Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek minden jót!
Hétfőn jövök...
Igen, bár az meg ellentmondásos.

Állítólag az a legbiztonságosabb, még hírhedten rossz a tapadása!

A legjobb választás a 3.
Ne görcsölj már annyit azon a k..va gumin! Nem a világbéke múlik rajta!
Lehet motoron kétféle minta. Az enyémen is különbözik, hiábaHeide mindkettő.

ui:Ratesznak segíthetnél belépni az oldalra, mert sztem megint nem tud!
Blue

te tájékozottabb vagy mint én
van 1 fékolajtartályam(NSN) meg 1 hella lámpám Honda CBF500-hoz
nem tudod az árait kb.

millió köszönet
Tengelyenként egyforma legyen a gumi . . . .
Köszi a kérdésed, de nem találtam. Lehet, hogyazért mert nem kerestem. esSO jól mondja. Battonya, az a HELP.

De emberek még mindig nem kaptam választ teljeskörűen a gumi kérdésben! Konkrétan a 7730-as hozzászólásra gondolok. Bár ahogy nézegetem tök mindegy, mert előre csak K63, hátra meg csak K64-es van. ERŐSÍTSETEK MEG! JÓL TUDOM, HOGY LEHET KÜLÖNBÖZŐ MINTA A KÉT KERÉKEN UGYE?!

(Egyébként úgy döntöttem a 3-as gumit kihagyom. Nem menne a motorom színéhez. )
Oks.
Tökéletesen elég! Több nem kell!

Az előzőeket nem beszólás jelleggel írtam, sajnálom, ha úgy érezted!
Végülis elég, ha szempillarebegtetésben profi vagyok!
Jóvanna! Veled ellentétben én nem beszólni akartam. Nem tudom vízálló-e a nacija (bár azt írják), mert szerencsére még nem volt alkalma kipróbálni esőben. Az tuti, hogy az én cordurám (kabát és naci is) 100%ig vízálló. Tapasztalat.
Hali!
Kinek milyen tapasztalata van szelephézag állítást illetően? Mikor kell már tényleg korongot cserelni, mert elvileg 6000-ként ellenőrizni kell, de nemhiszem, hogy ilyen kis közönként kéne cserélgetni kéne őket.
Köszi
Izzókészlet a rendőr számára kell, nem cserélni! Arra elég a szempilla rezgetése!

Egyébként bőrnadrágja van, de "nem jól áll", hiába.......Térdmelegítő, kesztyű van, a kabátja varratva van direkt motoros fazonra. igaz, ettől nem az. De a barátnődé sem kordura, az komoly árú cucc. Csak előszeretettel használják minden szövetre. Innentől kezdve nem biztos, h vízálló stb.
De alapból igazad van, kellene a ruha! Csak sajnos itt vidéken más az életszínvonal, mint Pesten. Nehogy azt mond, hogy nem pénzfüggő!
Papírom van róla, hogy viszem a vizsgára a gépet! Ennyi elég a rendőrnek. AMúgy ez egy kiskapu, így elég sokáig lehet húzni a műszakiztatást, de esetemben nyilván nem erről van szó.

(nem hiszem, h tudnék izzót cserélni az út szélén )
Battonya= help
Izzókészletet a Kresz kötelezően előírja, mindig nálad kell legyen!Vizsgán főleg:szokták ellenőrizni.

Én mostanában nem műszakiztattam, de érdekesnek találom az előző hozzászólásokat. Én is azt a csoportot favorizáltam, amelyik útvonal engedélyről beszélt. Még most is furcsállom, hogy közúti ellenőrzéskor majd azt mondod a rendőrnek, ha a lejárt forgalmidat nézegeti: OldWing azt mondta......
Tévedés ne essék: nem Old szavahihetőségét kétlem! De akkor minek egyáltalán a műsz. vizsga? Azt lehet mondani:jövő hétre van időpontom. Mindig a jövő hétre!
Na még egyszer:

http://www.kelomotor.hu/spool_...

AMúgy érdmes a lapjukon körülnézni.
http://www.kelomotor.hu/spool_..." target="_blank">Ez a Spool naci
Már a moci, vagy a Csajszi?

Nikinek együtt vettük a Spool naciját pár hete 16.000-ért, és nagyon király! Van benne csípő, térd proti,(igaz, h puha) kivehető bélés. AMúgy eső és szélálló, illetve nagyon kényelmes is. Ennyiért szerintem nem drága. Kabát sem drágább sokkal. Szerintem érdemes volna. (de ez privát vélemény, hogy ruha nélkül SEHOVA. Meg már érzem a térdeimet, könyökeimet. Nem tett neki jót, h ruha nélkül mentünk anno. Nem érezni, h higed van, de az ízületnek nem tesz jót a huzat)
Üdv!

Küldenél, vagy feltöltenél részletes fotókat a doboztartóról!
Ha tudnám, hogy még pár évig az enyém lesz, ergó kihasználná, lehet!
igen, tényleg rendes volt. Vissza is hívott, meg telefonálgatott. (bár gondolom ez a dolga )
Remélem minden rendben lesz. Izzókészlet nem kell? Már csak az eü-csomag szavatosságát kell ellenőriznem. Aztán vinném is. Csak össze ne törjem addig a gépet.

Bali: Battonya? nem vágom. Találtál kütyüt a gépedre?
Júni 2. az nem Battonya?
Na lemaradtam.

Akkó nagyon rendesek, ilyen is van?

Sok sikert a műszakihoz.
Amúgy meg én is azt javaslom, hogy érdeklődjél valamelyik Közlekedési Felügyeletnél, mert most akkora kavarás van a vizsgáztatás körül, hogy csak na. A fene sem tud már rajtuk kiigazodni.

Én most vittem áprilisban a lovat műszakizni Miskolcra a Közlekedési Felügyelethez. Na ott akkor már tesztelték az új rendszert. A bejelentéskor kilométeres sor ált, mert olyan lassú volt. Adtak majd egy hónappal későbbi dátumot. Elvittem a mocit, a műszaki fél óra volt. Kijött a muksó, megnézte a motor és alvázszámot, a világítást, meg mondta toljam meg és fékezzek. Ennyi? gondoltam. A mocit eltoltam, majd vártam majd két órát a matricára, mert nem vette be a rendszer, meg nem igazolta vissza pest, meg már hárman áltak a számítógépnél meg mittudom én..
Szóval anyázott mindenki én meg vártam. A forgalmit ezek után öt perc alatt megcsinálták. Nem volt senki, nem volt sor. A bejelentésnél persze most is ötezren áltak. Kb. óránkét két autót csináltak meg, azért nem semmi...