Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv jegember !
csak a nyári szezonra tértem vissza
Wunders népét boldogítani .
Ez a konzol elbírna egy nagyobb dobozt is,felfogatás,platni stb. ugyanaz maradna? Hiszen ahogy írtad,Te kisebb dobozt keresel,gondolom akkor ahhoz lett méretezve,vagy ez mindegy?
/Sajnos az ilyesmikhez nagyon hülye vagyok,ezért elnézést./
Erről van egy jó kis leírás az akmt.hu-n. Bogarásszatok.
Nagyon köszönöm,hogy informálsz erről.Jó ezt tudni.Te most akkor mit használsz?Az egyéb nem gyári se jó?Esetleg GIVI?Vagy mindenképpen csináltatni érdemes,ahogy Baa-Lee is írja?
Csak szólok, hogy nekem a gyári csomagtartó+plusz doboz kombináció szépen eltörte a vázat.A két csavar felfogatása nem elég tud mozogni főleg egy nagyobb dobozzal és elgyengíti a fémet.Kétszer meghegesztettem aztán elköszöntem ettől a formációtól.
az olcsó néha bizony drága is lehet...
Köszi!
Én a Metro-ban vettem hasonlót. Valami 5000 pénz volt konzollal. Évek óta nyúzom és jó. Asszem Blue-nak is ez a Metro-s volt/van.
Ugye, hogy ugye....
ez és ez is totálisan ugyan az, vagy akár Ő és Ő is ugyan az. tavaly nyár elején vettem, azóta nyúzom. a tartókonzolt felkellet fúrni h ugyan oda essenek a lukak és felcsavarozni. Én tökéletesen megvagyok vele elégedve. Zárható jól rögzítve van nem zörög lötyög, balcsira vittem benne vagy sörrel ruhákkal megrakva kb 6-7 kg-t.

Józsefvároson vetem annó, nem akarok hazudni 3000 vagy 3500 ért. nagy sisak belefér, azóta is áldom az eszem h megvettem.
Konzolt tudsz csináltatni ha vasas ember haver... A majrévas helyére lehet rögziteni és Z ivben hátra,és a vége 21x21 platni...én ilyet csináltattam 3 ezerért meg egy üveg borért nagyon spéci a cucc! Most van a szinterezőnél ami 1500 lesz! és mehet rá a doboz.. Egyébként a gyári 20000 körül van! Használtan talán kicsit olcsóbb... de nekem nem tetszett az a két tartórúd az oldalán.meg draga is..
Mekkora? Milyen? Hol? meg tudom nézni neten?
Én a nagyobb méretű dobozt keresem és konzolt is GS-hez.Ha tudtok ilyet,Köszönöm.
Te Budaörsön dolgozol?
ha van a motoron tartókonzolod akkor józsefvároson 3 3félbe van jóféle;)
még mindig nem kell senkinek bukócső?
http://www.riliclub.hu/
ha erre gondoltál !
ez nem a rendőrség tréningje, hanem
motoros rendőrök által szervezett vez.tech. képzés
üdv
Helló mindenkinek! Dobozt vadászok a mocira, van ötlete valakinek? Nem kell hogy menő márkás legyen, és kissebb mint a 2 sisakos.. ja és az sem hátrány ha jutányos az ára
Nemharagszom,

DE azt is vedd ide h ezek a képek úgy készültek h le van bontva a faridom! Adatlapomon utolsó két képet nézd, ott szerintem korrekt és nem rondít, ráadásul aki rávetemedik h csinál valami hasonlót úgy és olyat hegeszt ami lehet szebb és jobb lesz mint az enyém.
Fúúú, ne haragudj de ez nagyon gagyi, főleg műszaki szemmel nézve. Én nem rondítanám azt a szép motort ilyesmivel.
sima vascsövet vágtunk el, a fogós része pedig autó fejtámla "láb"
megfelelő átmérőjű csövet kell keresni, am mi is szenvedtünk vele mert a kapaszkodóban van egy ív, és a hátsó bűtyük az ív után van szal ott nekünk is kellet hajlítgatni mg tekerni.
sok sikert, szerintem nagyon praktikus mert könnyen elkapom és közép sztenderre vágom a gépet, másrészt pedig utas tud kapaszkodni,
Én is valami ilyesmire emlékszem. Viszont a motorfék üzem biztonságosabb, mint üresben vagy kinyomott kuplunggal rágurulni a lámpára, vagy bármilyen okból is használni.
Bár én csak zenész vagyok, de úgy tudom, hogy motorféknél csak a számítógépvezérelt (többnyire injektoros) gépek veszik el az üzemanyagot. Ebben az esetben a motorfék is hatásosabb.
Karburátorosnál (mint pl. GS is) az alapjáratnak megfelelő mennyiségű üzemanyagot kap a motor.
Cáfoljátok meg, ha nem így van!
ok...
te pesti vagy? nekem innen Győrből macera egy kicsit, először próbálnék itt venni ha nem gond, de ha nem találok és neked is aktuális még akkor beszélhetünk, bocsi
Fényvisszaverő csíkot nem veszünk?