Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is van az új blokk! 2006-os!
2 évet állt! 2 nap és már a motorban is van!
Nagyon köszönöm!Megkíméltél egy nagy szívástól Erdélyben!
A www.akmt.hu oldalon van egy "suffnituning" oldal.
Ott van jó pár konzol (Hbalié, enyém....stb)

Nézd meg, gondold át mit szeretnél - és csak egy hegeszteni tudó ember kell hozzá meg némi vas anyag (nekem pl, 15x15-ös zártszelvényből van az egész a banditon).

Sajna a szomszéd nem fixen van itthon - és az ucsó infó hogy nincs gáza (CO) így ezért nem tud hegeszteni - venni meg nem akar, hiszen 1-2 hegesztéshez fölösleges.

EGY FONTOS VAN!

A majrésvasnál lévő fület össze kell kötni egy darab laposvassal, körbevarrni!
Ha ezt nem csinálod meg akkor le fogja tépni a füleket az üres doboz is. TUDOM! Mert nekem letépte anno!

A gyári konzolra épp ezért van ráírva hogy MAX 5kg.....

Ha jól megcsinálod akkor a dobozba tehetsz amit akarsz.
Én pl. 20kg dinnyét hoztam haza benne:-))) anno
Durva lett volna ha nem tudom (sejtem) hiszen itt lakom 11 éve, és Én is jártam kint már a "szőlőhegyen".
Blue,

NYERT!

Van egy Borlovagrend Adonyban és egy 200 éves kápolna.
A kápolna mellett el van rejtve egy geoláda GCBor néven.
No azt megkerestem és szétnéztem a környéken.
Kedves Blue Devil!
Sikerült szereznem egy 46l-s dobozt platnival olcsón.Több helyen írtad,hogy érdemes a konzolt csinálni vagy csináltatni hozzá,mert sokkal olcsóbb.Meg mondom őszintén,nagyon tapasztalatlan vagyok ebben a témában és ismeretségem sincs.Tudnál ebben nekem segíteni?
Köszönöm!
A rovátkákat soha ne nézd!

Inkább vegyél egy tolómérőt, és a csavar-tengely állapotát nézd.

Láncfeszítés pedig?
Ráteszed a 10-es kulcsot az anyára, és 1/4-et hajlítasz.......
Ha nem jó még akkor ismét 1/4-et. De az edigi kb. 200.000km-erem alatt egyik motoromon se hajtottam többet MAX fél fordulatnál.

De nem kell egyáltalán többet, hiszen ez az 1/4 bőven elég....
Mint ha Adonyban is lenne egy ilyen.....
de biztos nem vagyok benne

Az biztos, hogy valami borocskás helyen:-)
Sziasztok,

Vajh kitaláljátok-e hol jártam ma?
Sziasztok!

először állítottam láncfeszességet életemben ma, lenne pár kérdésem

ha mind a 2 oldalon ugyan ott van a jelzés(visszafelé nézve a 2. és 3. csík között) akkor elvileg a kerék jól áll, "nem ferde"? kerültem vele 2km-t jónak tűnik. vízben tologatós(erre már sajnos nem volt időm) módszeren kívül hogyan tudom megnézni, hogy jól fut e a hátsó kerék?

ha netán van itt olyan aki még nem csinált ilyet 2 dolgot ne kövessen el
1. felállított motoron állítottam be a láncot 3cm-re, persze hogy qrwa feszes lett teher alatt(szétszedés egy)
2. beállítottam 3cm-re a láncot meghúztam teljesen a tengelyt persze hogy megfeszült a lánc(szétszedés kettő)

elsőre kicsit sokat bénáztam, de legalább megtanultam ezt is :)
minek az átmérője? A cső, amiből készült? Passz,és meg se tudom mérni, mert három utcára van tőlem, a kisöregnél, aki csinálta. Holnap hozom el kocsival..
Átmérőre mekkora? Szilent...
Necces.
Óvatos szeretnék lenni mindennemű költséggel, mert sok 5-8ezres tételből a végén nagyon nagy végösszeg kerekedhet. Eddig 14be van a vonószerkezet, de még nincs kész. Valamiféle festés meg csatlakozófej kotyogásmentesítése hátra van. 20ba meg kéne állnia.
Fekete festékspay meg 800 forint
A csomagtartószörny amit csináltam anno 7e ért lett porszórva.De az szerintem talá dupla mennyiség mint a vonócucc.
Tudom. De még árajánlatot kérek rá.. aztán meglátom. Előbb legyen már rendszámom .. utána majd lehet szép is.
Inkább porszorasd.Strapabíróbb.
Ne tudd meg mennyire nincs hely neki. Alig fért el. Levenni meg feltenni elég szopó. Feszül, nem fér el, megkarcol ezt azt, ha óvatlanul taszigáljuk.. borzasztó
Most már le van véve.. hogy lehessen majd festeni.
Ennyire nem nagy meló................csak kis vágás meg hegesztés.
Hogyne.. Aztán megint baszakodni 1 napig, hogy jó legyen a vonószerkezet magassága. Inkább nem
Ehh.Kicsit meg kéne emelni a lengőkart.
a jogé 10 collos
yamaha mint felni
Hát talán valami lom régi japo robcsi.Aprió vagy ilyesmi.Talán Jog.