"Szerezzetek" egy ilyen kis tündért, és megyünk oda is látogatni
Tudtam, hogy le leszek cseszve, bocsi, esküszöm, hogy legközelebb oda nagyon messze is bemegyünk
Mondjuk, hogy elkészült végre a moci fényezéssel, matricázással együtt. A festés én készítettem, a matricázást grafikus. Persze lenne még rajta mit csinálni, idővel majd alakul még. Sasoljátok megy és mondjatok véleményt. Ha valaki még szeretne róla több képet is látni, az alábbi linken megteheti. EX Milka:)
Asszony!
Ez így van! Nyílt a fórum! Ha nem az lenne, mi nem is lehetnénk itt, mint típusidegenek. Mindazonáltal vannak bizonyos illemszabályok, amik korlátokat állítanak fel. Csak azért mertem offolni, mert nem volt nagy forgalom, az olajakat meg már tudjuk.
Azóta hirdeti mióta megvette. Volt múltkor egy kawa zx6r, írta a csóka hogy cseréljük el+fizet még rá 150 rugót. A motorban volt 23ezer km, az egyik henger kompressziómentes volt. Mondom kösz nem. Utána láttam itt a környéken egy mocis boltban, fél milláért volt kirakva, alá írva hogy megkímélt, patika állapot. Valaki megvette, de most is hirdetve van, ha jól emlékszem 600ért. Biztos jól járt vele.
ember!
látsz itt olyan szövegrészt, ami efféle: "KIZÁRÓLAG MŰSZAKI ÉS VEZETÉSTECHNIKAI, VALAMINT A MOTORVÁSÁRLÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ TARTALOM JELENÍTHETŐ MEG!"
az emberi nexusokat nem lehet kizárólagossággal tematikai szegmensekre osztani.
ha valaki tiltakozna, akkor elmondjuk neki, mi itt mostan; szocializálódunk.
de ha kell, minden második mondatom után utánabiggyesztem: és milyen olaj kell bele ?
Kösz a válaszokat mindenkinek, azt látom, hogy nagyon átdöngölt, de nem tudom miért, a vázat észre sem vettem... Nem tudom, hogy van akkor papírja. Nyilvántartás szerint forgalomban lévő GS500-as, lehet, hogy papírral nem/sem stimmel vmi...
Még lehet megnézem, ha rendeben van, és tudni, hogy mi honnét van benne, akkor nem kizárt. Bár félek, hogy nem, ha régóta nem viszi el senki.
Tudtam, hogy le leszek cseszve, bocsi, esküszöm, hogy legközelebb oda nagyon messze is bemegyünk
ha tudtok valahol ilyen fellelhetőséget, kérlek jelezzétek.
köszi!
Fizetek rá valamit!Mondjuk ?Mit szeretnél?
Tehát hidegben jobban megy a motor is.
Megint naked motort akarok.
Mondjuk, hogy elkészült végre a moci fényezéssel, matricázással együtt. A festés én készítettem, a matricázást grafikus. Persze lenne még rajta mit csinálni, idővel majd alakul még. Sasoljátok megy és mondjatok véleményt. Ha valaki még szeretne róla több képet is látni, az alábbi linken megteheti.
EX Milka:)
Üdvözlet:)
Az enyém Ak-val vezethető..
ilyen lehetett fénykorában , ja..és ez 1978-as.
Kösz az infókat, még egyszer ha blokk halott, akkor nincs mit megnézni rajta...
Ez így van! Nyílt a fórum! Ha nem az lenne, mi nem is lehetnénk itt, mint típusidegenek. Mindazonáltal vannak bizonyos illemszabályok, amik korlátokat állítanak fel. Csak azért mertem offolni, mert nem volt nagy forgalom, az olajakat meg már tudjuk.
látsz itt olyan szövegrészt, ami efféle: "KIZÁRÓLAG MŰSZAKI ÉS VEZETÉSTECHNIKAI, VALAMINT A MOTORVÁSÁRLÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ TARTALOM JELENÍTHETŐ MEG!"
az emberi nexusokat nem lehet kizárólagossággal tematikai szegmensekre osztani.
ha valaki tiltakozna, akkor elmondjuk neki, mi itt mostan; szocializálódunk.
de ha kell, minden második mondatom után utánabiggyesztem: és milyen olaj kell bele ?
nem is lenne amúgy másként szórakoztató!
Még lehet megnézem, ha rendeben van, és tudni, hogy mi honnét van benne, akkor nem kizárt. Bár félek, hogy nem, ha régóta nem viszi el senki.
A TOP:
link