Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, azok tudtommal 69-től fotóznak
ja. és ahogy észrevettem az útszéli paráztató mérőtáblák meg jócskán pluszban mutatnak még a verdák órájához képest is
utána néztem eltudom-e adni a mocimat, így hitelesen hát kurwán nem ez a merkantil tiszta gagyi, tehát úgy terveztem a hosszabtávon való elrakást hogy , olajcsere, full telitank, közép támasz, gumik le szilikonozva, lánc befújva vastagon, aksi ki, és a gyertyákat kivéve öntök a hengerbe hengerenként kb féldeci olajat, jah meg persze először alaposan lemosom, zárt garázsban lesz tárolva, ezért nem takarom le, meg egyébként sem olvastam túl sok jót erről a takargatásról mert csak beizadd alatta és rozsdásodik, esetleg kell még valamire oda figyelni? pl hogy a karbi teli legyen benzinnel, esetleg hogy állítsam le utoljára? És mi újság van a fékekkel? megkérjek valakit hogy hetente jól tépázzza meg? jah igen és van pár kisebb rozsda folt ugye a jól ismert helyeken pl a lábtartónál, azokat lefújjam valamivel hogy ne legyen nagyobb? persze terveztem újra festeni de a dolgok "szerencsére" nem úgy alakultak hogy lesz rá időm, ha valaki válaszol erre annak köszi
persze, sőt még azt is figyelembe veszik hogy a mérőjük is téved pár % ot, Tehát ha az óra 60-at mutat az igazából még semmmi
De ugye a rendőrségi méréseknél a valós /GPS sebesség számit?
ennyire pontosan leírtad 10% csal mindenhol , mint minden auto és motor
Nem irigyellek a gondjaid miatt! De van szép uj kis családod az azért sokmindenért kárpotol
Motorozás: hát igen egy jo kis egynapos mocizás simán egy 10-esbe van.( na jó egy szendvich is belfér)
"Valamibe meg úgy is meg kell pusztulni:-))))
Bár az inkább a szex legyen:-)))) "

hát inkább miatta, mint érte!
Félelemben, kiszámolva mindent lehet élni.......

A kérdés: VAN ÉRTELME?

Nem mondom, hogy olyan laza vagyok mint a riga lánc, de mióta a volt exem itt hagyott a kőkemény, több méter mély szarba - kicsit megváltozott a szemléletem a világ felé.

És? Még mindig itt vagyok:-)))))
SŐT! azóta nem kicsit lett jobb az életem is:-)

Sok esetben csak át kell formázni az életet - és az megy tovább.
Ennek egy pontja van csak ami ide tartozik: PL nem megyek annyit sajna - mert másra forditom inkább.
Sziasztok,

Megnéztem mennyit csal a km órám, íme:

40: 37.2
50: 45.4
60: 54.6
70: 62.9
80: 73.4
90: 79.8

A GPS egy Garmin eTrex Vista HCX, mely elég pontos (+- 0.05m/sec ami olyan +- 0.18km/h)

Majd lesz folytatás nagyobb sebességeknél.
De addig sem kell fizetni a biztosítást.
(persze, hogy pont ma "technikai okok miatt" nem volt nyitva az ótóklub okmányosa)
Ne csak a benzint számold, van annak más költsége is.
Ja meg nem muszáj Marlborot szivni (bár én már nem tudom melyik mennyibe kerül, 15 éve leszoktam)
Hát nagyon bevállalós vagy az nem vitás!
Minden esetre gratulálok a háremedhez!

Nagyon cuki a kislányod
Na nálam ugye csak 13/szál:-)))
De a motor nálam eddig 28/km

Valamibe meg úgy is meg kell pusztulni:-))))
Bár az inkább a szex legyen:-))))

CIGIVEL A SZÁMBAN, és MOTORON:-))))))
Akkor szólj hozzá:-))))

3 lány.....ebből 2-nek gyerektartás fizetése....
És még így is van itthon 3 nőnemű:-)))

Vagyis jelenlegi életemben 5 nő vesz körül:-)))

Ha ki lesz fizetve a gép, akkor se leszek beljebb, mert addigra jön a betét és a tampon kérdés:-))))
No meg a "Apa....elakarok menni.....KELL EZ....KELL AZ":-)))

De imádom ezt a részt:-)))
17.5.- Kb 1 Km motorozás átlag 5 literrel számolva.
Egy szál cigi meg 33.64.-!
Nekem az az egy szál nőszemélyem dohányzik és ezt dörgölöm az orrához,amikor motorral csesztet!Ami hála,nagyon ritka.
Minden cigi 1km motorozás!
A másik dolog kalkulálhatatlan
Nekem már a cigiröl is le kellett mondanom!
Bár nőből is csak 1-et tudok tartani!(MÁR!)
Küldtem mailt, remélem jó helyre. ...@laze.hu
A kivonás már 2300 Ft
(ha megmondod meddig akarod kivonni, vagy csak simán 6 hónapig, akkor nem kell ismet"visszahelyeztetni")
A biztositás változni fog ,de GS kategoriában szerintem nem fog emelkedni mert kW-ra megy, az meg nem sok.
vagy ésszerűen választ az ember, nem valami nagyon hulladék régit, nem is sokmilliós újat.. én a kocsira havi 14ezret fizetek, ráadásul fixen, de ha nem is lenne fix, akkor sem basz földhöz, de mégsem 150ezres a verda, motorban is egy 15ezres törlsztővel még elfogadható 10 év körüli motorokat lehet venni kis indulóval
rxdns kukac laze és hu, köszi!
Tavaly már 2300 volt, idén lehet, hogy megint dobnak rajta. Nem lefelé.
A kivonás díja 1800 Ft. ha jól tudom. Ez idő alatt nem kell kötelezőt fizetnem, ami 3 hónapra 7200 Ft, tehát fél évre 14.400 Ft. Így spórolok rajta 12.600 Ft-ot.
Hát ja.