Mennyibe került a doboz és a tartó?Nehéz volt felszerelni?Nem rezonál?Valami,ami nem okés?Most én sem tudok Givi-t venni.Szerinted a Givi annyival jobb lenne?
Köszönöm.
hasonló, bár nekem kicsit több volt a negatívum, én a cbf-et is meg a gs-t is utassal használom, így jobban érzem melyik adja le egyenletesen a teljesítményt, és hát itt a cbf mérföldekkel nyer, másik a futómű a cbf-et stabilabbnak éreztem, bár a gs-el meg simán megy a karcolás (lásd a videóim között ), szal én kicsit többet vártam, de végül is nem csalódtam
tudom nyugodj meg voltam már Bakonybél fele is meg Cseszneken is többször is, tudod vannak azok a faszok akik már annyira rutinosak egy szakaszon hogy úgy mennek ott mintha pálya lenne nah ez nekem is megvan Cseszneken (82-es)
És igen valóban nagy erőkkel betonoznak ma legalább 15 helyen találkoztam ezzel, azzal meg még többször hogy se tábla se semmi és szar az út vagy épp felvan marva, biztos elfogyott a tábla annyira újítanak
Mindig az van a dologba. :-)
Egyébként mekkora az F-eseknek a tankkapacitása? Mert úgy tudom nem egyforma az űrméret a régebbi (GS500, GS500E) és az újabb modelleké, és az alakjuk is változott. Szóval mekkora a teljes, és mekkora ebből a PRI?
Igen, ugy tunik egyformán válaztottuk. Nos a költség, a fogyasztás és a megbízhatóság vezérelt. Nem csalódtam. 20 lóerőról 50 re ülni jó érzés. Nem érzem úgy h lemaradnék a négyhengeres 600okról, hiszen sportosan váltva jól megy a gs. Amíg a cbf 250em volt, 90 ig (4es) jól ellőzött, most 140él tudom ugyanezt. Ha maradnak a benzinárak maradok kéthengeres kategóriában.Ha nem ül mögöttem senki, nemmaradok le a haveroktól :)
Összeségében 1-1,5 literrel eszik többet mint a 250es. neked is ilyenek a tapasztalataid?
Mondjuk az pozitívum, hogy most nagyon sok helyen elkezdtek nagyüzemben aszfaltozni, a múltkor egy 150 km-es körben kétszer álltam meg útzár miatt. Mellékutakon vigyázzatok, mert volt olyan, hogy ki sem volt táblázva, és 10-15 cm mélyen fel volt marva az aszfalt. :-)
Legközelebb Zircről menjél tovább Pápa fele Bakonybélen keresztül! Nagyon szép környék. De ha már ott vagy Zircről Győr fele van egy nagyon f...a szakasz a 82-esen, gyors kanyarokkal, és jó az aszfalt is!
Igen, Füleki :)
Az aszvaltmanó,ahogy találóan leírtad nemrég járt erre. De csak toldozott, foltozgatott, ahogy szokott. Semmi uj burkolat, viszont én csak ott merek menni ahol ismerem az utat. Mikor jöttök legkozelebb?
:) Üdv
Bonalaco, te Füleki vagy?
Arra felétek azért vannak elég hangulatos kanyargós utak. :-)
Egy időben elég gyakran jártunk Ajnácskőre, és ott a hegyek között nagyon hangulatos, csak hát ott is gyakrabban jöhetne az aszfaltmanó, és újrahúzhatná az utakat. :-)
igen ismerős érzés.... ma motoroztam 350 km-et, és azt kell hogy mondjam hogy rosszabbak az utak mint 4 éve .... kátyuk helyett gödrök vannak, már a "rossz" utat hívjuk jónak, a rossz út meg járhatatlan, a 300 kmből 100-at tuti 30-al meg 50-el tettem meg , Pilisvörösvárról mentem Zirc-re, kis falukon keresztül
Állítólag az összes motornak csal az órája, ez nem csak a gs-eknél van így. Ez valahol jó is, mert nem egyszer kaptam frászt, mikor 60-as táblánál 75-80-al elhúztam és ott volt a rendőr! valószínűleg a csaló óra miatt nem jött a csekk. :-)
Engem meg számszerűen nem érdekel mennyivel megyek. É na hangulatos kanyargós utakat szeretem, ahol lehet döntögetni, csak az a kár, hogy nagyon ramaty állapotban vannak az utak. :(
Tegnap majdnem megpusztultam, amikor előztem egy kocsit és egy aszfaltgyűrődés átdobott a szembe sávba, ott meg egy akkora kátyú volt, mint a Grand Kanyon. Küzdenem kellett hogy megtartsam a gépet, még az volt a szerencsém hogy nem jött szembe seni, mert egy kis kanyar is volt ott. :$
lehet hogy hülyeség de ha rakok egy nagyobb tépőzárat a doboz aljára a másik felét meg a platnira akkor az levenné a terhelést kicsit a "pöcs"-ről és a dobozt is tudnám mozgatni
Köszönöm.
És igen valóban nagy erőkkel betonoznak ma legalább 15 helyen találkoztam ezzel, azzal meg még többször hogy se tábla se semmi és szar az út vagy épp felvan marva, biztos elfogyott a tábla annyira újítanak
Egyébként mekkora az F-eseknek a tankkapacitása? Mert úgy tudom nem egyforma az űrméret a régebbi (GS500, GS500E) és az újabb modelleké, és az alakjuk is változott. Szóval mekkora a teljes, és mekkora ebből a PRI?
Csak bátran gyertek
Összeségében 1-1,5 literrel eszik többet mint a 250es. neked is ilyenek a tapasztalataid?
De lehet csak úgy túrázni elmegyünk arrafelé egyszer.
Legközelebb Zircről menjél tovább Pápa fele Bakonybélen keresztül! Nagyon szép környék. De ha már ott vagy Zircről Győr fele van egy nagyon f...a szakasz a 82-esen, gyors kanyarokkal, és jó az aszfalt is!
Az aszvaltmanó,ahogy találóan leírtad nemrég járt erre. De csak toldozott, foltozgatott, ahogy szokott. Semmi uj burkolat, viszont én csak ott merek menni ahol ismerem az utat. Mikor jöttök legkozelebb?
:) Üdv
Arra felétek azért vannak elég hangulatos kanyargós utak. :-)
Egy időben elég gyakran jártunk Ajnácskőre, és ott a hegyek között nagyon hangulatos, csak hát ott is gyakrabban jöhetne az aszfaltmanó, és újrahúzhatná az utakat. :-)
Engem meg számszerűen nem érdekel mennyivel megyek. É na hangulatos kanyargós utakat szeretem, ahol lehet döntögetni, csak az a kár, hogy nagyon ramaty állapotban vannak az utak. :(
Tegnap majdnem megpusztultam, amikor előztem egy kocsit és egy aszfaltgyűrődés átdobott a szembe sávba, ott meg egy akkora kátyú volt, mint a Grand Kanyon. Küzdenem kellett hogy megtartsam a gépet, még az volt a szerencsém hogy nem jött szembe seni, mert egy kis kanyar is volt ott. :$
4L alatt eszik, egyszerűen hihetetlen