Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Jégember!
Bár lassu szerelő van itt az utcában is, ráadásul nem kedveli a robogókat szerelni- pedig már teljesen mághámoztam
Én Fekti Tibivel csináltattam, itt eléred. Árat tőle kérdezz, nekem 2 éve csinálta, azóta nem tudom, mennyire változtak a dolgok.
Gazdagrét környékén tudok egy nagyon nagyon jó srácot, aki szerel robogót. Olcsó, hiper-szuper precíz, cserébe nem számlaképes és lassú. Ha érdekel keress meg.
hát már hun vagytok mán?

már itt kék inni a forró teát!
Köszi szépen!
Mi van az Aceddal?
Hápi!
Hogy hivják a robogoszervizt a Fraqngepánban ,amit ajánlottál egyszer? (valami elérhetőséged van?)
Az meg megvan, hiszen a magasítás nélkül nekem 130-nál már nagyon tóóóóóól lefelé (184 magas vagyok)
Szia Blue_devil,

köszi, a szép szubjektív dolog, lényeg a funkcionalitás.
Szia TattooedAngel,

És hol lehet ilyet rá tétetni?
AKMT ARMY :))))))
borsót számolgatni nem ér?
Oksa, elméletileg fél7-7 körül érkezünk, addig mantrázz, hogy holnapra rendbe jöjjek
meg egy szabót, aki háromülepes motorosbőrnacit fércel majd Rád!
ne félj, majd rád olvasok, s egy-kettőre meggyógyulsz!

vagy nem.
Basszus, akkor nekem nvesztenem kell még három segget?
Én szerencsére nem voltam rászorulva az eladásra, de be kell látnom, hogy apámnak igaza van, mikor azt mondja, hogy "Egy seggel egy lovat".
Annyi mindent megvettem volna már és most ott állnának csak a garázsban... De ez persze nem csak a motorra igaz.
Én alig akartam megválni tőle annak idején...
De muszáj volt.
Era,

Készítsd a vízforralót és a gyógyító teafűtöt, mert a halálomon vagyok!
Délután suhanunk!
Most hiányzik a naked GS.
Motóóóóóbicikli...
Gyönyörű gép. KELL.
De ahogy írtam oda is, 2020 körül visszatérek rá.
A Givi, az MRA, és a Szatuna gyárt jó minőségű plexiket. Kérdés, hogy a GS500 F-hez van-e nekik. És az áruk jó borsos... átmeneti megoldásként marad a spórolás, vagy Blue sufnituningja.
Magasított plexit Én még nem láttam, max ha úgy csinálod meg mint Én......vagy veszel egy Variós-s betétet

Az enyém nem szép, de 200nál még mindig nyugodtan ülők a nyeregben. Nincs semmi hasalgatás és természetesen ez se a gyári modell ára:-))))

leírást találsz itt:
http://www.akmt.hu/sufnituning...
Bukógombát lehet rá tenni, csak meg kell fúrni az idomot. Ha igényesen csinálják meg, fel se tűnik, hogy nem gyári.