Nem fog pattogni..Motorkerékpárok utánfutója topic, index fórum: "......Ugyanez igaz a kerekre is. Kis faragassal egy 8"-os robogokereket bele lehet tenni vagy 7"-os Romet Pony kereket. Igy mar csak a vonoszerkezet pontos illesztesen mulik, hogy ne billgjen es gyi, te Pille 120-ig!"
Utasa válogatja.. a jó utast meg se érzed, míg egy rossz utas az a frászt is rádhozhatja.
...egyszer szivességből hazavittem egy csajt, hát első kanyarban magamaláfostam. Kanyarodunk balra, ő meg kidől jobbra . Aztán megállok, elmagyarázom neki hogy ez így nem OK, a harmadik kanyar után ismét ugyan az. Hála az égnek csak 5 km-et kellett vinnem.
Kevés ráció van benne, tudom. De ez ha most meglesz csinálva, 40-45 évig csak az élveznem kell. Lehet hogy a végén már valami elektromos motorral leszek kénytelen húzni..ha nem lesz már benzin.
A szomszéd faluban lakik egy vizsgabiztos, és ő azt mondta nekem hogyha csináltatok egy vonószerkezetet egy eredeti alapján akkor is levizsgáztatja nekem a szervényt... így beszereztem ezt a kissé átalakított de eredeti vonószerkezetet (MZ-n volt), amit most hozzáalakítunk a GS-hez. Maga a vonószerkezet nem lesz benne a motor papírjaiban, csak az utánfutó forgalmiba lesz beleírva hogy a betűbetűbetű-számszámszám piros suzuki GS 450 vontathatja.
Nekem ennyit mondott az úriember..jah, meg h ad próbarendszámot h lábon vihessem a vizsgaállomásra; legközelebb akkor találkozok vele amikor már majdnem teljsen kész lesz a cucc.
Asszem volt már téma, de a vonószerkezetet nem kell vizsgáztatni? Autonál szigoruan veszik milyen van rajta: műbizonylat, szakszerviz szerelheti fel, meg ilyenek
Csak azért filózok mert..
Éjszakai közlekedésnél látszik, hogyha megyek refivel.. de ha csak sima tompítottal is (mondjuk akkor lényegesen kevésbé) , ha lenyomom a féket ugye felgyulladnak a féklámpák, és szemmel láthatóan gyengül (icipicit, de észrevehetően) maga a fényszoró világítása, de a műszerfalé is. Csak ezért filózok..
Óvatos leszek vele az elején, az biztos. Kakucsra felengednének vele gyakorolni?
Remélem igaza lesz a kollégának.
...egyszer szivességből hazavittem egy csajt, hát első kanyarban magamaláfostam. Kanyarodunk balra, ő meg kidől jobbra . Aztán megállok, elmagyarázom neki hogy ez így nem OK, a harmadik kanyar után ismét ugyan az. Hála az égnek csak 5 km-et kellett vinnem.
Nekem ennyit mondott az úriember..jah, meg h ad próbarendszámot h lábon vihessem a vizsgaállomásra; legközelebb akkor találkozok vele amikor már majdnem teljsen kész lesz a cucc.
Éjszakai közlekedésnél látszik, hogyha megyek refivel.. de ha csak sima tompítottal is (mondjuk akkor lényegesen kevésbé) , ha lenyomom a féket ugye felgyulladnak a féklámpák, és szemmel láthatóan gyengül (icipicit, de észrevehetően) maga a fényszoró világítása, de a műszerfalé is. Csak ezért filózok..
Nézegetem a hegylakok.hu-n is!