Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen folly csak nyugodtan
Zsolti!

szívesen:-) Ugye nálad még folyhatok?:-))))
Kérek!
Kérlek mond hogy igen
mert ha nem akkor komolyan mondom holnap öngyilkos leszek a Tátra szerpentinjein:-)))

Én azt mondom hogy dobd fel a vaterára vagy a teszveszre........ott nagyobb az esélye hogy elkell - mert ugye ezzek nem olyan dolgok (főleg a lámpa) ami fogyó eszköz....
JA! SZABCSIKA...
Amugy mi is a gondod? Mert az biza nem hangozott el:-)))

"Azért, mert bárki fordul ehhez a fórumhoz segítségért, a csapból is Te folysz"

Dobd fel....biztos lesznek páran akik ha tudnak segítenek:-))) Igérem ha tudom a választ akkor se irom majd le neked - mert nem akarok Én folyni a Te gépeden is:-)))

Az adatlapod meg töltsd ki, mert előbb-útobb senki nem fog szellemekkel szóbaállni:-))))
Az ANONIMITÁS már rég nem TRENDI:-)
ja ja már régen volt hogy ott meloztam de megtörtént.
aztán az osztálytársamat le is baszták mert egy másik kuncsaft elött megkérdezte a szerelöt
hogy "az egész olajat engedjem le az autobol"
köcsög volt az egész banda, mármint a szerelök.
ja de azota bezárt ez a márka kereskedés, szerencsére.
Blue köszi szépen

elmentem és kicsit én is utánnajártam a lámpa annyi a főfékmunkahenger meg 36+fa de nagyon köszönöm a segítséged ha tudsz v.kit akinek kell ilyen cucc szólj a fék az 100%-os a lámpa pedig 90
mégegyszer köszi

tszabolcs meg......................................
ÁÁ fel se vedd:-)
Mint írtam Én ezzel nem tudok és nem is akarok foglalkozni.....

Anno mikor ugymond szétszakadt az AKMT én biza kaptam hideget-meleget.....és már igencsak véres terepre tévedtünk 1-2 emberkével, mert bevolt igérve nekik egy -két maflás......
A sztori? Nem kapu.....mint ismertek nem vettem meg a szép nőket.....a női társaságot meg eleve nem.....
A házasságom alapjáraton megy......igy biza ha valaki rám kacsint akkor Én visszakacsintok......
No erre jött a csóringer csávó hogy "beköpplek"......mire mondtam neki rajta:-)
És vazze:-))) 2 óra múlva csörög az asszony telefonja:-)))) Tényleg "beköpött".....csak azt felejtette ki a képletből hogy nálunk ez nem téma - vagyis az Éva tud minden Nőről aki a motoromon megfordult már.....illetve máshol (mert volt ilyen is:-)

Én ilyen vagyok.....
Ha válaszra, megjegyzésre késztet egy mondtad, egy bejegyzés, akkor vagy beirok, válaszolok, reagálok rá - vagy nem (de általában igen-)
Ma is!
Fent vltam a Bázismotornál.....a cucért....mert csak keddre jött volna meg a postával....
Egy csóka épp nézte a 2 euró LOUIS övtáska/hátitatyót.....
Az eladó ugye megpróbálta rádumálni - Én meg csak kinyögtem hogy "az a táska qrva jó - nekem is van"......MErt tényleg baromi jó!
Azzal jártam meg Pulát.......
A kamera, fényképező, cigi, ücsi épp elfér az övtáska nagyságban.....
Hátitatyóként meg a bukó is belefér.....

Ha meg segíteni kell?
Van itt vagy bárhol olyan akinek nem segítettem, mert nem akartam?
Tudommal nincs...........mert valahogy nekem nem attó lesz orgazmusom hogy "NA BAZD MEG - most kibasztam veled, mert nem segítek"

Szóval ez van.............

De igy belegondolva?
Itt vagyok jelen
A saját fórumban
azt máshol nem igazán......
JA:-))) az IWIW-en:-))) és ott biza visszautasítok minden kis kretént:-))))
De sajna...oda van írva: HA NEM ISMERSZ NE JELÖLJ MEG.......
Olaj:-)

Teddy tegnap hozta a lötyit......2200-ért..... ma ez a nagyfaluban már 2900 volt:-)))
szóval azt is meg kell nézni hogy hol veszed.....hiszen így lesz drága:-)
mellesleg sok infot kaptam én is a csapattol.
ha nem tetszik akkor keres mást ENNYYYIII...
Nemár?!? Beleküldik a használt trutyit?
Azanyjukat!
KONTÁR? én is igy csinálom
persze persze otthon nekem sincs hiper szuper olaj tárolom
a szerszámaim meg a fecske kerékpárombol maradt
készlet azt jonapot
JJAAA viheted "szakszervizbe is"+10000.-
beleöntik az "alighasznált olajat"
én már láttam ilyet gyakornokként sokat igaz
ford márkaszerviz volt("csak 4000-et ment jo az")LÉNYEG hogy márkaszerviz (a szerk.:))
eredmény:én otthon csinálom az a tuti
REMÉLEM hogy a motoros szervizek nem ilyenek,de +10000.- az áll
Rendben Boss, de idegesítő amikor valami unatkozó infós köcöööög idejön és ugat,mert véletlenül talált egy oldalt és vissza sem olvas,csak az első 2 hozzászólásig! ÁÁÁÁÁÁ
És hogy hadd csurdogáljak, szipporkázak még!

Aki nem tudja......(pl az AKMT-nél senki nem tudja......)

bemásolom a motorozz.hu_ról

RRACE-MONO 2007-04-02 14:09:53
Nos, igéretünkhöz híven az oldalon - www.rrace.hu - olvashatjátok a matrica vásárlásának módját!

Röviden: mobilról ABC123_D1M. interneten meg külön menüpont lesz nekünk!

Üdv:

Enyó.

Bővebben:

2007. május 1. és szeptember 30.-a között 765 Ft-os áron vásárolhatunk négynapos matricát elektronikus úton. Így akár interneten a www.autopalyamatrica.hu oldalon lehet majd a D1 kategóriától elkülönülve a motorosoknak vásárolni, vagy közvetlenül mobil telefonon keresztül (T-mobile és Pannon) a 8 100 100 sms számon kersztül a rendszámunkkat az ABC123_D1M kóddal megadva. A vásárlás részletes feltételeit megtalálhatod a www.autopalya.hu oldalon, vagy letöltheted tőlünk is a letöltések menüpont alól!
Bud!

Easy öcsém:-)))
Valaki maszturbál, valaki nővel van...valakinek meg az a fenomenális érzés ha "megmondhatja a frankót".....
Én ezzen tényleg csak röhögni tudok.....
Kedves T Szabolcs....

A "csapból is Én folyok"......
És akkor mi van? Ha zavar minek vagy itt? Mellesleg Itt csirdugálok, meg a saját placomon.....
DE! Nem megyek bele meddő vitákba egy olyannal aki még az arcát sem vállalja.....nem ismeri senki....csak most feljött és "megmondom a frankót ennek a köcsög Bluenak"

Mond:-) Én meg egy jót röhögök az egészen......

Mellesleg tényleg nem vagyok szerelő - ezt rajtad kivül ITT tudja mindenki:-))))
Vegyész vagyok....de hála a jó égnek Én ott segítek ahol tudok......még ha kontár a videó is:-)
Legyen szép napod!
Töltsd ki az adatlapod, vagy húzz innen el, és ha tényleg nem tudod miről beszélünk akkormeg pláne!
Volt már vkinek melegedéssel kapcsolatban problémája? Nekem anno volt egy 50es léghűtéses yamahám, az néha a túlmelegedés miatt leállt. Amióta megvan a gs nem volt ilyen gondom, csak kérdezem, hátha.
Bárki írogathatna ide, nem Blue hibája ha ő fogja össze ezt a forumot.
Az olajcseréről meg így hozzá nem értőként annyit hogy szívesen meghallgatnám hogy mi a kontár benne, hátha tanulok....szal kezd el írni...ezért vagyunk itt...
SZia.sööööt még szerszám készlet is kell!
tölem kérték
Azért, mert bárki fordul ehhez a fórumhoz segítségért, a csapból is Te folysz. Ráadásul nem úgy vettem észre mintha motorszerelő lennél, ennek ellenére osztod az igét. Gratulálok az olajcserés videóhoz, mert eléggé kontár.
Ugye:-)
Ha ezt nem tettem volna be akkor most vagy hülyén halnál meg, vagy álmadtalnul forgolódnál éjjelenként az ágyadban:-))))

Nem tudod miről van szó - igy nem tudom egyáltalán miért reagálsz rá?
Hát ez roppant érdekes
Sziasztok

Spool ruhát néztem ki, mi a tapasztalat?
És végre!

STREETFIGHETR SFK06

No meg vettem egy olyat hátitatyót hogy az összes cuccomat el fogaom benne hagyni, mert tele van zsebbekkel:-))
Na most egyben lenyomom a válaszokat:-))))

HBALI!

Tök mindegy:-)))
Nekem elől ez hátul az van:-)

Az adatokkal ne foglalkoz!
Én a Gs-t már nem egyszer TOTÁL túlterheléssel vittem pár ezret....(pl MO tura, Szlovénia....)
És nem volt semmi gondom.....

TL - IGEN tömlő nélküli.....vagyis jó:-)

Amugy meg az van fent amit akarsz....
Nekem elől volt X....hátul meg Y.....kit érdekel?
Az egy nagy baromság szerintem hogy elől és hátul is ugyan az a gumi legyen.....
KIVÉVE HA NEM VAGY kanyarvadász

---------------------------------------
-------

Old Piet írta amugy jól.....
Annyit ugye ráhagynak hogy ha kigyorsitasz akkor a hátsó kerékre megy a súly, a Stoopizoil meg az elsőre:-)

----------------------------------------------

Nyuszika!
Május 14-ig van még szűk 2 hét....
Ha minden kötél szakad gyere le Adonyba Hétfőn vagy csütörötki napokon......

A ruhád 100%?
Gyere el velem egy túrára azt rá fogsz jönni hogy BIZA NEM 100%:-)))
Sokan hitték már azt hogy "az enyém vizálló".....azt 200km ázás után lehervadva közölte " A k...va életbe, beáztam.....

-------------------------------------------
-----

Zsolti
A tartály passz......de olyan 10 környéke lehet...
A lámpa meg 10-15 közt mozog a Gs-nél

----------------------------------------------

Goliát!
Megvettem a cuccokat (vagyis ma voltam fent érte a nagyfaluban)

Ilyen lett a kipuffogó:
Én 40.000-nél vittem el elsőre....
2db-ot cseréltek a 4ből......
utána ÉN 20.000-ként fogom elvinni, vagyis váhatóan 1-2 hónapon belül:-)