utána néztem eltudom-e adni a mocimat, így hitelesen hát kurwán nem ez a merkantil tiszta gagyi, tehát úgy terveztem a hosszabtávon való elrakást hogy , olajcsere, full telitank, közép támasz, gumik le szilikonozva, lánc befújva vastagon, aksi ki, és a gyertyákat kivéve öntök a hengerbe hengerenként kb féldeci olajat, jah meg persze először alaposan lemosom, zárt garázsban lesz tárolva, ezért nem takarom le, meg egyébként sem olvastam túl sok jót erről a takargatásról mert csak beizadd alatta és rozsdásodik, esetleg kell még valamire oda figyelni? pl hogy a karbi teli legyen benzinnel, esetleg hogy állítsam le utoljára? És mi újság van a fékekkel? megkérjek valakit hogy hetente jól tépázzza meg? jah igen és van pár kisebb rozsda folt ugye a jól ismert helyeken pl a lábtartónál, azokat lefújjam valamivel hogy ne legyen nagyobb? persze terveztem újra festeni de a dolgok "szerencsére" nem úgy alakultak hogy lesz rá időm, ha valaki válaszol erre annak köszi
Nem irigyellek a gondjaid miatt! De van szép uj kis családod az azért sokmindenért kárpotol
Motorozás: hát igen egy jo kis egynapos mocizás simán egy 10-esbe van.( na jó egy szendvich is belfér)
Nem mondom, hogy olyan laza vagyok mint a riga lánc, de mióta a volt exem itt hagyott a kőkemény, több méter mély szarba - kicsit megváltozott a szemléletem a világ felé.
És? Még mindig itt vagyok:-)))))
SŐT! azóta nem kicsit lett jobb az életem is:-)
Sok esetben csak át kell formázni az életet - és az megy tovább.
Ennek egy pontja van csak ami ide tartozik: PL nem megyek annyit sajna - mert másra forditom inkább.
Ne csak a benzint számold, van annak más költsége is.
Ja meg nem muszáj Marlborot szivni (bár én már nem tudom melyik mennyibe kerül, 15 éve leszoktam)
3 lány.....ebből 2-nek gyerektartás fizetése....
És még így is van itthon 3 nőnemű:-)))
Vagyis jelenlegi életemben 5 nő vesz körül:-)))
Ha ki lesz fizetve a gép, akkor se leszek beljebb, mert addigra jön a betét és a tampon kérdés:-))))
No meg a "Apa....elakarok menni.....KELL EZ....KELL AZ":-)))
17.5.- Kb 1 Km motorozás átlag 5 literrel számolva.
Egy szál cigi meg 33.64.-!
Nekem az az egy szál nőszemélyem dohányzik és ezt dörgölöm az orrához,amikor motorral csesztet!Ami hála,nagyon ritka.
A kivonás már 2300 Ft
(ha megmondod meddig akarod kivonni, vagy csak simán 6 hónapig, akkor nem kell ismet"visszahelyeztetni")
A biztositás változni fog ,de GS kategoriában szerintem nem fog emelkedni mert kW-ra megy, az meg nem sok.
vagy ésszerűen választ az ember, nem valami nagyon hulladék régit, nem is sokmilliós újat.. én a kocsira havi 14ezret fizetek, ráadásul fixen, de ha nem is lenne fix, akkor sem basz földhöz, de mégsem 150ezres a verda, motorban is egy 15ezres törlsztővel még elfogadható 10 év körüli motorokat lehet venni kis indulóval
A kivonás díja 1800 Ft. ha jól tudom. Ez idő alatt nem kell kötelezőt fizetnem, ami 3 hónapra 7200 Ft, tehát fél évre 14.400 Ft. Így spórolok rajta 12.600 Ft-ot.
Motorozás: hát igen egy jo kis egynapos mocizás simán egy 10-esbe van.( na jó egy szendvich is belfér)
Bár az inkább a szex legyen:-)))) "
hát inkább miatta, mint érte!
A kérdés: VAN ÉRTELME?
Nem mondom, hogy olyan laza vagyok mint a riga lánc, de mióta a volt exem itt hagyott a kőkemény, több méter mély szarba - kicsit megváltozott a szemléletem a világ felé.
És? Még mindig itt vagyok:-)))))
SŐT! azóta nem kicsit lett jobb az életem is:-)
Sok esetben csak át kell formázni az életet - és az megy tovább.
Ennek egy pontja van csak ami ide tartozik: PL nem megyek annyit sajna - mert másra forditom inkább.
Megnéztem mennyit csal a km órám, íme:
40: 37.2
50: 45.4
60: 54.6
70: 62.9
80: 73.4
90: 79.8
A GPS egy Garmin eTrex Vista HCX, mely elég pontos (+- 0.05m/sec ami olyan +- 0.18km/h)
Majd lesz folytatás nagyobb sebességeknél.
(persze, hogy pont ma "technikai okok miatt" nem volt nyitva az ótóklub okmányosa)
Ja meg nem muszáj Marlborot szivni (bár én már nem tudom melyik mennyibe kerül, 15 éve leszoktam)
Minden esetre gratulálok a háremedhez!
Nagyon cuki a kislányod
De a motor nálam eddig 28/km
Valamibe meg úgy is meg kell pusztulni:-))))
Bár az inkább a szex legyen:-))))
CIGIVEL A SZÁMBAN, és MOTORON:-))))))
3 lány.....ebből 2-nek gyerektartás fizetése....
És még így is van itthon 3 nőnemű:-)))
Vagyis jelenlegi életemben 5 nő vesz körül:-)))
Ha ki lesz fizetve a gép, akkor se leszek beljebb, mert addigra jön a betét és a tampon kérdés:-))))
No meg a "Apa....elakarok menni.....KELL EZ....KELL AZ":-)))
De imádom ezt a részt:-)))
Egy szál cigi meg 33.64.-!
Nekem az az egy szál nőszemélyem dohányzik és ezt dörgölöm az orrához,amikor motorral csesztet!Ami hála,nagyon ritka.
A másik dolog kalkulálhatatlan
Bár nőből is csak 1-et tudok tartani!(MÁR!)
(ha megmondod meddig akarod kivonni, vagy csak simán 6 hónapig, akkor nem kell ismet"visszahelyeztetni")
A biztositás változni fog ,de GS kategoriában szerintem nem fog emelkedni mert kW-ra megy, az meg nem sok.