Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó új gumik olcsón.

DUNLOP SPORTMAX D220 ST 170/60-17

DUNLOP SPORTMAX D220 ST 160/60-18

25000FT/DB
Mindszent veterán találkozó volt, vagy van.
Most + koncertek vannak
itt a galériában nézz szét

én itt vettem most első-hátsó Road Pilot II-est 29 ezerért.

a srác nagyon korrekt.
ha nem is látsz a galériában, van lehetőség rendelésre is.
az ismerőseim közül többen is vettek már tőle.
Attol függ mit jelent az a jó minőségű használt
Meg ugye a lényeg: mennyiért

Ha húszért kapok fasza újjat akkor minimális az az összeg amit én rászánnék használtra(nem vagyok ellene a használtnak....sőt nagyon sok cuccom használtan vettem és nézegettem is használt gumikat csak nem volt a méretemben -említettem a 150est az 5000ért volt hirdetve és szép állapotban volt mármint képen úgy tűnt- ) de ha tudsz nekem valami okosat mondani én szívesen meghallgatom vevő vagyok bármi jóra

Szal hátul 140/70/17 elöl meg 110/70/17(mertha lenne párban occóért jó akkor inkább legyen egyforma elöl-hátul )

Amúgy mostmár mindenképp cserélnem kell mert láthatóan kicsöcsösödödd a gumi futófelületen szal kuka...toltam is vissza a garázsba a motort
Miért is?
Az utánfutóban kisállatok hamvait szállítják?

Hol lőtted?
Én bízok benned.
De tényleg jó hely, barátságosak az emberek, az egyik borosgazdával szóba elegyedtem, mindjárt meghívott egy jó hideg ásványvízre! Az egyik megközelítési lehetősek itt a 6.-os útra gondolok, teljesen jó! Nem olyan mint pl. az 51-es...
Dipshit - mikor +láttam a "pancsit" egyből a TE projekted jutott eszembe.
újat szeretnél, vagy jó minőségű használtat?
igen ezek jó minőségű német olajak ha ilyen kell akkor keresd KUTYÁt az olaj fórumban ő tud segíteni jó árban

http://www.sportmotor.hu/tagok...
Hmm jól hangzik Szerintem jövőhónapban be is szerzem
A BT45-ös, csak 22 ezer forint, újonnan, és mindenki isteníti. www.r17.hu
Köszi a válaszokat!
Igazából azért kérdeztem mert az enyémbe 140es való és ahogy néztem ez nem olyan gyakori meg most 150es-hez olcsón hozzá tudnék jutni...valami tanács hogy hol nézzek gumit?
Ha a gyári mérettől eltérsz, úgy tudom máshogy kicsit kinézni a gumi profilja, mert a gyári felni keskenyebb, és ezért jobban "összehúzza". Ez kis mértékben nem gáz, itt is talán Robee-nak volt a GS-en 140-es gumi a 130-as helyett, és azt mondta, nem vett észre különbséget, de ha ennél is nagyobbat teszel be, lehet nem lesz már az igazi. GSnél mondjuk nem is tudom, h pl egy 150-es vagy 160-as beférne e a lengővillától, sztem már nem. De azért a mérnökök nem véletlenül azt rakták rá, amit, én nem térnék el ettől, döntögetni meg szépen lehet vékonyabb gumival is.
Ha szélesebb gumit teszel fel ugyan arra a felnire akkor, azt a gumit jobban össze fogja húzni a felni, mint a gyárit, hegyes lesz a profilja. Nehéz lesz róla a majrécsíkot eltüntetni. Ahhoz hogy változatlan tempóval vedd be a kanyarokat, jobban le kell majd dönteni a gépet, mint a keskenyebb gumival. Kb ennyi.
Ha hátulra a 140/70 helyett 150/70est teszek annak lesz valami negatív hatása? Általánosságban kérdem nem gsről van szó(ha jóltudom gsnél 130as a gyári)
Erről az olajról valakinek van valami tapasztalata?
Mert nekem most ezt ajánlották!

OLAJ
ez jó hír!
örülök.

akkor most már hajrá az első gyújtásráadásig!
Az enyém is hasonló dolgokat csinál (szitálás stb) azt hittem ez része a GS feelingnek.
De a múlt hét végén kipróbáltam egy kicsit feltuningolt F-es verziót.Ég és föld a két motor az F-es javára.A következő dolgok voltak benne kicserélve:
-teleszkópolaj 15W-sre cserélve
-progresszív rúgók (talán Wilbers)
-Dunlop Sportmax gumik elöl hátul
-Ferrodo szinter fékbetétek
-fém bevonatú fékcsövek
Az olyan kanyarokba ahol az enyém 110-nél beszitál ez 140-nel simán megteszi.
A bibi, hogy zek a dolgok több mint 150 ezer forintba kerültek.
Kedves just gs!Sajnos a GS futóműve nem a legjobb,ezt tudomásul kell venni.Bár vannak trükkök,tuningok,amivel lehet ezen segíteni,nem is ártana ezt kimeríteni itt a fórumon,biztos sokat tanulnék belőle.Hogy "finoman járkál az eleje",gondolom sok GS-s kolléga tapasztal ilyet szintén.Ahogy nő a sebesség,ez egyre csak fokozódik.Ha elengeded a kormányt,hajlamos életveszélyesen beszitálni,érdemes megfigyelni,de csak óvatosan /kéz legyen a markolat körül/.Ezeket sajnos az enyém is csinálja.Gyárilag az első teleszkóp nem jól csillapít,túl puha,ezért felüthet.A használat során emiatt az első gumio rosszul,sokszor kagylósra kopik.Ez így együtt már bőven kiválthatja a jelenséget,hogy finoman járkál az eleje.
Tehát rosszul csillapító első teló,és az ebből adódóan kagylósra kopott gumi---ezek lennének az okok így együtt.
A teleszkópba sűrűbb olajat szoktak tenni,vagy erősebb rugót,vagy betéteket,amelyek összébb nyomják a rugókat.A gumit pedig értelemszerűen cserélni kell,a 120-s méretű állítólag csodákat művel.
Ha azt mondod,hogy a gumid még újszerű,el tudom képzelni,hogy ezt a jelenséget csak rossz teleszkóp,futómű is okozhatják.De ez nem csak a Te problémád szerintem,az egyik bejegyzésben az egyik GS tulajdonos arról számolt be,hogy bevallja,hogy 140 felett halálfélelme van a GS-n.Az én telóm is rosszul csillapít,és emiatt kagylósra kopott az első gumi.Ha gumit cserélek,biztosan meg fogom csináltatni a teleszkópokat a fentebb leírt valamilyen módon,és valószínűleg 120-as gumi kerül előre.
Ha bárkinek van erről tapasztalata,ötlete / jó kis fortélyok,tuningok/,azt Veled együtt,gondolom,sokan köszönnénk.
Érdekes csak akkor lötyöghet oldal irányba ha nem 520as a lánckerék vagy ha meg van kopva.Fokhegyre nem kaphat mert mind a kettő 5XX ha 4XXlenne akkor rá se menne az 5XXes lánc.DE a láncot nem lánckerékkel együtt szokták cserélni?
Megjött az új DID lánc...520 as,110 szemes,patentszemmel,úgy néz ki mint az ékszer.....de..... jobbra balra lötyög a lánckeréken 3 mm ert.....
nem is értem....persze foghegyre nem kap,tehát nem balesetveszélyes,dehát..... Keleti motorokon meg a kawámon megszoktam hogy minden lötyögött,de a gs-emen a régi kopott lánc nem "táncolt" a fogaskeréken....szerintetek küldjem vissza vagy szokjam meg a gondolatot?
A jó kis GS500 blokk,amiről már legendákat írtak.
Na ugye megjósoltam,hogy állt.Nem úgy,mint ma a rendőrt,mert akkor nem arra megyek.Megbüntetett 5000-re.