utána néztem eltudom-e adni a mocimat, így hitelesen hát kurwán nem ez a merkantil tiszta gagyi, tehát úgy terveztem a hosszabtávon való elrakást hogy , olajcsere, full telitank, közép támasz, gumik le szilikonozva, lánc befújva vastagon, aksi ki, és a gyertyákat kivéve öntök a hengerbe hengerenként kb féldeci olajat, jah meg persze először alaposan lemosom, zárt garázsban lesz tárolva, ezért nem takarom le, meg egyébként sem olvastam túl sok jót erről a takargatásról mert csak beizadd alatta és rozsdásodik, esetleg kell még valamire oda figyelni? pl hogy a karbi teli legyen benzinnel, esetleg hogy állítsam le utoljára? És mi újság van a fékekkel? megkérjek valakit hogy hetente jól tépázzza meg? jah igen és van pár kisebb rozsda folt ugye a jól ismert helyeken pl a lábtartónál, azokat lefújjam valamivel hogy ne legyen nagyobb? persze terveztem újra festeni de a dolgok "szerencsére" nem úgy alakultak hogy lesz rá időm, ha valaki válaszol erre annak köszi
Nem irigyellek a gondjaid miatt! De van szép uj kis családod az azért sokmindenért kárpotol
Motorozás: hát igen egy jo kis egynapos mocizás simán egy 10-esbe van.( na jó egy szendvich is belfér)
Nem mondom, hogy olyan laza vagyok mint a riga lánc, de mióta a volt exem itt hagyott a kőkemény, több méter mély szarba - kicsit megváltozott a szemléletem a világ felé.
És? Még mindig itt vagyok:-)))))
SŐT! azóta nem kicsit lett jobb az életem is:-)
Sok esetben csak át kell formázni az életet - és az megy tovább.
Ennek egy pontja van csak ami ide tartozik: PL nem megyek annyit sajna - mert másra forditom inkább.
Ne csak a benzint számold, van annak más költsége is.
Ja meg nem muszáj Marlborot szivni (bár én már nem tudom melyik mennyibe kerül, 15 éve leszoktam)
3 lány.....ebből 2-nek gyerektartás fizetése....
És még így is van itthon 3 nőnemű:-)))
Vagyis jelenlegi életemben 5 nő vesz körül:-)))
Ha ki lesz fizetve a gép, akkor se leszek beljebb, mert addigra jön a betét és a tampon kérdés:-))))
No meg a "Apa....elakarok menni.....KELL EZ....KELL AZ":-)))
17.5.- Kb 1 Km motorozás átlag 5 literrel számolva.
Egy szál cigi meg 33.64.-!
Nekem az az egy szál nőszemélyem dohányzik és ezt dörgölöm az orrához,amikor motorral csesztet!Ami hála,nagyon ritka.
A kivonás már 2300 Ft
(ha megmondod meddig akarod kivonni, vagy csak simán 6 hónapig, akkor nem kell ismet"visszahelyeztetni")
A biztositás változni fog ,de GS kategoriában szerintem nem fog emelkedni mert kW-ra megy, az meg nem sok.
vagy ésszerűen választ az ember, nem valami nagyon hulladék régit, nem is sokmilliós újat.. én a kocsira havi 14ezret fizetek, ráadásul fixen, de ha nem is lenne fix, akkor sem basz földhöz, de mégsem 150ezres a verda, motorban is egy 15ezres törlsztővel még elfogadható 10 év körüli motorokat lehet venni kis indulóval
A kivonás díja 1800 Ft. ha jól tudom. Ez idő alatt nem kell kötelezőt fizetnem, ami 3 hónapra 7200 Ft, tehát fél évre 14.400 Ft. Így spórolok rajta 12.600 Ft-ot.
Motorozás: hát igen egy jo kis egynapos mocizás simán egy 10-esbe van.( na jó egy szendvich is belfér)
Bár az inkább a szex legyen:-)))) "
hát inkább miatta, mint érte!
A kérdés: VAN ÉRTELME?
Nem mondom, hogy olyan laza vagyok mint a riga lánc, de mióta a volt exem itt hagyott a kőkemény, több méter mély szarba - kicsit megváltozott a szemléletem a világ felé.
És? Még mindig itt vagyok:-)))))
SŐT! azóta nem kicsit lett jobb az életem is:-)
Sok esetben csak át kell formázni az életet - és az megy tovább.
Ennek egy pontja van csak ami ide tartozik: PL nem megyek annyit sajna - mert másra forditom inkább.
Megnéztem mennyit csal a km órám, íme:
40: 37.2
50: 45.4
60: 54.6
70: 62.9
80: 73.4
90: 79.8
A GPS egy Garmin eTrex Vista HCX, mely elég pontos (+- 0.05m/sec ami olyan +- 0.18km/h)
Majd lesz folytatás nagyobb sebességeknél.
(persze, hogy pont ma "technikai okok miatt" nem volt nyitva az ótóklub okmányosa)
Ja meg nem muszáj Marlborot szivni
Minden esetre gratulálok a háremedhez!
Nagyon cuki a kislányod
De a motor nálam eddig 28/km
Valamibe meg úgy is meg kell pusztulni:-))))
Bár az inkább a szex legyen:-))))
CIGIVEL A SZÁMBAN, és MOTORON:-))))))
3 lány.....ebből 2-nek gyerektartás fizetése....
És még így is van itthon 3 nőnemű:-)))
Vagyis jelenlegi életemben 5 nő vesz körül:-)))
Ha ki lesz fizetve a gép, akkor se leszek beljebb, mert addigra jön a betét és a tampon kérdés:-))))
No meg a "Apa....elakarok menni.....KELL EZ....KELL AZ":-)))
De imádom ezt a részt:-)))
Egy szál cigi meg 33.64.-!
Nekem az az egy szál nőszemélyem dohányzik és ezt dörgölöm az orrához,amikor motorral csesztet!Ami hála,nagyon ritka.
A másik dolog kalkulálhatatlan
Bár nőből is csak 1-et tudok tartani!(MÁR!)
(ha megmondod meddig akarod kivonni, vagy csak simán 6 hónapig, akkor nem kell ismet"visszahelyeztetni")
A biztositás változni fog ,de GS kategoriában szerintem nem fog emelkedni mert kW-ra megy, az meg nem sok.