szívesen:-) Ugye nálad még folyhatok?:-))))
Kérek!
Kérlek mond hogy igen
mert ha nem akkor komolyan mondom holnap öngyilkos leszek a Tátra szerpentinjein:-)))
Én azt mondom hogy dobd fel a vaterára vagy a teszveszre........ott nagyobb az esélye hogy elkell - mert ugye ezzek nem olyan dolgok (főleg a lámpa) ami fogyó eszköz....
JA! SZABCSIKA...
Amugy mi is a gondod? Mert az biza nem hangozott el:-)))
"Azért, mert bárki fordul ehhez a fórumhoz segítségért, a csapból is Te folysz"
Dobd fel....biztos lesznek páran akik ha tudnak segítenek:-))) Igérem ha tudom a választ akkor se irom majd le neked - mert nem akarok Én folyni a Te gépeden is:-)))
Az adatlapod meg töltsd ki, mert előbb-útobb senki nem fog szellemekkel szóbaállni:-))))
Az ANONIMITÁS már rég nem TRENDI:-)
ja ja már régen volt hogy ott meloztam de megtörtént.
aztán az osztálytársamat le is baszták mert egy másik kuncsaft elött megkérdezte a szerelöt
hogy "az egész olajat engedjem le az autobol"
köcsög volt az egész banda, mármint a szerelök.
ja de azota bezárt ez a márka kereskedés, szerencsére.
elmentem és kicsit én is utánnajártam a lámpa annyi a főfékmunkahenger meg 36+fa de nagyon köszönöm a segítséged ha tudsz v.kit akinek kell ilyen cucc szólj a fék az 100%-os a lámpa pedig 90
mégegyszer köszi
ÁÁ fel se vedd:-)
Mint írtam Én ezzel nem tudok és nem is akarok foglalkozni.....
Anno mikor ugymond szétszakadt az AKMT én biza kaptam hideget-meleget.....és már igencsak véres terepre tévedtünk 1-2 emberkével, mert bevolt igérve nekik egy -két maflás......
A sztori? Nem kapu.....mint ismertek nem vettem meg a szép nőket.....a női társaságot meg eleve nem.....
A házasságom alapjáraton megy......igy biza ha valaki rám kacsint akkor Én visszakacsintok......
No erre jött a csóringer csávó hogy "beköpplek"......mire mondtam neki rajta:-)
És vazze:-))) 2 óra múlva csörög az asszony telefonja:-)))) Tényleg "beköpött".....csak azt felejtette ki a képletből hogy nálunk ez nem téma - vagyis az Éva tud minden Nőről aki a motoromon megfordult már.....illetve máshol (mert volt ilyen is:-)
Én ilyen vagyok.....
Ha válaszra, megjegyzésre késztet egy mondtad, egy bejegyzés, akkor vagy beirok, válaszolok, reagálok rá - vagy nem (de általában igen-)
Ma is!
Fent vltam a Bázismotornál.....a cucért....mert csak keddre jött volna meg a postával....
Egy csóka épp nézte a 2 euró LOUIS övtáska/hátitatyót.....
Az eladó ugye megpróbálta rádumálni - Én meg csak kinyögtem hogy "az a táska qrva jó - nekem is van"......MErt tényleg baromi jó!
Azzal jártam meg Pulát.......
A kamera, fényképező, cigi, ücsi épp elfér az övtáska nagyságban.....
Hátitatyóként meg a bukó is belefér.....
Ha meg segíteni kell?
Van itt vagy bárhol olyan akinek nem segítettem, mert nem akartam?
Tudommal nincs...........mert valahogy nekem nem attó lesz orgazmusom hogy "NA BAZD MEG - most kibasztam veled, mert nem segítek"
Szóval ez van.............
De igy belegondolva?
Itt vagyok jelen
A saját fórumban
azt máshol nem igazán......
JA:-))) az IWIW-en:-))) és ott biza visszautasítok minden kis kretént:-))))
De sajna...oda van írva: HA NEM ISMERSZ NE JELÖLJ MEG.......
Teddy tegnap hozta a lötyit......2200-ért..... ma ez a nagyfaluban már 2900 volt:-)))
szóval azt is meg kell nézni hogy hol veszed.....hiszen így lesz drága:-)
KONTÁR? én is igy csinálom
persze persze otthon nekem sincs hiper szuper olaj tárolom
a szerszámaim meg a fecske kerékpárombol maradt
készlet azt jonapot
JJAAA viheted "szakszervizbe is"+10000.-
beleöntik az "alighasznált olajat"
én már láttam ilyet gyakornokként sokat igaz
ford márkaszerviz volt("csak 4000-et ment jo az")LÉNYEG hogy márkaszerviz (a szerk.:))
eredmény:én otthon csinálom az a tuti
REMÉLEM hogy a motoros szervizek nem ilyenek,de +10000.- az áll
Rendben Boss, de idegesítő amikor valami unatkozó infós köcöööög idejön és ugat,mert véletlenül talált egy oldalt és vissza sem olvas,csak az első 2 hozzászólásig! ÁÁÁÁÁÁ
Aki nem tudja......(pl az AKMT-nél senki nem tudja......)
bemásolom a motorozz.hu_ról
RRACE-MONO 2007-04-02 14:09:53
Nos, igéretünkhöz híven az oldalon - www.rrace.hu - olvashatjátok a matrica vásárlásának módját!
Röviden: mobilról ABC123_D1M. interneten meg külön menüpont lesz nekünk!
Üdv:
Enyó.
Bővebben:
2007. május 1. és szeptember 30.-a között 765 Ft-os áron vásárolhatunk négynapos matricát elektronikus úton. Így akár interneten a www.autopalyamatrica.hu oldalon lehet majd a D1 kategóriától elkülönülve a motorosoknak vásárolni, vagy közvetlenül mobil telefonon keresztül (T-mobile és Pannon) a 8 100 100 sms számon kersztül a rendszámunkkat az ABC123_D1M kóddal megadva. A vásárlás részletes feltételeit megtalálhatod a www.autopalya.hu oldalon, vagy letöltheted tőlünk is a letöltések menüpont alól!
Easy öcsém:-)))
Valaki maszturbál, valaki nővel van...valakinek meg az a fenomenális érzés ha "megmondhatja a frankót".....
Én ezzen tényleg csak röhögni tudok.....
A "csapból is Én folyok"......
És akkor mi van? Ha zavar minek vagy itt? Mellesleg Itt csirdugálok, meg a saját placomon.....
DE! Nem megyek bele meddő vitákba egy olyannal aki még az arcát sem vállalja.....nem ismeri senki....csak most feljött és "megmondom a frankót ennek a köcsög Bluenak"
Mond:-) Én meg egy jót röhögök az egészen......
Mellesleg tényleg nem vagyok szerelő - ezt rajtad kivül ITT tudja mindenki:-))))
Vegyész vagyok....de hála a jó égnek Én ott segítek ahol tudok......még ha kontár a videó is:-)
Legyen szép napod!
Volt már vkinek melegedéssel kapcsolatban problémája? Nekem anno volt egy 50es léghűtéses yamahám, az néha a túlmelegedés miatt leállt. Amióta megvan a gs nem volt ilyen gondom, csak kérdezem, hátha.
Bárki írogathatna ide, nem Blue hibája ha ő fogja össze ezt a forumot.
Az olajcseréről meg így hozzá nem értőként annyit hogy szívesen meghallgatnám hogy mi a kontár benne, hátha tanulok....szal kezd el írni...ezért vagyunk itt...
Azért, mert bárki fordul ehhez a fórumhoz segítségért, a csapból is Te folysz. Ráadásul nem úgy vettem észre mintha motorszerelő lennél, ennek ellenére osztod az igét. Gratulálok az olajcserés videóhoz, mert eléggé kontár.
Az adatokkal ne foglalkoz!
Én a Gs-t már nem egyszer TOTÁL túlterheléssel vittem pár ezret....(pl MO tura, Szlovénia....)
És nem volt semmi gondom.....
TL - IGEN tömlő nélküli.....vagyis jó:-)
Amugy meg az van fent amit akarsz....
Nekem elől volt X....hátul meg Y.....kit érdekel?
Az egy nagy baromság szerintem hogy elől és hátul is ugyan az a gumi legyen.....
KIVÉVE HA NEM VAGY kanyarvadász
---------------------------------------
-------
Old Piet írta amugy jól.....
Annyit ugye ráhagynak hogy ha kigyorsitasz akkor a hátsó kerékre megy a súly, a Stoopizoil meg az elsőre:-)
----------------------------------------------
Nyuszika!
Május 14-ig van még szűk 2 hét....
Ha minden kötél szakad gyere le Adonyba Hétfőn vagy csütörötki napokon......
A ruhád 100%?
Gyere el velem egy túrára azt rá fogsz jönni hogy BIZA NEM 100%:-)))
Sokan hitték már azt hogy "az enyém vizálló".....azt 200km ázás után lehervadva közölte " A k...va életbe, beáztam.....
-------------------------------------------
-----
Zsolti
A tartály passz......de olyan 10 környéke lehet...
A lámpa meg 10-15 közt mozog a Gs-nél
Goliát!
Megvettem a cuccokat (vagyis ma voltam fent érte a nagyfaluban)
szívesen:-) Ugye nálad még folyhatok?:-))))
Kérek!
Kérlek mond hogy igen
mert ha nem akkor komolyan mondom holnap öngyilkos leszek a Tátra szerpentinjein:-)))
Én azt mondom hogy dobd fel a vaterára vagy a teszveszre........ott nagyobb az esélye hogy elkell - mert ugye ezzek nem olyan dolgok (főleg a lámpa) ami fogyó eszköz....
Amugy mi is a gondod? Mert az biza nem hangozott el:-)))
"Azért, mert bárki fordul ehhez a fórumhoz segítségért, a csapból is Te folysz"
Dobd fel....biztos lesznek páran akik ha tudnak segítenek:-))) Igérem ha tudom a választ akkor se irom majd le neked - mert nem akarok Én folyni a Te gépeden is:-)))
Az adatlapod meg töltsd ki, mert előbb-útobb senki nem fog szellemekkel szóbaállni:-))))
Az ANONIMITÁS már rég nem TRENDI:-)
aztán az osztálytársamat le is baszták mert egy másik kuncsaft elött megkérdezte a szerelöt
hogy "az egész olajat engedjem le az autobol"
köcsög volt az egész banda, mármint a szerelök.
ja de azota bezárt ez a márka kereskedés, szerencsére.
elmentem és kicsit én is utánnajártam a lámpa annyi a főfékmunkahenger meg 36+fa de nagyon köszönöm a segítséged ha tudsz v.kit akinek kell ilyen cucc szólj a fék az 100%-os a lámpa pedig 90
mégegyszer köszi
tszabolcs meg......................................
Mint írtam Én ezzel nem tudok és nem is akarok foglalkozni.....
Anno mikor ugymond szétszakadt az AKMT én biza kaptam hideget-meleget.....és már igencsak véres terepre tévedtünk 1-2 emberkével, mert bevolt igérve nekik egy -két maflás......
A sztori? Nem kapu.....mint ismertek nem vettem meg a szép nőket.....a női társaságot meg eleve nem.....
A házasságom alapjáraton megy......igy biza ha valaki rám kacsint akkor Én visszakacsintok......
No erre jött a csóringer csávó hogy "beköpplek"......mire mondtam neki rajta:-)
És vazze:-))) 2 óra múlva csörög az asszony telefonja:-)))) Tényleg "beköpött".....csak azt felejtette ki a képletből hogy nálunk ez nem téma - vagyis az Éva tud minden Nőről aki a motoromon megfordult már.....illetve máshol (mert volt ilyen is:-)
Én ilyen vagyok.....
Ha válaszra, megjegyzésre késztet egy mondtad, egy bejegyzés, akkor vagy beirok, válaszolok, reagálok rá - vagy nem (de általában igen-)
Ma is!
Fent vltam a Bázismotornál.....a cucért....mert csak keddre jött volna meg a postával....
Egy csóka épp nézte a 2 euró LOUIS övtáska/hátitatyót.....
Az eladó ugye megpróbálta rádumálni - Én meg csak kinyögtem hogy "az a táska qrva jó - nekem is van"......MErt tényleg baromi jó!
Azzal jártam meg Pulát.......
A kamera, fényképező, cigi, ücsi épp elfér az övtáska nagyságban.....
Hátitatyóként meg a bukó is belefér.....
Ha meg segíteni kell?
Van itt vagy bárhol olyan akinek nem segítettem, mert nem akartam?
Tudommal nincs...........mert valahogy nekem nem attó lesz orgazmusom hogy "NA BAZD MEG - most kibasztam veled, mert nem segítek"
Szóval ez van.............
De igy belegondolva?
Itt vagyok jelen
A saját fórumban
azt máshol nem igazán......
JA:-))) az IWIW-en:-))) és ott biza visszautasítok minden kis kretént:-))))
De sajna...oda van írva: HA NEM ISMERSZ NE JELÖLJ MEG.......
Teddy tegnap hozta a lötyit......2200-ért..... ma ez a nagyfaluban már 2900 volt:-)))
szóval azt is meg kell nézni hogy hol veszed.....hiszen így lesz drága:-)
ha nem tetszik akkor keres mást ENNYYYIII...
Azanyjukat!
persze persze otthon nekem sincs hiper szuper olaj tárolom
a szerszámaim meg a fecske kerékpárombol maradt
készlet azt jonapot
JJAAA viheted "szakszervizbe is"+10000.-
beleöntik az "alighasznált olajat"
én már láttam ilyet gyakornokként sokat igaz
ford márkaszerviz volt("csak 4000-et ment jo az")LÉNYEG hogy márkaszerviz (a szerk.:))
eredmény:én otthon csinálom az a tuti
REMÉLEM hogy a motoros szervizek nem ilyenek,de +10000.- az áll
Aki nem tudja......(pl az AKMT-nél senki nem tudja......)
bemásolom a motorozz.hu_ról
RRACE-MONO 2007-04-02 14:09:53
Nos, igéretünkhöz híven az oldalon - www.rrace.hu - olvashatjátok a matrica vásárlásának módját!
Röviden: mobilról ABC123_D1M. interneten meg külön menüpont lesz nekünk!
Üdv:
Enyó.
Bővebben:
2007. május 1. és szeptember 30.-a között 765 Ft-os áron vásárolhatunk négynapos matricát elektronikus úton. Így akár interneten a www.autopalyamatrica.hu oldalon lehet majd a D1 kategóriától elkülönülve a motorosoknak vásárolni, vagy közvetlenül mobil telefonon keresztül (T-mobile és Pannon) a 8 100 100 sms számon kersztül a rendszámunkkat az ABC123_D1M kóddal megadva. A vásárlás részletes feltételeit megtalálhatod a www.autopalya.hu oldalon, vagy letöltheted tőlünk is a letöltések menüpont alól!
Easy öcsém:-)))
Valaki maszturbál, valaki nővel van...valakinek meg az a fenomenális érzés ha "megmondhatja a frankót".....
Én ezzen tényleg csak röhögni tudok.....
A "csapból is Én folyok"......
És akkor mi van? Ha zavar minek vagy itt? Mellesleg Itt csirdugálok, meg a saját placomon.....
DE! Nem megyek bele meddő vitákba egy olyannal aki még az arcát sem vállalja.....nem ismeri senki....csak most feljött és "megmondom a frankót ennek a köcsög Bluenak"
Mond:-) Én meg egy jót röhögök az egészen......
Mellesleg tényleg nem vagyok szerelő - ezt rajtad kivül ITT tudja mindenki:-))))
Vegyész vagyok....de hála a jó égnek Én ott segítek ahol tudok......még ha kontár a videó is:-)
Legyen szép napod!
Az olajcseréről meg így hozzá nem értőként annyit hogy szívesen meghallgatnám hogy mi a kontár benne, hátha tanulok....szal kezd el írni...ezért vagyunk itt...
tölem kérték
Ha ezt nem tettem volna be akkor most vagy hülyén halnál meg, vagy álmadtalnul forgolódnál éjjelenként az ágyadban:-))))
Nem tudod miről van szó - igy nem tudom egyáltalán miért reagálsz rá?
Spool ruhát néztem ki, mi a tapasztalat?
STREETFIGHETR SFK06
No meg vettem egy olyat hátitatyót hogy az összes cuccomat el fogaom benne hagyni, mert tele van zsebbekkel:-))
HBALI!
Tök mindegy:-)))
Nekem elől ez hátul az van:-)
Az adatokkal ne foglalkoz!
Én a Gs-t már nem egyszer TOTÁL túlterheléssel vittem pár ezret....(pl MO tura, Szlovénia....)
És nem volt semmi gondom.....
TL - IGEN tömlő nélküli.....vagyis jó:-)
Amugy meg az van fent amit akarsz....
Nekem elől volt X....hátul meg Y.....kit érdekel?
Az egy nagy baromság szerintem hogy elől és hátul is ugyan az a gumi legyen.....
KIVÉVE HA NEM VAGY kanyarvadász
---------------------------------------
-------
Old Piet írta amugy jól.....
Annyit ugye ráhagynak hogy ha kigyorsitasz akkor a hátsó kerékre megy a súly, a Stoopizoil meg az elsőre:-)
Nyuszika!
Május 14-ig van még szűk 2 hét....
Ha minden kötél szakad gyere le Adonyba Hétfőn vagy csütörötki napokon......
A ruhád 100%?
Gyere el velem egy túrára azt rá fogsz jönni hogy BIZA NEM 100%:-)))
Sokan hitték már azt hogy "az enyém vizálló".....azt 200km ázás után lehervadva közölte " A k...va életbe, beáztam.....
-------------------------------------------
-----
Zsolti
A tartály passz......de olyan 10 környéke lehet...
A lámpa meg 10-15 közt mozog a Gs-nél
Goliát!
Megvettem a cuccokat (vagyis ma voltam fent érte a nagyfaluban)
Ilyen lett a kipuffogó:
2db-ot cseréltek a 4ből......
utána ÉN 20.000-ként fogom elvinni, vagyis váhatóan 1-2 hónapon belül:-)