Melyik szintet csináltad? Csak nem az összeset? Hisz az egy vagyon... Az első szint meg úgy tűnik nem olyan érdekes [bár lehet hogy tévedek], a nyílt napon valami elég szivatós pályát raktak ki a népeknek. De másodikra azért azon is végig lehetett menni.
Na tessék....
A feleséget szokták hívni:
Asszony, dög, sárkány.....stb, de a "volt nőmnek" még nem hallotam:-)))))
Milyen guma?
Bár majdnem lényegten ennek a válasza, hiszen 8000 alatt nincs GYÁRI gumi ami szétment volna.
Legalábbis GS500 esetében. Aki meg visszacsavarta? Hát nem épp normális:-)))
Hiszen 20.000-ről mi értelme?
Bár ha nem Bridgestone gumi van rajta - és már az is kuka - akkor az a motor biza nem 10 de nem is 20 és nem is 30.000km-ert láttot:-)....hiszen a nagy általánosságban azért 15000-ret MINDENKINEK elment a gumija.....és a következő is....
Milyen motor - évjárat
és Milyen gumi - márka van most rajta?
Itt szó nincs garantált km-ről,egy autókereskedőtől vettem,beszámolta valami bontószökevénybe,s jó olcsón adta.Ezeket az apróságokat én is átlátom,mert beszélünk egy 2 éves f-ről ami külsőleg karcolásmentes csak a km nem valós.De 2 év alatt 20nál nem becsültem többre a km-t mert általában senki nem vesz másodszorra is gyári gumit amikor jobbak isvannak olcsóbban.
eBay-ről általában a posta hozza, emiatt ha nem érnek el, hagynak csomagértesítőt. Ezzel be tudsz menni a rajta feltüntetett postára személyesen átvenni. Személyit vigyél!
Köszi a válaszokat.A kérdés azért merült fel,mert a km számláló 8ezren áll de a hátsó gumi tök kuka.Amúgy én is 20 ezer km-re gondoltam,csak a bizonyosság kedvéért kérdeztem.A volt csajom pedig a mostani feleségem.
A safety képzést én is megcsináltam, erről ment is itt vita pár hónapja. Továbbra is fenntartom, hogy egyszer megéri, aztán gyakorolni lehet már otthon is.
Ha nekem is veszel egyet - Én is lehetek a "VOLT" csajod:-))))
Nekem a márkás gumik a Gs-en olyan 18-20.000-ret mentek el...
Én Michelline M39-et és a Pirelli MT75-öt nyomtam ezeken a gépeken (meg a TZR-en, Aprilián is)
Az olcsóbb gumi (Heidenau) 9-12.000-rent ment el általában.
és döbbenetesen jó volt! A saját gépeikkel oktatnak, ettől tartottam egy kicsit, de gyorsan meg lehet szokni. Voltak kis VTR250-esek is. Szépek.
De a lényeg: nagyon profi volt az egész, a 3 oktató 1000-es CBF-ekkel olyanokat fordult gyök 2-vel, hogy háromkerekűvel se tudnám megcsinálni. Aztán mi is "rollerezhettünk" kicsit: lassú tempós szűk kanyarokban döntögetés minél mélyebbre, vékony pallón lassanmenés, ilyesmi. Kb. fél óra alatt a hidegben totál leizzadtunk. Nagyon jó érzés volt utána hazamotorozni, úgy éreztem mintha új gépem lenne... Szóval nagyon hasznos dolog, mindenképp érdemes egyszer-kétszer elmenni egy ilyenre. Hogy épp melyik oktatás a legjobb azt nem tudom, én most voltam először és nagyon bejött! Éljenek a nyílt napok...
A Decathlon sátorait tudom ajánlani, nekem bevált. A magától szétnyíló, 1 személyes típus van nekem, asszem 6000 Ft volt. Csak annyi a baja, hogy ha magasabb matracot teszel bele, könnyen lehet, hogy belül rövid lesz neked a sátor (nemtom, milyen magas vagy). De minőségre ott van.
Más téma... ma voltunk a heti bevásárláson Tescoban, 800 Ft a kis sátor(2fő), 2000 a nagyobb(4fő)... vagy valahol e körül. Tudom, nem valami hatalmas minőség (ugye Fecó?), de ennyiért azért hátha érdekel valakit! Na jóéjteket!
Nem volt hely a Bárkában?
A feleséget szokták hívni:
Asszony, dög, sárkány.....stb, de a "volt nőmnek" még nem hallotam:-)))))
Milyen guma?
Bár majdnem lényegten ennek a válasza, hiszen 8000 alatt nincs GYÁRI gumi ami szétment volna.
Legalábbis GS500 esetében. Aki meg visszacsavarta? Hát nem épp normális:-)))
Hiszen 20.000-ről mi értelme?
Bár ha nem Bridgestone gumi van rajta - és már az is kuka - akkor az a motor biza nem 10 de nem is 20 és nem is 30.000km-ert láttot:-)....hiszen a nagy általánosságban azért 15000-ret MINDENKINEK elment a gumija.....és a következő is....
Milyen motor - évjárat
és Milyen gumi - márka van most rajta?
hát hol voltál így eltünedőzve?
mert hiányoztál a periférikuslátókaszálómról a hétnek végefelé.
meghaladják, normál és bugyuta képességeimet...
de mi van akkor, ha a gilisztának művészvénája van, és metamorfóziádiásos kivitelezéssel mégiscsak az lesz?
lehet, élete nagy álmát sikerülne behaluznia így magának.
nem gilisztából, pajorból
lészen .
Ennyit a használt motorok garantált km-eiről...
csakis, mert abból lesz a cserebogár.
vagymi.
az évadzárós képek.
de találsz a korábbi megmozdulásokról is két albumot.
Nekem a márkás gumik a Gs-en olyan 18-20.000-ret mentek el...
Én Michelline M39-et és a Pirelli MT75-öt nyomtam ezeken a gépeken (meg a TZR-en, Aprilián is)
Az olcsóbb gumi (Heidenau) 9-12.000-rent ment el általában.
itt
és döbbenetesen jó volt! A saját gépeikkel oktatnak, ettől tartottam egy kicsit, de gyorsan meg lehet szokni. Voltak kis VTR250-esek is. Szépek.
De a lényeg: nagyon profi volt az egész, a 3 oktató 1000-es CBF-ekkel olyanokat fordult gyök 2-vel, hogy háromkerekűvel se tudnám megcsinálni. Aztán mi is "rollerezhettünk" kicsit: lassú tempós szűk kanyarokban döntögetés minél mélyebbre, vékony pallón lassanmenés, ilyesmi. Kb. fél óra alatt a hidegben totál leizzadtunk. Nagyon jó érzés volt utána hazamotorozni, úgy éreztem mintha új gépem lenne... Szóval nagyon hasznos dolog, mindenképp érdemes egyszer-kétszer elmenni egy ilyenre. Hogy épp melyik oktatás a legjobb azt nem tudom, én most voltam először és nagyon bejött! Éljenek a nyílt napok...
Semmi gond. Előre is köszi.