Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ki volt itt, aki mindenkit így, innen a képről, üdvözöl?

Nekem ugyan így van érkezőben az RMC-nél rendelt csízmám.. immár 1 éve. Felvettek minden adatot, és megmondták hogy keresnek majd ha megjött a csízma (telszámot emailcímet is adtam..).. azóta se kerestek..nekem meg nem olyan fontos; ha megjönne mégis, azért átvenném

Ettől félelmetesebb csak EMI baártom tud lenni:-)
Én a nagyfaluba jártam a PÁSZTOY-hoz....
Ott mindig volt Heidenau

Oszt voltam Battán a FOX-nál

Most meg a Banditra a RoadAttac2-öt a FORGOGUMI-nál vettem, tetettem fel

Amúgy Én is jártam igy, de nem gumival....
A 3 hete rendeltem valamit.......
a múlt héten rákérdeztem, hogy mégis merre jár a bukóm, mire egyéb okokra hivatkozva közölték velem, hogy még MEG SE RENDELTÉK - , mert szarul állnak anyagilag és nincs előre pénzük átutalni a LOUISnak. Kérdeztem az elején hogy elutaljam előre a kest?
Nem nem......volt a válasz.
No most akkor? Természetesen visszamondtam. És megrendeltem egy másik boltból.
Ha rendelek valamit azt szeretem határos időn belül meg is kapni, és nem érdekel a válalkozó saját gondja-baja.
Vagy nyissa ki a boltot vagy ne.... De ha kinyitott akkor elvárom hogy MINT VEVŐT kezeljen.
Ezzel annyit ért el, hogy ott nem sokat fogok a továbbiakban megfordulni, hiszen mire fel? Megrendelek valamit azt vagy megtudom venni vagy nem?
Nevet, boltot nem írok, mert lehet hogy ez csak egyedi eset volt.

Szóval menj nyugodtan más gumishoz......

Forgogumi
R17
Pasztoy - 28700a HEIDENAU párban
Strauszgumi - 26000 a HEIDENAU párban
Kék hold - 35.000 a HEIDENAU párban

Szóval mint látszik VAN szórás az árakban
Üdv Mindenkinek!

Lenne egy eladó gyári csomagtartóm GS500 hoz.Teljesen hibátlan 5 ezer pénzért adom.A mailem publikus és a fórumot is nézem!
Pedig egy nagyon érzékeny macko cagyok
De nem te vagy az elsö aki ezt mondja
Fékbetét: RÓNA KFT (az elmúlt 6 évben kb.)
Előtte - LOUIS, SAITO fékbetét

Lánc-lánckerék:
DID, RK
Haveroktól, vagy a netről..

Kabát:
SPOOL raffael - KELOMOTOR (22.000)
Nadrág:
jégergatya, farmer...... (kínai: 3000ft)
Csimma: jelenleg egy sportosabb csimmám van a Bembomotortól 15000-ért, előtte munkaruházati bakancsom volt, illetve LIDL-s 5000-res csimma...

A ruha jó, de nem minden.......
2 évet sima ruhában motoroztam.....bár tény, a motoros gunya ilyenkor már melegebb.
Javítás: Blue_devil
Egyébként a szombati kiránduláshoz nekem is lenne kedvem, de sajnos dolgozom. Nektek széles utat kívánok!
Hi! A Rush-M bőr és kordura kabát ár-érték arányban nagyon jó. Gerincprotektorból - mint ahogy az előttem szólók is írták - viszont kell venned valami komolyabbat, mert ami ezekben van beépítve, nem túl hatásos.

Blue_eevil és mások is írták, hogy a Heidenau K63-64 jó választás. Nekem is megfelelő lenne, mivel nem pályázásra használom a gépezetet. MoFaKernél lehet rendelni, de kedvezőbb áron is láttam neten. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy hova jártok gumishoz? Az előző motorommal próbáltam a fehérvári JSI-t. Húzták a szájukat, hogy dolgozni kell, ill. a rendelt gumira két hét után rákérdeztem, és kiderült, hogy nem is tudnak róla, így az előleget is visszakértem... Mert ugye az lenne az optimális, h valahol megrendelem, és ott fel is rakják...
Légy üdvözölve!
Ha egyszer összejövünk ebbe a szerkóba az utca elején lelőlek - mert szegény gyerekben örök riadalmat okoznál:-))))))
Vl15002 alias V.Viktor:D
NOOO Para.......

Ha elkezdesz majd autópályán száguldozni, és lemész 1000km-ert, akkor lesz ott 1L hiány is.....

Szóval NO PROBLEMO
Az a lámpa azért van, hogy ha kigyúlad, akkor STOP, de amig nem ég, addig nincs gond - mivel VAN ELÉG OLAJNYOMÁS a gépbe
(ez amúgy kb 2L-nél gyúlad ki)
Üdv minden kedves ismerösnek és ismeretlennek,ide is beköszönnék tisztelettel

Joooooo estttttttttttttttttééééééééééééééééét minden motorosnak
Erre ne vegyél mérget - már azért se, mert ha átmész a belinkelt fórumunkba, akkor látthatod, hogy elégé nem lehet tudni, hogy akkor most KI is a szervező.

Eddig úgy tudtam, hogy ÉN.......
De leverem a lázadást:-)))))

A lényeg!
Jobb ha eljössz Adonyig, mert akkor tuti nem kerüljük el egymást.
Időpontokat nem mondok, mert nem tudok - ráadásul az útvonal se 100%
mint matemetikusnak, és kartográfusnak
tökéletesen igazad van !
Üdv !
Nem, semmit, legfeljebb mindíg a minimum olajjal jártál!
Nincs róla kép, a benzincsapodba van beleépítve.
Ha a motor jár, akkor a vákumcsövön keresztül vákumot csinál, és a membrán átengedi a benzint. Ezért van olyan sok cső a benzincsapon. /sima benzin, tartalék, vákumcső/
Ha el van repedve, akkor nemtud a vákum hatására elmozdulni, vagy nem eléggé.
Ki tudod szűrni a hibálját. Menetközben tedd a csapot teljes átfolyásra, és ha akkor is leáll vagy akadozik, akkor nem a szelep a rossz, hanem a tank aljában lévó benzinszűrő van elkoszolódva.
Sziasztok! Eladó egy 16 literes Givi tanktáska, 2szer volt a motoromon! 17000 az új ára,én odaadom 14000 forintért. Ha érdekel,irj vagy hívj,megegyezünk! 0670/977-26-87, email:richard.horv@gmail.com
http://www.bigbikeshop.hu/term...
Sziasztok!
Idén vettem egy gs500-as mocit,és az lenne a kérdésem hozzátok hogy mint utólag kiderült rosszul néztem az olajszintet(mindíg visszatekertem,nem csak hozzáérintettem a beöntőnyíláshoz a nívópálcát)és így kb.3decivel kevesebb olajjal futott a motor,összesen 2000km-t mentem így utána tudtam meg hogy a helyes a szintellenőrzés. szerintetek okozott e maradandó károsodást a motorban?(az olajnyomás jelző soha nem villant fel) Eléggé idegesít a dolog, válaszotok előre is köszönöm!
Hello
Ha okosan gondolkodsz, a mofaker-ben ugyan azt a pakisztáni cuccot veheted meg,mint a shox-ban!Nekem speciel shoxos van,mert akkor épp akciós volt.De a mofakerben sem lehetetlen az akciós,csak figyelni kell.Amugy teljesen jó a minősége,csak a cipzár a gyenge pont!Azt meg szinte horribilis áron akarnak cserélni,mert szét kell bontani az egész gatyát.Viszont a nadrágnál olyant válassz,amin a töködnél nem gumirozott,mert 20 C alatt ,meg esténként nagy a huzat!
Igen, ez igaz, de lehet, hogy később mennék. És így megnyerem azt az időt, amíg ti lementek Adonyba. Mert sztem Adony Velence és Bp Velence nagyságrendileg ugyanannyi. Így a háromszög "egyik oldalát" (1 óra) megnyerem.
mármint távolság !
Ó az a szép magyar nyelv !
Üdv jégember !
semmi közöm hozzá , de
mint volt budaörsi egy mondat
erejéig ...
Velence és Adony az csak egy köpetnyi !
Én szeretnék választ kapni eme kérdésemre.
A Velencei-tó környékén csatlakoznék.