléken törni a fejem)ha ez pl romániában történik ami nem EU tagország, akkor nem lehet itthon bemenni az okmányirodába h "elvesztettem" kérek másikat?
(gs en valaki bontott már meg önindító relét? szétszedhető és összerakható károsodás nélkül?)
Hát kösz, jó tudni, máshol nem olvastam még ilyen infót. Azért is jó, mert szeretem a gépet, és a közeljövőben nem is hiszem hogy komolyabb beruházásra tudnék vetemedni.
Egy GS500 blokk normál használat és karbantartás mellett 100ezer fölött megy el, a 150ezer sem túl nagy ritkaság. Sokan azért hiszik, hogy 50ezer km már sok, mert a használtan vett, össze-vissza tekergetett órájú gépek km állásának úgy hisznek, mintha szentírás lenne és ha megáll a motor mondjuk 40ezernél, akkor úgy gondolják, hogy az 40ezret bírt ki. Pedig lehet, hogy már bőven 100ezer fölött van benne...
De látszik, hogy nem a gépet dönti jobban, hanem ő hajol ki, de nagyon hatásos!
ha nem csinálsz ilyen sok kis gurulást (mint én tettem) a zsebedben marad 2 túra ára.amikor te nem mentél február körül,nekem elment 1000km a semmire.
Csak legyen egy jó idős hétvége. ha egyszer döntögetünk, az ne esőbe legyen! :-)
Am én biztos bejátszanám, hogy elveszett. Jogsi nélkül 5 napig se bírom ki, nemhogy 30.
(gs en valaki bontott már meg önindító relét? szétszedhető és összerakható károsodás nélkül?)
Az enyémben 52.000 km van, és néha parázom mikor
adja be a kulcsot. Bár ennek az égvilágon semmi jele...