Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, végül is vettem Yuasa akkumulátort, és némi indítózás után bepöccent a motor. Elvittem levizsgáztatni, minden oké.
Ha láttatok már retró* állami intézményt, akkor a Mozaik utcai ráver mindegyikre!

(* külsőre mindenképp [feliratok, lambéria, pult satöbbi], aztán ott vannak a 40-50-es szakik, a kedves pénztáros néni, a mindenki ismer mindenkit, mindenki tegez mindenkit stb.)
Az, hogy sokan nem melegítgetik a járműveket, még nem jelenti azt, hogy nem is kéne... Persze, ezek nem 50km alatt előjövő problémákat szülnek, de hosszú távon meghálálja a gép.
Kedves Baa-Lee!Ott a pont ide vagy oda,én mégis csak azt mondom,hogy Greatman mesternek van igaza.Ha annyira frankó lenne,ez a "állok a parkolóban és melegítem a motort szivatva",akkor az összes autós a világon ezt csinálná,meghatározva ezzel az utca képét.Közben nyugtatgatnák az utasokat,hogy nem igaz,hogy nem tudnak várni,vagy azt mondaná a gondos tulaj,hogy jöjjenek le öt perc múlva,amíg bemelegszik a verda.Persze mindenki,úgy indítja a motorját,ahogy akarja
kétfajta érzés viaskodik bennem az E...L...bankhoz !
1, nélkülük sosem lett volna 0 km-es mocim ezért
2, kapják be... ! amikor lett volna lehetőségem kifizetni a
teljes vételárat akkor közölték : köszönik szépen , de a teljes hitelidőszakra "járó" kamatot meg mindent + szerződésmódosítási
díjat is fizessem be !
ja kérem így könnyű !
(más jótékonysági intézménynél is így van ?)
a belinkelt oldalon hirdetnek 2napos vezetéstechn. képzést brt. 46 misi ! hát erre mit mondjak : bravó , ügyes !
Ekkora baromságot már rég a hallottam. Mi az, hogy szívatóval egy métert se? Meg, hogy nincs kenése a motornak? És az injektoros gépeknél mi a tököm van, mert ott nem pörög ám a moci, továbbá honnan tudod mikor "tolta vissza a szívatót az ECU? Be is b..na, ha mondjuk az autómnál arra várnék, hogy bemelegedjen a motor, ja és nincs rajta hőfokmérő, tehát azt sem tudom milyen meleg a víz. Túl van spilázva a dolog, egy a lényeg, amíg nem melegedett fel a blokk, addig nem kell tövig húzni a gázt csak finoman, és kész. Ja, és ez minden robbanó motorra igaz.
Jól felment mostanában az ára a GS-eknek...:D

http://www.ersteleasing.hu/vis...
Sziasztok!

A GS500-asom lámpájával kapcsolatban kérném a segítségeteket. Egyik nap próbáltam beállítani a lámpát, ekkor láttam, hogy a foncsorban van az égő előtt egy kis vas "pajzs", amit két kis kapocs rögzít a foncsorban, a tetején és az alján. Az alsó kapocs törött le, így a felsőn lóg, és mozog ide-oda.

Van ötletetek, hogy mi lehet ez? Én még nem találkoztam ilyennel, és perpill. ötletem sincs, mit lehetne vele kezdeni. A foncsort nem tudtam szétszedni, hogy esetleg meg lehessen forrasztani a cuccost vagy úgy en bloc kiszedni.

Itt egy link is, ezek alapján könnyebben el tudjátok képzelni, hogy miről is van szó.

Ha volna valami ötlet, nagyon megköszönném.

Üdv: j.
Hello

Na erre eddig sose figyeltem. Jó tudni.
Tettem egy viszonylag pontos digit-hőmérőt a motorra, a szondát a hengerfej bordái közzé. hát, remélem hogy a Suzuki mérnökei mindent jól kitaláltak, mert volt hogy 130 fokra is felment a hőmérséklet. Nekem Motul 5100 4T 10W-40 olaj van benne, remélem teszi majd a dolgát rendesen nagy melegben is.
Egyetértek! Ott a pont!
Nekem azt mondta a szerelőm hogy szivatóval egy centit se! És beinditáskor úgy állitsam a szivatót hogy 2000 körül robogjon... de 1500 alá ne essen a fordulat mert akkor még nincs elég kenése a motornak...
Aksin nem mozog a madzag? kontakthiba...
Hát a shox nem a minőség csimborasszója, de nem is vártam el tőle túl sok mindent. Védjen, ha tud mást is, az meg nem baj.

Jó hogy felvetettétek a témát.. tegnap szentségeltem 32 fokban bőrruhában a városban, ideje bevetni a protekoringet
ha van gyújtásod tuti h betudod tolni, először talán két ember kell, de ha meleg a motor egyedül is simán menni fog
http://citybike.hu/spd/zero7ro...

nekem ilyen van, de nekem nincs ennyi negatívumon mint Dipshitnek,
annyi persze h 17 fokba nem jó, de hát ne hidegre vettem
nekem van, imádom nem fox de tök ugyan ilyen
Nekem hasonló van, igaz "csak" shox.. mondjuk 9ezerért vettem, annyit megért lazán.

Negatívumok:
- ha sietve veszi fel az ember, akkor szinte biztos, hogy nem áll jól, igazgatni kell, majd megállni hogy jó legyen
- kényelmetlenebb mint egy gerincvédő protektros kabát párosítás
- protektoraitól megfosztott kabát alá felvéve hülyén néz ki (púpos lesz benne az ember)
- aszfalton csúszáskor, a kezdeti ütéscsillapítás után nem sokat véd
- 17-18 fok alatt pulóverrel is hideg 70-es tempó felett.

Pozitívumok:
- Nyáron nem izzad bele az ember
- Kánikulában, sima polóra felvéve 110-ig nem zavaró a szél
- ütés ellen jobb védelmet ad mint egy motoroskabát gerincprotival
- utasra fel lehet adni

Nem használom sokat, de nem bántam meg hogy megvettem
Akkumulátorbolt Újpesten:
http://www.csorba-akku.hu/kapc...
Éjjel-nappali nyitva tartás.
Nagyon készségesek voltak velem. Ha nincs raktáron, 1 nap alatt megvan a kért termék.
vagy esetleg 25kw-os részletre is 200k kezdővel?
Van valakinek tapasztalata pl ilyen protektoringgel?
Valakinek eladó GS 500 25kw-os papírral 300k-ért vagy alatta?
A lapon olyasmi áll, hogy az útvonalengedély a műszaki vizsga időtartamának meghosszabbítása, a műszaki vizsgára pedig adott helyen kerül sor. Hogy az ötkerből vagy Piripócsról megyek oda, elvileg mindegy, de csak kérdezné az igazoltató rendőr, hogy miért tettem 200 km-es kerülőt aznap, hogy elérjem a lakhelyemtől 4 km-re levő vizsgabázist...
Nemzeti Közlekedési Hatóság egyik vizsgabázisa, III. kerület, Mozaik utca 5.
Az útvonalengedély ingyen van, a vizsga 4600 Ft.
Hol kell kérni útvonalengedélyt, és mennyibe kerül? Csak egy időpontra és egy konkrét útvonalra szól?
Nem nehéz betolni a Gs-t.

Nekem is volt már gond GS önindítóval. (Akksi, stb. jó volt.) Betoltam, elvittem szervizbe, leállítottam, mutatnám a szervizbe, hogy nem indul, de addigra már indult. Azóta se jelentkezett a probléma.
Ezt még nem próbáltam. Siettem reggel, láttam, hogy nem indul, átnyargaltam az autóra. (szívás, mert mára van útvonalengedélyem a műszaki vizsgához; most mehetek megint a munkaidőmben időpontot kérni:-P). De kipróbálom hamar.:-)