Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyakoroltam élőben a vészfékezést amit a vezetéstechnikai tréningen tanítottak. BP. XVIII. Gilice térről jöttem a Petőfi S. utcán, ami persze védett út. Jobb kéz felől egy utcából egy fehér Suzuki SX4 kanyarodási szándékét jelezte balra, de persze balra be se nézett, csak kanyarodott, és pont elém. Nem volt egy fél méter az autó és az első gumim köz, megálltam... A srác sűrű elnézések közepette hagyta el a helyszínt. No én meg sűrűn szentségeltem.
Kikerülni a szembejövő forgalom miatt esélyem nem lett volna.
Hello

Kíváncsi lennék milyen az új gumi ha majd lesz tapasztalatod vele/róla.
Egyébként a könyv itt letölthető:
Motorozás Mesterfokon
Pontosan!Annyit fogdostam a zseniális formatervet akkoriban,hogy a barátaim fetisisztának kezdtek csúfolni.
Velorexem is volt,azzal mentem a feleségemmel nászútra a Tátrába,azzal a kis sebesség is különleges élmény.Azt pedig a BMW klub elnöke vette meg.Emiatt pedig legszívesebben öngyilkos lennék,mert ma már nem hogy megfizethetetlen,de konkrétan NINCS.
Az jóóóóóó........................bár a pesti állatkertet kerülném vele.
messerschmitt
Ez a messersmitt vagy a BMW isetta?
.. ezt én se szeretném kommentálni
Mindjárt töltök fel egy képet.. csak neked
Egyre viccesebb..................Ezeket hogy csiki-csukiznám be a hungárián a sávsasszéban?
PAV utánfutó? Akkor ilyesmi szerelvényed lehetett : PAV

Ennek a formája a mai napig megállja a helyét.
Gratulálok,hozzá.Nekem a 350-s csepptankos Jawahoz volt egy eredeti cseh klasszikus vörös utánfutóm, zseniális formatervezés, érdemes utánanézni neten.Zsír új volt komolyan mondom és én állat eladtam.Most már nagyon bánom.
Most olvasom hogy ezek a velorexes srácok egy 70 000 kmes földkörüli útra akarnak menni.. nem semmi, csak csinálják is meg
Na igen, valami ilyesmire gondoltam. De azért mögé kötném még a Pillét, a rend kedvéért.
Nemmmm.
Akkor marad az egykerekezés, ha tudsz
Azt manapság ugy hivják: kihivás, meg adrenalin
Arra jó az adóhivatal.
Bár én kétkeréken is félek.
Meg négyen.........meg 6-on meg hajón is.
Félni jó
A velorex iszonyat borulékony.
Vagy egy ilyent:
Egy utólagos oldalkocsit engedélyeztetni is szép kaland lehet.

Egy min GS 500 blokkos velorex viszont tetszene..persze fék tekintetében is megtámogatva
Egy oldalkocsi vagányabb lenne
Bár ezzel jobban lehetne "cikázni" a kocsik között