Hi!
CSak azért kérdeztem,mert a gyári elég húzós árban van 30 ezer.köröl mozog ( ezt mondták).
De ha más nemlesz belemegyek a gyári vételbe,igaz most kaptam egy infót,hogy Bp-en az Aradi utcában van egy üzlet aki forgalmaz ilyesmit.,,,, megkérezem ez ne sokba kerül.
Az előekre válaszolva engem is érdekel az új tulaj, ide fogom irányitani.
sztem a gyárit is ugyanúgy csinálják mint pl egy lakatos csinálná meg otthon olyan aki tud hegeszteni én a helyedbe keresnék egy megbizható lakatost és vele csináltatnám meg de megmutatnék neki egy gyári bukócsövet is hogy tudja miről van szó ( milyen anyagból van stb ) sok sikert a bukócsőhöz amugy én is csináltatni fogok mert megvan 1-2-3e forintból a gyári meg iszonyat drága!!!!!!
Ha a motoromra gondoltok sajnálattal váltam meg tőle.
Ha nagyon érdekel a dolog hívd fel a Fullgast, (nem tudom,hogy meg van-e még mert a hirdetésükön nem látom a rendszáma UFW687)azt hiszem meg tudják oldani a szállitást is, nekem is felajánlották de én lábon vittem be .
Amint azt igértem felteszem az árjegyzéket .
Igaz,hogy a pólók ára nem szerepel rajta de leírom.
A fehér 500 Ft/db, színes 800 Ft/db.de lehet készíteni hozott anyagból is.
Az árlistán szerepel Kürthy Andrea (Hegedüs Pál az én vagyok)Ő a cég vezetője,(Tel:0620-339-30-08,E-mail:andrea@biatv.hu) akit komolyan érdekel a dolog forduljon hozzá bizalommal mindent el fog mondani ezekkel kapcsolatban én csak alkalmazott vagyok és ezen kívűl a hirdetésekkel foglakozom,de irhattok nekem is minden további nélkül (E-mail:bigmano@axelero.hu vagy bigmen@freeweb.hu ).
Szeretettel várok minden érdeklődőt.
Ha igaz ma meglesz az árlist is .
Ez úgy működik,hogy Pl. egy fotó bescannelve és photoshopal szerkesztve majd filgyártás és végül a megnyomás.
Nem egyszerű.
CSak azért kérdeztem,mert a gyári elég húzós árban van 30 ezer.köröl mozog ( ezt mondták).
De ha más nemlesz belemegyek a gyári vételbe,igaz most kaptam egy infót,hogy Bp-en az Aradi utcában van egy üzlet aki forgalmaz ilyesmit.,,,, megkérezem ez ne sokba kerül.
Az előekre válaszolva engem is érdekel az új tulaj, ide fogom irányitani.
sztem a gyárit is ugyanúgy csinálják mint pl egy lakatos csinálná meg otthon olyan aki tud hegeszteni én a helyedbe keresnék egy megbizható lakatost és vele csináltatnám meg de megmutatnék neki egy gyári bukócsövet is hogy tudja miről van szó ( milyen anyagból van stb ) sok sikert a bukócsőhöz amugy én is csináltatni fogok mert megvan 1-2-3e forintból a gyári meg iszonyat drága!!!!!!
bigmen
Gyáriba biztos lehetsz!
Tud nekem segíteni valaki abban,hogy bukócsövet ki az aki gyárt ???
Lehetőleg Pest megyénbelül.
Segítségez köszi előre is.
Ma beszéltem a Fullgasal és azt mondták,hogy a motor elkelt.
Holnap megyek be,hogy megtudjam ki vette meg,szeretném felvenni vele a kapcsolatot.
Remélem jó kezekbe kerül !
Ha a motoromra gondoltok sajnálattal váltam meg tőle.
Ha nagyon érdekel a dolog hívd fel a Fullgast, (nem tudom,hogy meg van-e még mert a hirdetésükön nem látom a rendszáma UFW687)azt hiszem meg tudják oldani a szállitást is, nekem is felajánlották de én lábon vittem be .
Itt van a lemaradt árlista,remélem eléggé látható
üdv.
Mit kell látnom egy GS500 tulajjal kevesebb!
Evil most megvehetnéd ezt?
pá
Amint azt igértem felteszem az árjegyzéket .
Igaz,hogy a pólók ára nem szerepel rajta de leírom.
A fehér 500 Ft/db, színes 800 Ft/db.de lehet készíteni hozott anyagból is.
Az árlistán szerepel Kürthy Andrea (Hegedüs Pál az én vagyok)Ő a cég vezetője,(Tel:0620-339-30-08,E-mail:andrea@biatv.hu) akit komolyan érdekel a dolog forduljon hozzá bizalommal mindent el fog mondani ezekkel kapcsolatban én csak alkalmazott vagyok és ezen kívűl a hirdetésekkel foglakozom,de irhattok nekem is minden további nélkül (E-mail:bigmano@axelero.hu vagy bigmen@freeweb.hu ).
Szeretettel várok minden érdeklődőt.
Ui:bocs,hogy a árlista két példányos .
Üdvözlettel:bigmen
Ezt is mi csináltuk,egy fekete polóra van megnyomva igaz csak próbanyomás de nem lett rajta változtatás .
Ui: Ezt már nem nyonjuk mert csak szigorú szabályok és engedélyek alapján készülhetett egy clubb részére.
várom az árlistát !!!
Ha igaz ma meglesz az árlist is .
Ez úgy működik,hogy Pl. egy fotó bescannelve és photoshopal szerkesztve majd filgyártás és végül a megnyomás.
Nem egyszerű.
engem érdekelne a dolog csak kellene egy árlista vagy valami hasonló!
ja és ez hogy működik pl akármilyen fényképet rá tudtok nyomni ?
Mindenkinek jóéjszakát kívánok.
Sziasztok.
Bigmen
Köszönöm a jókívánságokat vigyázni fogok rá !