Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is haragudj,de ezek a fényképészek soha sem a baleset-megelőzésért mennek oda,hanem a pénzbeszedésért!
Unokatesómat mire hazaér németből általában háromszor fényképezik le!
Érdekes módom mindig megbüntetik 60-80 ezerre.Van, hogy napi 3x is!
De soha nem lesz belőle semmi.
Még a jogsit sem veszik el.
Csak a lóvét és kész!
ne is mond egyre pofátlanabbak, van itt Győrbe egy hosszú egyenes 4 sávos szakasz, persze ötven a megengedett, nah már most ennek a végén szoktak állni szép fehér rendőrautóval, szal azért kilehet őket szúrni messziről ha az ember figyel, de ma egy 20 méterrel előrébb egy bokor takarásában,(épp csak annyira kanyarodik az út hogy eltakarja) félig bent az árokban, hót fekete Ford áll ráadásul egy fa árnyéka alatt, egyszerűen kiszúrhatatlan.... nevetséges és szánalmas, mert ez már nem baleset megelőzés
A felkapott Balaton-parti községekben, kisvárosokban hemzsegnek a trafikos zsaruk...
Az lesz az:)
hát én egyáltalán nem hallottam róluk semmit :) az enyémről sem alkotok véleményt, mert ez már egy elég gyenge gumi volt, meg hát nincs is annyi tapasztalatom, hogy nagyon dumáljak :D
Ha Ifj. Petró Lajos írta 2005 ben vagy 2006ban, akkor megvan :)
Terep gumikban jó a mitas.. utcai gumijaikról nem hallottam még semmit
Ha nem tudod, akkor írj ide fórumra, és feltöltöm, otthon megvan pdfben.
megvan ! :) Mitas, itt egy kép, ha jól emlékszem ilyen volt

http://etbike.com/products_pic...
a kép jobb szélén látszik egy 'M' betű, szerintem az a márka első betűje lesz (nem michelin vagy metzeler, azokra emlékeznék)
Fúú már nem emlékszem rá, pedig elolvastam, de talán beugrana, ha látnám leírva... valami gagyi szerintem ,mert még nem hallottam a nevét
Milyen típus volt?

Am nem hinném hogy motorgumiban létezne újrafutózott.
na elvittem gumishoz, meg én is átnéztem, kb az egész bal oldala megrepedt, azt mondta egyik ismerősöm, aki látta, hogy valószinűleg újrafútózott gumi volt...
meg felhívtam az előző tulajt, ő is mondta, hogy már volt javítva...szóval több sebből is vérzett a gumi :)
aztán a gumis műhelyben meg észrevettünk egy kis hibát a szélén, arra azt mondták, hogy ott már régen volt egy defekt, és az ott a javítás, ami megadta magát... szóval szerintem az volt, hogy lejjebb engedett, és úgy mentem vele, talán azért repedt szét...
azért csináltam egy képet is róla, hátha látszik valami
Oké, nagyon szépen köszönöm, be fogom szerezni a könyvet!
Végül megvan az új gumi, egy Continental Conti Go lett, remélem jó lesz!

és mégegyszer köszi szépen!
az csak akkor lenne ha megmutatnám hogy tudok annyival menni,de nem tudok
meg olyankor a benzinkúton is vagány lennék tágra nyílt pupillával
Dikk..................most vagizol?

a 140et már én is "szeressem".a külső körön persze.
Szeretném már én is megszokni, csak a GS-t nem akarom annyira kíntatni:).
Majd megszokod a 140-et is,és még élvezni is fogod
Olvasd el a Motorozás Mesterfokon című könyvet. Abban írják, hogy ha a motor elejét érzed bizonytalannak (kb úgy, mint amit leírtál), akkor vagy a hátsó felfüggesztéssel lesz valami gebasz, vagy a hátsó guminyomással, ergo hátul kell keresni a bajt. Meg marha sok frankó dolog le van benne írva a helyes testtartástól, a kanyarodáson a fékezésen keresztül kb az összes vezetéstechnikai dolgon át hasznos tapasztalatokig. Olyan dolgok, amiket sokszor idővel Te is kitapasztalsz, de jó, ha már tudatosan próbálod úgy csinálni szerintem. Nem mintha én tudnék lábtartót karistolni, vagy a leírtak közül mindent meg tudnék csinálni úgy, ahogy azt kéne, de legalább fejben legyek jobban ott a szeren:).
Nameg 105-120-nál szélnyomás?
Nem tudom mit fejlesztettek a japán mérnökök... de az én KM órám közel sem csal ennyit. Radaros trafi szerint...
Sziasztok,

Valakinek MRA Vario touring légterelővel kapcsolatban van valamilyen tapasztalata? kb. km/h ban mennyi pluszt jelenthet a szélvédelem terén? Nekem már 120km/h nál (ami GPS szerint kb 105) elég kényelmetlen a szélnyomás.
MRA Vario Touring
Hát én is ezen agyaltam, hogy valószinűleg ez történt, bár mondom, már indulásnál is éreztem, hogy nincs valami rendjén...mondjuk ha már akkor lapos volt akkor tényleg mák, hogy simán hazaértem :D