Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az a megoldás itt is.

Ezért mondtam, hogy em akarom rontani a bótot.
Én csináltam/tattam konzolt.....
Ott alapban mi se erősítettük meg - le is szakadt a nyelv....
Azt meg lett szépen hegesztve - onnantól 60kg-kat vittem lazán.
Most írtak nekem, hogy lehúzták a rolót, megszűnt a motoros részlegük.
Én 25-nél megálltam volna szívesen, hétfőn leszek 30.
Igaz, férfiaknál másként van ez. 25 fölött nem kell lefelé faragnunk a korunkat - ellenben a nőknek 30 fölött, úgymond, nincs életkoruk.
Én úgy látom, hogy most kezd megint AZ lenni...
Ajjaj! Ez még az 500-as fórum?
... meg a fogyasztás, és a gumicsere intervallum...

végül is, nem az anyakönyv, hanem a fordulatszám, a hőfok, és nyomaték a lényeg!
Abban a korban én is lázadnék.
Na-na! Én azért lázadnék!

Ha tőlem kérdezed, nem. De csak hazabeszélek.
Sajna nem megy a motoros rész :(
Viszont a mofaker 35ezres kabátja igencsak jól néz ki!
http://www.biketrade97.hu/

De most már az ! :)
nem jó a link.
Én a börruhámat cakk-pakk vettem anno 32.000 ért.
A Csepel művek területén van egy üzlet, jól el van dugva de jó akcióik szokak lenni

www.bikerade97.hu
A bazsmotorban van most brutálakció!
Nolan N-102 ncom 30.000 Ft. Nekem lyen van és imádom. Anno volt vagy 85.000 a listaára

http://www.bazismotor.eu/
Veterán börzén láttam pedig egy menö srácot!Probiker börruha a protektor nélküli filléres ,meg lidlis csimma és sityak!K8--GSXR1000!
Igaz nagyképüen öltözködött!
Még egy!
A shox-ban az elvileg teljesen öszeillő kabát és a gatya közti cipzár na ez is érdekes!Ha a méretezésben eltérés van,tehát ha XL-es kabátot akarod összehozni a L-es vagy a XXL-es gatyával ,az már nem megy!Nekem a Mondial kabátom van sem a Norfolk(egy fos,senki ne vegyen ilyent) sem a Manx gatya nem cipzározható rá!De a két cipzárt összevarrattam és nyomban jó lett!
egy Erika-féle pizzát csak elbír !?
Helló! Én a Kék Hold szervizbe vittem gumiügyben a motoromat, és maximálisan OK volt!
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
SHOXban látok valami bőrkabit 21e-ért, megnézni szerintem érdemes. :) De a mofakeres is szimpatikus. Ezek fazonra tetszenek, egyszerű szabású, sima fekete túrázós kabátot szeretnék, nem speed jellegűt, ezek meg pont olyanok.
Azt nem tudom, hogy ezekben a cipzár, amivel össze lehet párosítani a nadrággal, az általában valami univerzális jellegű, több márkát is összepasszolható dolog, vagy csak azonos márkán belül játszható?

Szintén akciós Nolan N62 sityakot néztem ki, erről esetleg tapasztalat? Most ősrégi Grex g06 van :) ezt 120 felett húzza le a fejemről a szél, meg tükörbe nézéskor teljesen lecsavarja a fejem, amellett baromi zajos. Az N62 ennél jobb lesz, vagy ahhoz még egy kategóriával feljebb kellene lépni?
új mocidról mé' nincs itt fent kép?
eszedbe se jusson nem bejönni!

anno, mikor voltál, még ne voltam ennyire felkészült.

azóta ár albumnyian jártak itt.
jóóóó messziről is!
hát, én azért adnék nekik esélyt. / de csak mások nevében! /

valahogy csak meg kell érni arra a "bizonyos" szintre. folyamatilag mindenképp.
A spool kabátomban 100e km van meg egy nagy bukta, és még bírja.
Sosem volt kimosva, nem büdös, és még mindíg nem ázik át!