Sok sikert a jogsihoz és a GS-hez! Úgy közlekedj majd, mint ha láthatatlan lennél, nagyon óvatosan! Illetve tudom ajánlani a motoros képzéseket is (érdemes bekalkulálni az árát előre, mert az autósiskolában tanultak nem érnek sokat).
Ha dobozhoz szeretnél tartókonzolt, akkor szólj rám, megoldjuk! Egyik barátom hondájára is csináltam egyedi tartót (vassal dolgozom:) ). Ja és Harley-ra is:P Természetesen olcsóbb lesz mint a gyári!
Üzenj, ha érdekel, hamarosan teszek fel róla képet is!
Miért nem vettél két gumipókot egy gazdaboltban vagy barkácsáruházban.
Másfél évig én is így, a túrahátizsákommal jártam, aztán vettem a dobozokat! Hatalmas kényelmi előrelépés volt.
Új, kezdő motoros vagyok. Üdv Nektek! (remélem csatolja a rendszer a gépem fotóját). Leírtam, h hogy lettem motortulaj, akit érdekel olvassa el :) Hamarosan meg lesz a jogsim is...
Szép estét!
Ja Igen (ezt még szoknom kell) : SZÉLES UTAT! :)
Hát én annyira nem .. mert télen voltak elképzeléseim (és még pénzem is) mire cserélném le. Már nincs eladó egyik típusból sem..nem szeretnék tucat motort
Én örülök,hogy nem adtad el.Jók a képek.Jobban tetszik, mint az újak.Nekem különben régen volt,négyhengeres GS500,de nem szerettem nyomatékszegény volt.130-nál már gondolkodott.És legendásan nehezen indítható.
Én tuti nem veszek mert egyetértek veled Ismerős van megzakkanva hogy neki kell. Majd mondom neki a tescosat, ha nem megy gyorsan bejöhet, gondolom nem horribilis összegbe fáj
köszke
Lehet hogy ez is elég lenne, az ismerősöm a barátnőjét szokta cipelni felalá, sztem ők nem hasítanak annyira. Azt tudod, hogy ez a cucc honnan van és milyen fajta?
egyébként a tescoban is lehet kapni ilyen cuccot bár már két éve árulják de egyik hawerom pl csinált, Zimacsnak én nem azt mondom ne vegyen de ha egy olyan mezei Lazer sisakja van mint nekem akkor nem érdemes, mert én pórul jártam vele
nappali haveromnak van valami olcsó sisakbeszélős herkenytűje. Csak utas és sofőr között működik, lévén zsinóros. Ő azt mondta hogy 110-120ig egész jól hall benne az arai sisakban, az utas sisakban, ami meg csak egy grex, abban kicsit kevésbé hallható már akkor.. de közúton használva simán jó.
én külön cuccról beszélek azt sem fogod hallani ha nem olyan drága bukód van így értem, az hogy most beépített vagy sem az mind1, ha a bukó nem tudja azt az alacsony zajszintet hozni
Nekem a két oldaldoboz 5-6 decit jelentett. Amikor felkerült, minden héten megjártam egyszer fel egyszer le a bp-szeged útvonalat..úgyhogy a körülmények azonosak voltak.
Úgyhogy nem tartom kizártnak, hogy az idom jelenthet minusz pár decit, egy nakedhez képest...mégse akad bele annyira a levegő
Ha dobozhoz szeretnél tartókonzolt, akkor szólj rám, megoldjuk! Egyik barátom hondájára is csináltam egyedi tartót (vassal dolgozom:) ). Ja és Harley-ra is:P Természetesen olcsóbb lesz mint a gyári!
Üzenj, ha érdekel, hamarosan teszek fel róla képet is!
Miért nem vettél két gumipókot egy gazdaboltban vagy barkácsáruházban.
Másfél évig én is így, a túrahátizsákommal jártam, aztán vettem a dobozokat! Hatalmas kényelmi előrelépés volt.
Új, kezdő motoros vagyok. Üdv Nektek! (remélem csatolja a rendszer a gépem fotóját). Leírtam, h hogy lettem motortulaj, akit érdekel olvassa el :) Hamarosan meg lesz a jogsim is...
Szép estét!
Ja Igen (ezt még szoknom kell) : SZÉLES UTAT! :)
http://www.hegylakok.hu/2011/0...
köszke
Úgyhogy nem tartom kizártnak, hogy az idom jelenthet minusz pár decit, egy nakedhez képest...mégse akad bele annyira a levegő