Aludtál már bukarest mellett építkezésen sátorban?
Én igen, és az igazi élmény volt..
Am elég sokat jártam elmaradott vidékeken, és mindenütt azt tapasztaltam hogy hatalmas a vendégszeretet, nincs ugyan semmiük, így semmit se kell hogy féltsenek.. ergo olyan közel beengednek az intim szférájukba, amit nyugaton elképzelni sem lehet. Jah, és minden olcsó. Ha meg helyi gazdag maffiózkkal fut össze az ember ilyen helyen az is ugyan így viselkedik.. mert ő meg miért féljen, hiszen ő a jani a környéken. Nekem 100% pozitív a tapasztalatom az egész balkánról (Koszovó és Bosznia-Hercegovina hiányzik már csak a listámról)
De ahol eddig voltam, az kis túlzással a dél és kelet kategóriába is belefér.. a mondatot meg úgy keztem hogy ami NEM DÉL és nem is kelet, de érdekel...
Nem vonz túlságosan.. bár idénre be volt tervezve egy Schloss Neuswanstein, de az is csak fairplay alapon, mert 2009ben én választottam a túraútvonalakat, úgy volt h idén meg nappali.. csak aztán közlekedési bírságot fizettem a keretből, és nem mentünk sehova.
Ami nem dél és nem is kelet, de valamelyest érdekel az egy Lengyel kör plusz Vilnius, vissza Csehország érintésével.. 2500-3000 km Mondjuk úgy 5 napba már belefér.. (mindig a lehető legkisebb teljesíthető időből indulok ki, mert akkor kevés szabadidőből is sokat lehet kihozni.. ha meg több az idő, az csak jó.. bár akkor még többet akarok ) Jah, meg fontos a pénz is, mert korlátosak a keretek
Jah és vonz a Krím félsziget is.. messze van, de olcsó a benzin ukrajnában.. és csernobil is (sugárbiológus ismerős megfertőzött .. )
Igazából nagy vágyam lenne lemenni egyszer februárban görögországba, igaz eddig csak utánfutós autós kombináció volt a fejemben, de ma rájöttem hogy lábon sem lehetetlen, csak nagyon fárasztó, és néha idegesítően lassú.. mondjuk időm nem tudom h lesz e nyárig bárhova is menni , de hát álmodozni mindig van idő
OFF a motortól, de a felhozott témába vág: most vettem meg online a Steam-től egy régóta vágyott PC játékot. Feleannyiért, mint amennyibe az olcsóbb boltokban kerül idehaza. Két kattintás és 5 perc volt, már meg is van.
Na ezért van nekem elektromos sokkolóm, mint garanciaérvényesítő eszköz. :-) Piacon vettem 3000pénzért.
Ha valami működik de nem tökéletesen akkor hozzásegítem a garancia érvényesítő eszköz által ahhoz az állapothoz amely láttán tuti kicserélik, mivel nem működik. Nincs az a szakember aki megmondja, hogy mitől ment tönkre, no persze nyom nélkül kell csinálni mert egy 18KV-os kisülés nyomot hagyhat, ezért egy drótot kell használni közvetítő eszközkánt, fixen rögzítve a végét az érvényesítendő garancia tárgyán.
Rendőrt hiába hívsz ilyen esetekhez. A fogyasztóvédelem telefonszámát mentsd el inkább, van gyors ügyfélszámuk. Nem lehetetlen vállalkozás, simán megb@sszák a törvényt be nem tartó kereskedőket.
A malária is ilyen, tudva lévő hogy egyiptomban előfordul.
Meg is halt maláriába.
Amilyen szerencsém van még kinyuvadok a kajától.
Alapfilozófiám hogy mindenütt élnek emberek, tehát ha odamegyek akkor valószínűleg én is kibírom.
Aludtál már bukarest mellett építkezésen sátorban?
Én igen, és az igazi élmény volt..
Am elég sokat jártam elmaradott vidékeken, és mindenütt azt tapasztaltam hogy hatalmas a vendégszeretet, nincs ugyan semmiük, így semmit se kell hogy féltsenek.. ergo olyan közel beengednek az intim szférájukba, amit nyugaton elképzelni sem lehet. Jah, és minden olcsó. Ha meg helyi gazdag maffiózkkal fut össze az ember ilyen helyen az is ugyan így viselkedik.. mert ő meg miért féljen, hiszen ő a jani a környéken. Nekem 100% pozitív a tapasztalatom az egész balkánról (Koszovó és Bosznia-Hercegovina hiányzik már csak a listámról)
El...tam.
Bocsi.
Ami nem dél és nem is kelet, de valamelyest érdekel az egy Lengyel kör plusz Vilnius, vissza Csehország érintésével.. 2500-3000 km Mondjuk úgy 5 napba már belefér.. (mindig a lehető legkisebb teljesíthető időből indulok ki, mert akkor kevés szabadidőből is sokat lehet kihozni.. ha meg több az idő, az csak jó.. bár akkor még többet akarok ) Jah, meg fontos a pénz is, mert korlátosak a keretek
Jah és vonz a Krím félsziget is.. messze van, de olcsó a benzin ukrajnában.. és csernobil is (sugárbiológus ismerős megfertőzött .. )
csak nem valami hideg helyre tervezel túrát ,
és arra "edzel" ?
de a lényeg :
minden elismerésem és tiszteletem .
Én ilyen dolgokat már csak ott vásárolok.
www.argep.hu
ilyen kis bótokba direkte már be se megyek......
Vagy ha igen akkor az KIFEJEZETTEN PC bolt.
És akkor most bukod?
Legalább egy fogyasztóvédelem.....a bót meg had szívjon
A durvaság itt van... mert ezbből naponta szívhatunk
Kawasaki YX-10R visszavásárlás
Ha valami működik de nem tökéletesen akkor hozzásegítem a garancia érvényesítő eszköz által ahhoz az állapothoz amely láttán tuti kicserélik, mivel nem működik. Nincs az a szakember aki megmondja, hogy mitől ment tönkre, no persze nyom nélkül kell csinálni mert egy 18KV-os kisülés nyomot hagyhat, ezért egy drótot kell használni közvetítő eszközkánt, fixen rögzítve a végét az érvényesítendő garancia tárgyán.