Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Linux oprendszer még szívat,bocsi!
Vagy így:
NA talán így:
Szerintem, ha meglehetősen korán végeznétek én Bonyhádnál bemennék a SZÁLKAI tóhoz.Egy kis kerülővel visszatérhettek Szekszárdra és onnan a 6-oson hazafelé.
Kösz a tippet.....Igen arrafelé tervezem a lefelé menetet - hazafelé lehet sietősre venni a 6-oson, vagy az M6-on
Nagyon szépen meg van csinálva Bikal.Az egészben a legjobb,hogy a falu közepén van benn,Bár a hegy oldaláról is van belátás a birtokra,már ha Dombóvár felől mentek!Ott mindenképp ,meg kell állni!
Nézzétek meg a tavakat is Mágocs mellett.
Számomra irreleváns a történet, mert ha minden jólmegy, a Vaskapunál leszek akkor, de a tapasztalatokra kíváncsi leszek
Sőt még közelebb is van:-)

No de ízlések és pofonok.....
Én megyek, vagyis itt nem az a kérdés, hogy ki miért ne - hanem aki jönni akar, az holnap este 18:00ig jelezze, mert utána írok a helyszínnek, hogy hányan mennénk.

Egyszer meg kell nézni....ennyi.
Ha jó akkor szép emlék (ja a térkő....inkább mint a sár:-)))
Ha meg nem akkor IBJ. De pl. voltam ennyiért kiállításon a gyerekkel - és qurva unalmas és szar volt (az egyik ilyen a tavaly előtti dinó kiállítás volt a BNV területén)
Mellesleg egy kép a motorodról is guminős:-)
Hiszen vagy motorozz, vagy ne nézegesd a képét:-))
Látszik az igyekezet, de egy középkori város/falu leutánzása úgy hogy az érzés is meglegyen nem könnyű.

Azért a guminős hasonlat, mert kellő távolságból (vagy hunyorítva) ugyan olyan mint az igazi, de a részletek nem stimmelnek.

Beton térkő, fa elválasztó szegély a burkolat és a zöldsáv között. Hibátlanul letett utcakövek stb. Egy középkori településen ilyen nincs. Szúrja a szemem, na!

3ezerből inkább múzeumba mennék.. vagy a szentendrei skanzenbe (az egész hiteles)
? micsoda ?

Ezt fejtsd ki bővebben, mert max a guminőt értem:-))

Ha a "középkorra" gondolsz?
Nos igen - Én is kétkedve vagyok, de ennyit elcseszik az ember az állatkertben ha óvatos ,vidámparkban meg kevés....
Akkor már 1x nézzem meg - és legalább vagy jót - vagy rosszat tudok róla mondani.
A netes infók szerint 2 milliárd forintból épült fel....vagyis nem hiszem hogy annyira szar lenne - amit megerősít, hogy nem lehet csak úgy bemenni. Előre kell jegyet "foglalni" - és ez nekem szimpi, mert nem a tömegnyomorra mennek.
Kicsit guminő érzésem van, képek alapján. Olyan mintha, de marhára nem (bikali élménybirtok)
Itt is jelezném, hogy szombaton egy szabados ÉVADNYITÓ lesz (ami mondjuk már több szempontból megvolt:-)

A cél BIKAL ÉLMÉNYBIRTOK!
(aki nem tudja ez mi: www.google.hu )

Aki jönni akar az nálam jelentkezzen holnap (kedd) 18:00-ig
Belépő 3100ft (az oldal szerint), üdülési csekkel fizethető (a kaja is, ami külön összeg)

11-17 óra közt végig program.....pihi, séta, nézelődés a középkorban.

Jelentkezni a blue kukac akmt pont huuuuuu címen lehet.
ha mán szeméjjessen nem megyen !
megérezda törődíístt
mivan? betámadtok?

AKMT-s verbálattak?
azért Hercegnőm az értelmezési problémákat nem pont Neked kéne felhánytorgatni !
Én értettem, csak feltűnt, hogy 10 perc különbséggel reagáltál a 2-vel későbbi hsz-emre.
utóbbi esSO-nak menőkézett.

de ha lektorálom önmagam, vagy dirrektbe reagálok, a statisztikus hsz. db.szám akkor is egál.
ez jövő idejű ige, csak fedőnéven.

olvasni viharsebesen, nade Téged értelmezni.......
esSO-ra mindig lehet számítani.

engem is leótott anno nem 1x.
de jól műveli a stílust.
Mikor sikerült lekapnod?
Nem emlékszem!
De lassan olvasol!