Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dorina, rxdns, zozi88

Köszi az infót!
Én Iridiumosat raktam az enyémbe de csak azért mert külföldről olcsóbb volt mint itthon a sima :)
NGK vs Denso: én az olcsóbbat venném meg. :)
Ha normális üzemi körülmények között dolgozik a gyertya (jól van karburálva a motor, nincs szétkopva és nem eszi az olajat, jó a gyújtás), akkor a gyertya nem igazán károsodik. Ahogy fogy az elektróda, úgy a hézagot állítani kell, ha ezt megteszitek, akkor szinte addig lehet használni egy gyertyát, amíg el nem "fogy". :)
A bajok akkor kezdődnek, ha a szigetelő testen (a kerámia rész) olyan elektromosan vezető rétegek, lerakódások alakulnak ki, amik a szikra kialakulását bizonytalanná teszik. (Ilyen pl. az olaj vagy a korom is.)
Nem tudom. Én anno csak 1× cseréltem, NGK ment bele. De a Denso sem rosszféle.

esSO
..biztos nem az. Tudom miről beszél.. a szelephang az nem ilyen
Nem szelephang? Szelephézag állítás?
Ha ütemes, kattogó hangot hallasz azt nem biztos hogy a vezlánc okozza. Nekem ez a hang néha van néha nincs..és alapjárattól max 2000 fordulatig hallatszódik..egyre halkabban.

Amikor először meghallottam majd frászt kaptam mi a tököm lehet (blokkfelújítás után nemsokkal), aztán lelkem megnyugtatása érdekében vettem bele új vezérműláncot.. a hang ugyan úgy néha előjön, de a motornak legalább szebb hangja lett.. sokkal szebb. És sacc 45ezer km alatt, mióta hallom nem történt semmi sem...
GS-en a vezérműlánc a két henger között, középen van!
hüha akokr nem tudom mi lehet ez bár már olajcserés a kicsike, pár km-el túl is léptem már, remélem az új olajjal a régi hangja lesz, de jut eszembe a szintet se mostanában néztem
A vezérmülánc bal oldalom szokott lenni,bár a GS-t hála az isteneknek még nem kellett látnom!De a vezérműlánc üresben alacsonyabb fordulaton szokott kattanni,amikor neki ér a dekninek!Minden esetben nekem akkor kattogott, amikor alapjáraton pöfögött a régi motorom!Sebességben idomul (centifugális erö miatt) és nem ér el semmit,csak ha nagyon szar!
tudom hogy már sokszor volt szó a normális csörgés, kattogásról, de nekem most kezdte el jobb oldaról jön egy hangosabb kattogás ami főleg hidegen hallható ha belemegedett eléggé akkor szinte nem is hallani, ez lehet vezérműlánc?
Van egy eladó fasza GS 500-as !

Aki motort venne:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs500_garancia-4
063098
Értem köszi.

És az NGK és Denso szabvány gyertyái közt érezhető valami különbség?
Az én véleményem az, hogy felesleges bele a különleges gyertya. És a 12ezres intervallum is baromság. Persze ettől még tehetsz bele,ártani nem használ. Elég régi technika a GS.

esSO
Sziasztok,

A kérdésem az lenne, milyen gyertyát célszerű betenni a GS500 F /2004/ -be? Mennyire tolódhat ki a csereciklus egy iridium v. platina gyertya esetén? (Autóknál 90.000km enként kell cseréljem)

Melyiket javasoljátok?

GS500 F Denso

GS500 F - NGK

köszi,
Jaj, nem úúúúúgy! Szép vagy te, csak ...másképp!
uhum!

Egyesek szerint én magam egy vicc vagyok! :)
vicc, hogy még vagyok !
Sziasztok!

Ha esetleg valakit érdekel, akkor eladóvá vált a kipufogóm!

http://www.vatera.hu/suzuki_gs...

Nekem új volt!
Az állatkás viccek a legjobbak!
Igaz, Hápi?
1., NAGYON régi!
2., A MACI nem ilyen!
Amúgy meg: IGEN-IGEN rég láttuk a pofázmányodat! Ki kéne bújni a "nicknév" nyújtotta álca alól!
jó ez a színkombináció
Íme két kép az újdonsült masináról. :) Nagyon szép gyári állapotban van, 1989-es, tehát az első szalajtásból van, az eddigi gazdái minden bizonnyal szerették, mert azon kívül, hogy kicsit koszos, makulátlan! :) Most értem haza, ezt elküldöm, és szaladok le hozzá szeretgetni. :D
A Medve feléred téli álmából......nagyon kanos. Elhatározza, hogy az első utjába kerülő állatot nagyon csúnyán meg...sza.
Sétál, sétál nem talál senkit, egyszercsak meglátja a sünit.
Főlkapja, mire a sün összegömböjödik.....tekergeti, forgatja, sehol egy lyuk :(
Elkezd ordibálni -HOL A PINÁD ?
A süni félénken megszólal - nekem olyan nincsen!
- EZT HOL MONDTAD, HOL MONDTAD?
Szia,

Az én lehettem... Posteriza a neve és itt érhető el:
posteriza.com
És ahogy írtad, posztert lehet vele pl. A4-es lapokból készíteni.
Ja, és ingyenes!
.. ha nincs az autón első rendszám, akkor is.