Akitől veszem naponta vágnak ebből, de valami hidraulikus vágóval ill. flexel. Próbálták kezdetben csapszegvágóval de azt mondta reménytelen.
Véletlenül derült ki, hogy a z illető pont ezt használja a motorjára./pontosabban ő a 10-est/. De mihelyst kézhez kapom kerítek egy csapszegvágót és kipróbálom. Az, hogy 4cm-rel rövidebb lesz /ha sikerül/ az nem számít.
Megtaláltam a megfelelő láncot, melyet kézi erővágóval nem lehet elvágni. No persze hidraulikussal, vagy flexel lehet.
13mm-es Tehelánc. és olcsóbb mint egy Burg Wachter lánc.
A 2002-es az még japó. Ha szürke vázas, akkor nyugodt lehetsz, hogy az. Egyébként semmi jelentősége. A fekete vázasok a spanyolországi összeszerelések. Nekem is az volt... a váz fényezése gyengébb egy hangyányit, de lekezelve ez sem probléma. Egyéb összetevője megegyezik a japániában készültekkel. Mindenben. Ez a kérdés egy hatalmas felfújt lufi... se nem rosszabb a motor, se nem jobb. Se nem drágább, se nem olcsóbb. De valamiről kell beszélni, hogy kié és miért pengébb, mint a másik ugyanoly an.
így van,bár ahogy beszéltem foregonnal ez már nem japán összerakás?
(2002es,születése óta angol piacos,nem behozott,képet majd hétvégén tudok felrakni)
Mindig van olyan, hogy közúti csoportba felmennek profik is, ezzel nem lehet micsinálni, viszont az ingyenes/nagyon kedvezményes lehetőségeknél ez hatványozódik! Olyankor célszerű felmenni, amikor rendesen fizetni kell érte, az megszűri egy kicsit a társaságot.
Én nem mertem Júniusban menni!Felmentem a ringre,de csak nézelődtem és megbeszéltem magamban,hogy nem vagyok oda való a tudásommal és a motorommal sem!Kifejezetten az tettszett,amikor a kezdők közé beengedték a másnapi verseny résztvevőit,meg a Honda tesztkaravánosokat.Na ekkor győződtem meg,hogy jól döntöttem!A célegyenes végén volt ám rokkendroll.
Fogalmam sincs... Tavaly voltam fönt utoljára, idén nem jutottam föl, meg köridőmérőm sincs. Bőven 2 perc fölött, annyi biztos!
Közúti csoportban egyébként sokan vannak, akik nem túl nagy ászok, volt olyan is, hogy egy Varaderoval versenyeztem és olyan is, hogy Gixxerrel, pedig a GS egyiknek sem ellenfél, ha a pilóta tud...
Véletlenül derült ki, hogy a z illető pont ezt használja a motorjára./pontosabban ő a 10-est/. De mihelyst kézhez kapom kerítek egy csapszegvágót és kipróbálom. Az, hogy 4cm-rel rövidebb lesz /ha sikerül/ az nem számít.
13mm-es Tehelánc. és olcsóbb mint egy Burg Wachter lánc.
Nem jön valaki Egerből Pest felé?
Kéne egy kis borital! 27-es pince Kocsis Zoltán...... egy pár liter Egri Medoc :)
Más: Ezt láttátok?
Láncok tesztje erővágóval
Esetleg tudjátok azt, hol lehet ilyesmit hazánkban kapni?
Egyszerű 14 vagy 16mm-es láncot.
English Chain
(2002es,születése óta angol piacos,nem behozott,képet majd hétvégén tudok felrakni)
Persze nem minden áron
Ja igen azért néztem be ide mert úgy néz ki 2. motornak lett egy gs500.(megvettem csak a héten hozom majd el).
Tehát már ide is tartozok
Közúti csoportban egyébként sokan vannak, akik nem túl nagy ászok, volt olyan is, hogy egy Varaderoval versenyeztem és olyan is, hogy Gixxerrel, pedig a GS egyiknek sem ellenfél, ha a pilóta tud...