tudod hogy miért nem tudom megvenni a motort most miért szivatsz már igy is majd megőrülök hogy nem lehet motorozni amugy meg a derbire is felveszem a ruhát
De ha nincs motorod még akkor mihez méred hozzá?????
2004-ben megcsináltattam a full doboztartó szetett......majd a cimbikém megvette tőlem (ugyan olyan a mocink - az őve 4 hétel idősebb........)
Már neki is át kellett szabni 1-2 helyen, mert csak kivülről ugyan olyan.....de mikor ilyen dolgokat teszel fel - derül ki, hogy 1-2-3mm elcsúszás mindig van........
Ez csak has téma.....
Most Tp-n vagyok, de mikor visszair a doki, gondolom már kész lesz......
Ha kész, akkor a furatokat már Én teszem fel - tehát akkor tudok pontos méreteket adni.......
Természetesen közkincsé teszem......
Amit most tudok:
- vegyetek 1m 20-as vas csővet (általában ez a vízvezetékcső)
- azt csináltassatok egy ilyen formát (KÉPEN)
- ezután 45-45 fokba hegesztessetek rá egy 4mm-es vaslapot (mindenki mérje le hogy mennyi szabad menetszára van a 2 áthidaló csavaron....
- furjátok ki a kellő helyen
oszt kész.......
Na! A fankluban ilyen póló született meg.......amit már páran kértek is......
Ez nekem 1400ft-ba jön ki (illetve pólóár még dobodhat - ha valakinek nem jó ez a normális fehér póló.....tehát neki csak LEVIS póló dukál annak ugye többe kerül....
BIGMEN - nálatok ez mennyibe lenne????? Mert tény! Ez az a vasalós téma......a nyomot az kicsit időállóbb (Bár nekem van AKMT-s pólóm, amibe már 2 éve nyomom.......
Azért lekromózni, hogy utána mikor KELL lejöjjön róla az az 5000-10000ft????? NA NE
A célnak megfelel egy sima fekete lakkfesték, vagy ha ezüst akkor egy sima ezüst festék......meg egy kis polir.......
Én lemértem a cuccost, bevittem egy lakatosnak, azt 4 doboz sört veszek majd neki .......tehát Nekem meg a cimbimnek talán ha drága sört veszek - benne lesz egy 1000-resbe-) - bár nekem a sima is megfelel....vagyis ez:
Meglátom , hogy mit hoz a jövő.
Most kiszállok..... álmos vagyok, megyek aludni.
Majd holnap ugyanitt ,remélem addigra az új tagot ( aki megvette a gs-t) is megismerem.
De szerintem max 15-ből ki lehet hozni de ebben már benn van a cromozás is .
Csak sablont kell csinálni és utána lehet gyártani legyen oxigén meg gáz és persze anyag
Szerintem nem nagy mutatvány az elkészítése .
Már mindenen agyalsz ruha, felszeerelés, bukócső
De hol a motor??
De ha nincs motorod még akkor mihez méred hozzá?????
2004-ben megcsináltattam a full doboztartó szetett......majd a cimbikém megvette tőlem (ugyan olyan a mocink - az őve 4 hétel idősebb........)
Már neki is át kellett szabni 1-2 helyen, mert csak kivülről ugyan olyan.....de mikor ilyen dolgokat teszel fel - derül ki, hogy 1-2-3mm elcsúszás mindig van........
igen sérül valószinü más is de a dekni kurva drága és azt hiszem csak párba lehet venni szoval olcsóbb a bukócső!!!
A bukócső sem véd sokat, de legalább kisebb borulásnál nem tolja ki a blokkot semelyik oldalra sem a becsapodás......
Tehát ártani nem árt......
Amúgy véd is..... pl a dekniket......
nem lesz ilyen egy kis csúszástól.......
Baromi jó lett a poló, tutira veszek egyet...
Szerintem lassan fel is veszem veled a kapcsolatot ok??? és utalok lóvét
És egy kérdés??
bukócsövet minek tesztek fel a gépre?? jól néz ki vagy véd is vmit??
Most Tp-n vagyok, de mikor visszair a doki, gondolom már kész lesz......
Ha kész, akkor a furatokat már Én teszem fel - tehát akkor tudok pontos méreteket adni.......
Természetesen közkincsé teszem......
Amit most tudok:
- vegyetek 1m 20-as vas csővet (általában ez a vízvezetékcső)
- azt csináltassatok egy ilyen formát (KÉPEN)
- ezután 45-45 fokba hegesztessetek rá egy 4mm-es vaslapot (mindenki mérje le hogy mennyi szabad menetszára van a 2 áthidaló csavaron....
- furjátok ki a kellő helyen
oszt kész.......
Ez nekem 1400ft-ba jön ki (illetve pólóár még dobodhat - ha valakinek nem jó ez a normális fehér póló.....tehát neki csak LEVIS póló dukál annak ugye többe kerül....
BIGMEN - nálatok ez mennyibe lenne????? Mert tény! Ez az a vasalós téma......a nyomot az kicsit időállóbb (Bár nekem van AKMT-s pólóm, amibe már 2 éve nyomom.......
Tudtommal 250ft/cm2.......
Azért lekromózni, hogy utána mikor KELL lejöjjön róla az az 5000-10000ft????? NA NE
A célnak megfelel egy sima fekete lakkfesték, vagy ha ezüst akkor egy sima ezüst festék......meg egy kis polir.......
Én lemértem a cuccost, bevittem egy lakatosnak, azt 4 doboz sört veszek majd neki .......tehát Nekem meg a cimbimnek talán ha drága sört veszek - benne lesz egy 1000-resbe-) - bár nekem a sima is megfelel....vagyis ez:
Most kiszállok..... álmos vagyok, megyek aludni.
Majd holnap ugyanitt ,remélem addigra az új tagot ( aki megvette a gs-t) is megismerem.
Jó éjszakát neked is és mindenki másnak !
H O L N A P I T T.....
De szerintem max 15-ből ki lehet hozni de ebben már benn van a cromozás is .
Csak sablont kell csinálni és utána lehet gyártani legyen oxigén meg gáz és persze anyag
Szerintem nem nagy mutatvány az elkészítése .