Teljes átmérő 12 coll, felette nem sokkal több hely van a kasztniban, semelyik irányban sem. A 8 colos kerék gumistól elvileg még éppen elfér. Szemre már egy 10 colos se menne be. Teleszkopra nincs szükségem, csak a lengővillát kell majd szélesíteni meg nyújtani talán.
Az úthenger így kopottan is kurva drága, mert nem gyártják több mint 30 éve. Szóval az nem lesz rajta sokáig. 8 collban a michelinnek nagyon baba gumija van. Meg a másik felni-gumi pároshoz még sztem lengővilla tuning is kelleni fog..sok szopás lesz még vele
Tapasztalta valaki, hogy finoman járkál a motor eleje, mintha a kormány akarna magától picit folyamatosan jobbra balra fordulni kis erővel? Nekem hosszabb egyenes szakaszon tűnt fel, hogy periodikusan egyik majd másik irányba akarna fordulni, kb mint egy vonalon szlalomozna végig. Nem tudom, ha a első gumi felmelegszik és nagyon bepuhul (Heidenau) akkor ez okozhat e ilyen jelenséget? Kormánnyal, csapággyal minden rendben van.
Ami megmaradt a régiből és használható (pl. deklik), azt add el, így legalább egy része visszajön a kárnak!
Sajnos a használt motornál ez benne van a pakliban, nincs mit tenni!
A szerelőm mondta,hogy sokkal jobban járunk,ha megveszünk egy komplett blokkot! De úgy vagyok vele,hogy inkább adok többet érte,csak jó legyen és megbízható! Mert azért rendesen meglettem szívatva! A papírmunka az legalább 30E ft lesz! Szóval sokba lesz!
Ez annak fényében jó ár, hogy egy szerelő egy gs blokkot szétszed összerak kb ennyiből.. és akkor még ugye az alkatrészekről nem is beszéltünk. Szerintem blokkcserével lesz legolcsóbb a mulatság
Biztató jel,hogy 2006-s,tehát viszonylag fiatal darab.A motor valószínűleg törve volt,akár állhatott egy-két évet is.Meglehet,hogy kevesebb km van benne,mint a Tiedében.
A felnim amugy 7 colos, ekkora gumit meg nem árulnak.