Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok skaccok!

Téli motoros tárolás, a többi lehetőséghez képest kedvezőbb áron, biztonságosan.
Téli tárolás

Hogy a te vasad ne járjon így

Köszi a figyelmet
nyelvtanilag nagyon a toppon vagy ám!
listázódjunk emberek, listázódjunk.

mert van egy projektelem, amihez kell a sacc.köbö létszám szükségeltetik.
A bőr kombiruha kitűnő vétel!

(ha nem csak S-es és XXXXXL-es méretből volt nekik, 2 db, "sajnos elfogyott, rendelési idő 3 hónap" - elnézést, bolti tapasztalat)
A túrával kapcsolatban vannak időpontok az egyes megállóknál történő találkozókhoz?

ott a pont!
Üres a tank.....

Bocs, nem hagyhattam ki, ha már a nőktől mindig azt kérdezik a pasik elsőre, ha nem működik valami áramos ketyere, hogy aztán be van-e dugva a konnektorba?!

(Firstlady)
[L=http://http://www.bazismotor.e...]ha ár vásárlás...
Szia értem a vákum szelepről tudnál képet fel tölteni valahova vagy msn-en tudnánk beszélni mert nem tudom melyik az?Meg azt természetes hogy benzincsapot kicsit lehet befelé nyomni?
Nekem volt EBC fékbetétem. Egy álom volt. Csak amíg a ferodo bírja 25ezret, addig ez 13ezret tudott.. és nekem dupla tárcsám van. Nem mind1 milyen sűrűn kell kiadni 13ezret a betétekre. Ha ez a kis összeg nem számítana csak EBCt használnék. Még stoppizni is tudtam vele.. meg is lepődtem

A kabátokban lévő gyári gerincprotektor az kb semmire sem jó, vegyél rendes gerincprotit, az legalább ér valamit. A vál és könyökprotektorok normálisak általában az összes kabátban.

Én használtan vettem idén egy Berik bőrkabátot, hibátlan állapotban, az új ára negyedéért.. sztem jobban megérte mint ha vettem volna 30-40ért egy újat. Mondjuk egy Tschul bőrkabátot megnéztem volna újonnan ha ez nem jött volna össze
azta rohadt mint valami reklám szöveg
Engedjetek meg egy kis közvélemény-kutatást! :)
Ti hol vásároltok alkatrészeket?
Milyen fékbetétet használtok, ki mire esküszik? :) (EBC, AP rcing, Newfren, Lucas?) Melyik eszi, melyik nem eszi a tárcsát?
Ugyanez lánccal, lánckerékkel kapcsolatban?

És ruházat? A Simson után nem maradtak normális ruháim, most szeretnék (a karácsonyi szezonban) felöltözni egy nagymotorhoz méltóan. Gondolom most úgyis sok jó akció lesz, hol érdemes figyelni, hol tudok jó áron bevásárolni?
Néztem Rush-m márkájú bőrkabit, váll-könyök-gerinc protektor van benne, és fazontól függően 30-40 ezer között van az ára, ez szimpatikus, szerintetek érdemes a vételre? (www.mofaker.hu)

(Amúgy a hétvégén kirándultam kicsit az új vassal, felmentünk Dobogókőre is... Hát, nagyon tetszik. :) Nagyon örülök a választásnak.)
még az enyémről se nemigen.
s pólómról van é hír ?
üdv a hamarosan érkező "donornak"!
Dugulás van valahol, vagy a vákumszelep repedt.
Sziasztok srácok kérdésem lenne azt mitől lehet hogy néha nem szív benzint a motor és leáll?:S
Akkor tudasd vele, hogy sok szeretettel gratulálunk, és megbocsájtunk neki az indok miatt!
Igen, kell a cső!
Évadzárón lebizniceljük!
Megkapta a "beosztását"...
Ja nem is nekem írtad:-)))
Nem.

sima alucső.
6mm vastag, a belseje meg olyan 3mm
Olyasmi anyag, mint a bojlereknél a hőmérős "cucc"
Hát így jött. Ha nem tudunk megállni, megyünk tovább!
Főni!
A vége sima fémfékcső? (na jó réz)