Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre írtam, hogy a forgatás már kész, vagyis nem hinném hogy le lenne zárva.
Majd a csőre figyelj, mert nekem bekeményedett....

Ha kell fém cső - akkor szólj. Maradt még, meg szereztem is....

Nekem most így megy..... majd leszedem ha lesz időm azt lefestem feketére
Ő. Ez most hogy jött?
Én arra utaltam, hogy amikor legutóbb jártam az Üvegtigrisnél, akkor megközelíteni sem lehetett, mert le volt zárva. És ha jól láttam a túra útvonala azt érintené és ott nem fogunk tudni megállni. HA még le van zárva.
Az üvegtigris film 3. része KÉSZ.....
2 hete volt az utolsó jelent a rakparton (legalábbis a Fókusz adása alapján).....

Szóval ott ma már nincs semmi és senki (szerintem)
Ezúton szeretném továbbítani mindenkinek HBali üdvözletét! Ma beszéltem vele telefonon. A trónörökös és a kiscsalád egészséges... apa ezért lemondott picit a mocizásról, de a paripa megvan. Idén 14 km-t tudott vele menni, és lejárt a műszakija, de nem vált meg tőle... úgyhogy van remény, hogy újra velünk jön alakalom adtán!

Üdvözöl mindenkit!

Biztosítottam felőle, hogy nem felejtettük el!
Motorozni megyünk. Mindenhol jártunk már többször... itt a lényeg, hogy együtt menjünk valahova.
Egyébként szerintem az Üvegtigrishez nem lehet most menni a filmforgatás miatt... De lehet, hogy csak régen jártam arra.
Na, ma összedobtam Én is a láncolajzót.
45 másodpercenként ad egy cseppet a véradótűből. Még lehet hogy Én is fejleszteni fogom, estleg átrakom a hátsó lánckerékhez de előbb tesztelem.
A belekerülés 3700 Ft.
Én még most is ezt használom. Ez van a DL-en hátul, bár eléggé a végét járja már. Lehet vele lábtartót karcolni. Egy hátránya van, lassan megegyezik az ára az ún. szupergumikéval. Amúgy a gumis, ahol utoljára gumiztattam, tévhitnek minősítette, hogy ne lenne jóféle. Aztán mindenki rakasson fel olyat, amilyet gondol!
naná, hogy persze!
én pl. az egyik kollégámat is beszerveztem.
Neki Intruderje van.

meg még egyet, de ott még időponti kérdőjel is van.
A válasz határozott "IGEN"... még mindig nyitott baráti társaságként üzemelünk.
Ez az AKMT évadzáró GS500 Topik résztvevőkre is "vonatkozik"?
Én például mennék...
Tartok tőle, hogy ez is az "angol" árát fogja súrolni... drágán mérik a vasat...
Azt hiszem, hogy a hasonló retro Triumph 2,7 m. körül van. Ami nagyon borsos. Ha a W800 esetleg 2,2 körül megáll, kategóriájában még elfogadható.
Royalhoz nem hasonlítanám egyiket sem, tényleg nem az a szint, bár kétségtelenül azok is tetszenek. Jóval olcsóbbak is.
Nagy divat mostanság a "retrósítás". Szó, mi szó tetszetősek a szemnek ezek a paripák. Üdvözlöm a gyártók törekvését... egyetlen bajom van ezekkel a gépekkel, hogy iszonyú borsos áron mérik őket. Gondolom ez itt is jellemző lesz...

Talán a Royal Enfiled, ami megfizethető még... no, de ott meg a technika nem a megszokott "kényelmi szolgáltatást" tükrözi. Kíváncsi leszek az árra. Egyelőre megvan a motorom, ezekben a szépségekben meg gyönyörködöm (W800, Guzzi V7 Classic... stb. stb..)
Az én motoromon is Heidenau van. Teljesen jól bevált. Igaz, nem őrültködöm, nem mutatványozok a motorral, hanem csak normálisan haladok, ahhoz tökéletes. Nem hiszem, hogy amennyivel többe kerülnek a "profi" gumik, annyival jobbak is ehhez képest.
"Cigány jelentkezik favágónak.
-Na és van valami referencia munkád?
-Há, á Káláháári erdő!
-De hát az sivatag, cigány!
-Háá, mosmááá! "

OSZT, JÓNAPOT!
...fagyasztani..a helyes
Meg olyanokat is ismerek /mármint hölgyeket/
akik egy felhevült pasit is pillanatok le tudnak
fagyaszasztani !
Sose számolgass!
Nem ismerem ezeknek az aksiknak a lelkivilágt: azt se jó ha sokat használják, meg az se ha ritkán
Nem csak túrából áll az élet.. sajnos. Ahol 200 kmre jut egy indítás.
Ha városban összerohanok 30 kmet akkor biztos megálltam vagy 4-5 ször is valamilyen oknál fogva. Nincs autóm, mindenhova ezzel megyek. De hogy pontosan lássuk a helyzetet, ígérem elkezdem számololni egy átlag napom indítás és megtett kmek szerint
Rengeteget használom csak séta helyett... nem ritka hogy egy nap beindítom 20szor is..
Mond te 7,6 km -enként inditasz?

na, ezt asszem jóóóó megláttuk 1x-re!