Na az f...a, akkor azt hiszem célba is veszem! Bár akkor délelőtt kell indulnom, mert az egész út oda-vissza Tatáról kb. 520 km! :-)
Ti hány naposon voltatok?
Négykerekűekkel vigyázni kell, mert ma két olyan szitu is volt cirka 180 km-es köröm alatt, hogy autó előzésbe kezdett szembe velem, és nekem kellett satuznom, hogy ne üljek be mellé az anyósülésre! :-D
igen ott szar volt az út, de arra Lillafüred fele nagyon jó az út, de persze ésszel kell menni, annyi hogy amit az út széléről felhordtak egy két helyen a kavics veszélyes, meg ahogy a földútról rákanyarodnak az útra, meg nekem egyik kanyarba jött szembe egy f.sz autós, aki azt hitte tud vezetni, nah ott majdnem ott maradtunk, épp hogy eltudtam
Azt a szakaszt én is kinéztem magamnak a térképen! Van vagy 40 km és tiszta kanyargós. Az aszfalt minősége milyen volt?
Kékestetőre Gyöngyös-Mátrafüred felől mentetek? Az is jól néz ki a térképen, de láttam róla videót és ott ramaty volt az úttest. :(
Most milyen állapotban van az a szakasz?
A tank az ülés alatt van(de ahhoz hogy tankolj nem kell levenni az ülést ezen minden zár elektromos)!
Amúgy nekem volt olyan aki simán benyalta hogy van hozzá egy spéci hátizsák abba kell tankolni abból jön egy cső amin keresztül a moci a naftát kapja
Hogy teljes legyen a kép: eddig Castrolt használtam, és most döntöttem el, hogy többet nem teszek bele azt. Nem vok kibékülve vele. Csak még azt nem döntöttem el, mi legyen helyette:).
Sziasztok.
Nemrég vettünk egy ilyen GSt, és a hátsógumit, meg az olajat cserélni szeretnénk. Hátra elfér egy 14/70es IRC gumi? Én milyen olajat ajánlanátok bele? Ásványi vagy szintetikus? "hány W hanyast"?:D
Előre is köszi a válaszokat.
Ti hány naposon voltatok?
Négykerekűekkel vigyázni kell, mert ma két olyan szitu is volt cirka 180 km-es köröm alatt, hogy autó előzésbe kezdett szembe velem, és nekem kellett satuznom, hogy ne üljek be mellé az anyósülésre! :-D
Kékestetőre Gyöngyös-Mátrafüred felől mentetek? Az is jól néz ki a térképen, de láttam róla videót és ott ramaty volt az úttest. :(
Most milyen állapotban van az a szakasz?
Ami marhán bejött és életem legjobb szerpentinezése, az Felsőtárkány és Lillafüred között volt
És Dipshitnek is van pár kép
1) abszolút befutó: Motul "ízlés szerint" 10w-40, 15w-50 vagy hasonló értékekkel. - Miért? "Vajpuhán" járó váltó, egyenletes járás, szép motorhang...
2) abszolút sereghajtó: Castrol - Miért? "Felkeményedő" váltó, egyesek szerint motor hangja sem olyan szép...
Aztán az igazság a kettő között lehet valahol félúton...
Amúgy nekem volt olyan aki simán benyalta hogy van hozzá egy spéci hátizsák abba kell tankolni abból jön egy cső amin keresztül a moci a naftát kapja
Nemrég vettünk egy ilyen GSt, és a hátsógumit, meg az olajat cserélni szeretnénk. Hátra elfér egy 14/70es IRC gumi? Én milyen olajat ajánlanátok bele? Ásványi vagy szintetikus? "hány W hanyast"?:D
Előre is köszi a válaszokat.
akkor most talán már az lesz.
akkor javítva
Nézem a képeidet, de nem értem az utolsót!
Hogy van az megoldva, hogy a tank helyén van a csomagtartó? Akkor hol van a tank?