Bazz, tegnap voltam a pizzázóhoz közeli barkácsboltban, láttam ott áll a motorod a pizzériánál. Ha tudom, hogy ilyen sztárfotók készülnek, bemegyek én is...
Na ha legközelebb arra járok...
Ruha: a kepesmotor.hu-n nézz szét, használtan nagyon jó cuccokat lehet kifogni féláron vagy még olcsóbban.
SZVSZ a LIDL és társaiban kapható olcsó szutykokat csak akkor érdemes megvenni, ha annyit ér a testi épséged egy esetleges bukta után. Arról nem beszélve, hogy egy jó minőségű cucc ha nem is örök életre, de hosszú évekre szól, nem kell ezeket gyakran cserélgetni.
Ez se volt sokkal olcsóbb! És igen erre is rá van írva, hogy max 5 kg terhelés(angolul) Nekem ekkora dobozzal volt fenn mondjuk a felfogatást megerősítettem
Csak mert anno KESUTI vett gyárit.....
rá volt írva: MAX 5kg... (37000 volt az ára azt hiszem.....már akkor is jót röhögtünk:-)
Azt ha jó a memóriám a doboza szakította le üres állapotba.
Majd szombaton kézbesíted nekem a tusfürdővel és a májasdobozzal egyetemben!
Addig hajszárítozok, mert nincs másik! Ja meg az egyetlen edényünk híján az asztalról eszünk! Na meg tusfürdő helyett van mosószappan, Ogabi csinálta!
Úgy is csinálja egyik gyertya full tré volt így kicseréltem ujra tank az nem hiszem mert most kapott uj tankot így nem hiszem hogy híbás viszont ha sokat áll 1 napot nem folyik le a benya csak ha kinyítom a hangot és akkor a levegő nem hallom de ki vagy be nagy sungal távozik vagy jönn:S
Ötlet?
Am a régi tankal is csinálta:S
Na ha legközelebb arra járok...