Ezért mondtam, hogy em akarom rontani a bótot.
Én csináltam/tattam konzolt.....
Ott alapban mi se erősítettük meg - le is szakadt a nyelv....
Azt meg lett szépen hegesztve - onnantól 60kg-kat vittem lazán.
Én 25-nél megálltam volna szívesen, hétfőn leszek 30.
Igaz, férfiaknál másként van ez. 25 fölött nem kell lefelé faragnunk a korunkat - ellenben a nőknek 30 fölött, úgymond, nincs életkoruk.
Veterán börzén láttam pedig egy menö srácot!Probiker börruha a protektor nélküli filléres ,meg lidlis csimma és sityak!K8--GSXR1000!
Igaz nagyképüen öltözködött!
Még egy!
A shox-ban az elvileg teljesen öszeillő kabát és a gatya közti cipzár na ez is érdekes!Ha a méretezésben eltérés van,tehát ha XL-es kabátot akarod összehozni a L-es vagy a XXL-es gatyával ,az már nem megy!Nekem a Mondial kabátom van sem a Norfolk(egy fos,senki ne vegyen ilyent) sem a Manx gatya nem cipzározható rá!De a két cipzárt összevarrattam és nyomban jó lett!
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
SHOXban látok valami bőrkabit 21e-ért, megnézni szerintem érdemes. :) De a mofakeres is szimpatikus. Ezek fazonra tetszenek, egyszerű szabású, sima fekete túrázós kabátot szeretnék, nem speed jellegűt, ezek meg pont olyanok.
Azt nem tudom, hogy ezekben a cipzár, amivel össze lehet párosítani a nadrággal, az általában valami univerzális jellegű, több márkát is összepasszolható dolog, vagy csak azonos márkán belül játszható?
Szintén akciós Nolan N62 sityakot néztem ki, erről esetleg tapasztalat? Most ősrégi Grex g06 van :) ezt 120 felett húzza le a fejemről a szél, meg tükörbe nézéskor teljesen lecsavarja a fejem, amellett baromi zajos. Az N62 ennél jobb lesz, vagy ahhoz még egy kategóriával feljebb kellene lépni?
Ezért mondtam, hogy em akarom rontani a bótot.
Én csináltam/tattam konzolt.....
Ott alapban mi se erősítettük meg - le is szakadt a nyelv....
Azt meg lett szépen hegesztve - onnantól 60kg-kat vittem lazán.