Sziasztok,mint mar annyiszor most is a segitsegetek kellene,oszeraknam a gepem a nagy problemam:az elso feknyereg konzoljat hogyan lehet le venni a feknyeregrol?Fogalmam nincs hogy aljak hozza,rajz vagy leiras kellene hogy fogjak hozza,hatso fekpofat is kellene csereljek,ez is muveszetnek tunik.Koszonok elore is mindent.szeles utat mindenkinek
Szép jó napot mindenkinek! 1 kis segítségre lenne szükségem! Valaki esetleg nem tudná nekem meg adni a suzuki gs 500 E (2007)-es kiadású Motor Gyári Színkódját? a fehéret és a kéket? Mert Festetni szeretném a motorom és Kevertetni szeretném hozzá a festéket! És hogy Milyen Lakkot vegyek hozzá! Itt 1 Kép is a Motorról ! a segítségeket előre is köszönöm Üdv Széles utat! Sziasztok!
JAJA
PETRO!
Láncot is azzal mosom,meg szinte mindent.Eddig brigéciol volt a favorit,de a petro olcsóbb is és a láncot sem bassza szét.
Talán a brigéciol kioldja a zsírt a gumigyűrűk közül.
Végre itt van Pesten a motor, hadra fogva munkába járni. A Balatonról hoztam fel, kb. 150 km-es túra volt, szépen tette a dolgát 100-110-es utazónál. A 8-ason és az 1-esen jöttem, mégse olyan unalmas, mint az autópálya.
Tegnap volt egy kis "belvárosi dzsungelharc" is (dugó, belső kerületek). 300 km után kellett átraknom tartalékra, amin meg is lepődtem, hogy elég korai. Megtankoltam, és így ment rá kb. 10,6 l, azaz kb. 3,5 l-es átlagfogyasztás. Ez kicsit meseszerűnek hangzik. Meg a tartalékom ilyen "magasan" lenne? (6 liter még volt benne kb., ha 17 literes a tank...)
A Dobogókőringre is kinéztem egy laza felfutás erejéig, még elég hideg az aszfalt, meg katasztrofális állapotban van, kátyúk mindenütt, a kanyarvadászattal még várni kell. Szóval csak óvatosan!
Sziasztok!
Ti mivel szoktátok tisztítani a hátsó felnit amikor már nagyon dzsuvás?
Én higítóval, de ha van valakinek valami jó ötlete, azt meghallgatnám!
Köszi
Én a teljes pincét átfestettem komplett alvázvédőpisztollyal netto 1 nap alatt.
Mindent egyenletesen beterítettem,jó ronda is lett,de legalább fehér.Meg olcsó.3 vödör teszkós festék és slussz.
Nálunk a festő így lébecolt el 1 hónapig. Fix összegre megalkudtunk, neki az elég volt, így nem vitte túlzásba a munkát. Szépen, olcsón és kifejezetten lassan dolgozott.
Sziasztok!
GS 500-ashoz honnan lehet szelephézag állító lapkát szerezni? Úgy hallottam, hogy gyáriban 4000ft körül van. Ezt kicsit sokallom. Nincs valami alternatív módszer? A webáruházakban, amiket eddig néztem ott csak sokkal kisebb lapkák voltak.
köszi
üdv Tamás
Ez meg 600ml 1140.-