Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi még egyszer,de találtam egy segítséget neked.
A GT az nem jó választás,hanem itt az ORM-t, vagy RDO-t!
Ha jól tudom ez a cz a gyári. Vegyél nyugodtan did-et, nekem 75 lóig erősített van, és 20e km alatt egyszer feszítettem.
már hogyne szurkolnánk!
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, mindig a motorod teljesítményét szárnyald túl egy fokkal és úgy keress rá láncot!
Tehát ez a mi esetünkben kb a 75 LE-s lánc a nyerő!
Holnap megyek érte....szurkoljatok
Úgy látom az oldalon belül nem sikerült a láncokat belinkelnem, de a menüből kitallózható, és ott mutatja a típusokat, hogy melyikhez milyen való.
Hello

Itt találtam róla pár véleményt:
CZ Chain
Akkor te is úgy jártál mint én. Azt hittem valamit nagyon rosszul csinálok, de ezek szerint gyárilag raktak fel rá ilyen gyengét.
520-as megy a GS-re, 110 szemes.
A Louis-ban is ezt adja. Nem értek németül!
Itt ezek lánc szettek (fogaskerékkel együtt)?
http://www.louis.de/_20fb5ca56...
GSTeddy-ként keress rá.
Teddy adatlapján minden ide vonatkozó egyéb információt is megtalálsz.
bármikor.
Megnyúlt a láncom ,biztos a vad 100 as munkábajárós tempótól...
Végálláson van a feszítő,kb 4 cm es lógása van .....a mociba 15500 km van....Gyári lácot nem akarok,D.I.D. lánc 22 ft körül van...
Találtam egy olcsóbbat,van erről valakinek tapasztalata?
Bennetek bízom,mert az eladók mind hazudnak...
http://etbike.com/index.php?pr...
520as a gs egyáltalán,mert erről is mindenki mást mond....
majd ha hazaértetek jelentkezz,és jó utat,bár ezt már csak akkor olvasod el ha hazaértél
eladó egyben, vagy bontva... [bár nem idomos verzió]:

ez
Ja jó, már látom... :-)
Mennyi a 450 önsúlya?

Am nem.. mert valaki valamikor valamiért nagyon elkottázta benne a tömeg adatokat. Forgalmi szerint 262 kg a motor..ami ugye nonszensz, mert feltankoltan is csak 190 kg. De legalább túlterhelésből büntetést nem kaphatok.
Mer' az okmánirodába is túradobozokkal vitted
De egy DL-el lehet párszáz kilométeres etapokat burkolatlan úton is teljesíteni.. az is valami.
csak 380? Nekem 425 van a forgalmiban
Ha 380-on belül maradtok, akkor nem. De szerencsére sosincs náluk mérleg. :-)
A Te GS-d már lassan egy legenda,úgyhogy ne sajnáld annyira a DL-t. .
Ne felejtsd el,hogy hány nem mindennapi helyen fordult meg Veled,és az úti kalandok. Ettől egyedivé és megismételhetetlenné vált a kis piros gépsárkány.
Hát án annak is nagyon örülnék ha a Suzuki adna egy DL-t túrázni, néha

..nem vagyok telhetetlen, nem kell hogy 100ezer alatt futott legyen
Ha biztosan van rögzítve a kutyát nem érdekli. Max jól megcibálják, hogy mennyire van rögzítve.

Hova mentek?
felpakoltam túrára a gs-t ketten megyünk, henger táska+ oldaltáska+ tanktáska, henger táska oldalában van két hálózsák és a tetején két polifon, túl soknak érzem a dolgot, rendőr szokott esetleg ilyenért baszogatni? mit tom én összsúly túllépés vagy valami, vagy hogy túl nagy a a csomag hátul, bocs hogy nem tudtam lefotózni...
Lehet, hogy ha a kis szürke ufonauták rakták volna össze, akkor is megadja magát a motor akkora állandó, nagy kipörgetések után.